Şimdi Ara

Efsane Saat CASIO F91W-1 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
55.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunları herkes oynuyormuş ışığıyla salisesiyle bu oyunlar gelenek olmuş sanırım

benimki hatırlayamadığm bi yerde kayboldu gitti zamanında küçüktümde aldığımda sanki bir bilgisayarım olmuş gibi her yerini kurcalıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QamiQaze

var mı bu modelden kullanan

Efsane Saat CASIO F91W-1

Benim aynısından vardı. Databanklı. Modeli ne bunun. Bulursam alırım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Askerlik günlerimi hatırlattı bana

şimdi aw-80 kullanıyorum.
  • Hey gidi be ne saatti
  • Özledim ya keratayı. ne günlerdi... Çocukluğumun hayali idi. Biz büyüdük ya hocam...
  • heyt be ne günlerdi o dönemin (90lı yıllar) süper saati bendeki aynen buydu. mavi çizgililere göre bir artısı daha vardı şimdi hatırlamıyorum aah ah. uzun uzun saniyesini saydığımı hatırlarım
     Efsane Saat CASIO F91W-1

buda şuanki saatim bunun ışığı saate bakarken otomatik yanıyor
    http://jedagjedug.files.wordpress.com/2010/02/efa-114d-7av.jpg?w=299

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 24 Eylül 2010; 16:41:19 >

• Vay bee 7 - 8 senedir var bu saat hala çalışıyor denizinede girdi banyosunada düştüde hala takır takır çok sağlam bir saat askerde kullanılır
  • Ortaokula başlamamıştım sanırım 5.sınıfta idim , annemle saatçiden bunu almıştık Liseye kadar taktım ,sonra evde çekmecede unutuldu gitti.Konuyu görünce merak ettim saati aradım evde , eski eşyaları sakladığımız bi dolap var telefonluk'un altında.Orda poşetleri karıştırdım ve buldum.Işığı ,alarmı rengi pili mili herşeyi takır takır çalışıyor İnanılmaz bişey...İlkokul 5 de almıştık ve şuan ben Üniv 2.sınıf öğrencisiyim Bu saat gerçekten efsane...
  • arkadaşlar 10 sene evvel çıkan model iyiydi şimdi casio çinde üretilince herhalde dandik yapılıyor bir arkadaşım aldı baya sorun yaşadı çöpe attı bende 1999 da vardı ama askereden gelene kadar birşey olmadı hatta askerde torunuma verdim eski kalite bulunmuyor galiba :S
  • Çook eski ve çoook kaliteli bir saat. Ben kullanmadım ama her arkadaşımda vardı nerdeyse. Onlar ilkokulda taktılar, liseye geçtiklerinde hala kollarındaydı.
  • malezyada üretileni 5tl
  • konu üstünden 1 ay geçmiş ama bunların yeni modellerinden var eniştem asker o kullanıyor;
    http://www.ersa.com.tr/products.php?pid=1703&cid=22

gayette memnun 10 yıl pil ömrü süper bişey zaten , tam askerlere göre.
  • Merhaba arkadaşlar,

Casıo f 91 modeli senelerin efsane modelidir. Asker saati diye bilinir, bu rehberde piyasada bu saati alırken dikkat etmeniz gerkenleri kısaca sıralayacağım:

1- Satın alacagınız ürünün fiyatı 17 TL'nin altında olursa eğer kesinlikle sahtedir.

2- Satıcıya mutlaka garanti belgesini sorun, Casıo'nun hiçbir saati garantisiz degildir.

3- Satıcıya mutlaka sorun; orijinal kutusu var mı? Firma her alınan ürüne kutusunu vermektedir.

4- Satıcıya su garantisini sormayı unutmayın.

Satıcı, bu yazdıklarımın taahutunu verirse, gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz. Saygılarımla

Yakında birtane alıcam evde vardı ama kaybettim bulamadım .
  • http://www.youtube.com/watch?v=omruPm1R4SQ&feature=related bu videodakinden ilk defa görüyorum
  • ilk okulda kullandığım f91 i askere gideceğim için tekrardan lazım oldu
    gün oldu devran döndü. tekrar siparişini verdim efsanenin
  • Hehe burda ki söylenen şeyleri hepimiz yapmışız :)

Bugun bende askerlik için aldım bi tane CASIO ama 4 tl :D made in malezya :)

Bunun sesinin nasıl kısılacağını bilen var mı? uğraştım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jbl_gto

Merhaba arkadaşlar,

Casıo f 91 modeli senelerin efsane modelidir. Asker saati diye bilinir, bu rehberde piyasada bu saati alırken dikkat etmeniz gerkenleri kısaca sıralayacağım:

1- Satın alacagınız ürünün fiyatı 17 TL'nin altında olursa eğer kesinlikle sahtedir.

2- Satıcıya mutlaka garanti belgesini sorun, Casıo'nun hiçbir saati garantisiz degildir.

3- Satıcıya mutlaka sorun; orijinal kutusu var mı? Firma her alınan ürüne kutusunu vermektedir.

4- Satıcıya su garantisini sormayı unutmayın.

Satıcı, bu yazdıklarımın taahutunu verirse, gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz. Saygılarımla

Yakında birtane alıcam evde vardı ama kaybettim bulamadım .

konuya yazılan yazılar çok uzun zaman olmuş ancak, yeni sipariş edip getirtince yazmadan edemedim. GittiGidiyordan ürkekçe sipariş ettim ve gelen ürün beni büyüledi. Kutusunda,Faturalı,Garanti Belgeli dört dörtlük cihaz. Almak isterseniz link atayım cani gönülden alın orginal F91-W.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-klasik-f-91w-1dg-erkek-kol-saati-55734564?sciid=hpifu1

• up
  • ZATEN BİRDE SAĞ ALDAKİ DÜYMEYE BASILI TUTDUNUZDA CASIO YAZISI ÇIKMASI LAZIM O GERÇEKTEN ORJİNALDİR.

Efsane Saat CASIO F91W-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jbl_gto -- 12 Temmuz 2012; 21:06:20 >
  • 1990 larda beyaz metal kordonlusu vardı. hey gidi heyy. kaybetmiş ve çok üzülmüştüm.
    şimdi gene bulsam gene kullanırım.

abimde de siyah kemer kumaşı benzeri kordon, ve kırmızı ince plastikten koruma çerçevesi vardı. o da spor modeliydi ve çok güzeldi.

nerden buluruz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.