Şimdi Ara

Efsane Saat CASIO F91W-1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
55.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkatten çarşıda pazarda asker saati die geçio
  • benim ilkokulda bu saati takan arkadaşların forsu vardı kıymetliydi baya o sıralar
  • Eski güzeldir bir şarkı vardı 'biz büyüdük ve kirlendi dünya' bu eskiyi ve güzeli hatırlattığı için hemen alıyorum konuyu açana teşk
  • anılara sahip çıkmak güzel ben de alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKFİDAN -- 4 Mart 2008; 13:03:09 >
  • ilkokulda ilk başlarda bende yoktu millet ışığını yakardı alarm mı çaldılırdı ne şekiller yapardı sonra bir tanede ben almıştım tabi çakmaydı orası kesin ama o zamanlar çakmadan makmadan pek anlamazdım ömürlük saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

akşam olunca ışığını yakar yakar birbirimize gösterirdik vay beaa

Ehehe, akşam olsun diye beklerdik.
  • bir ara benim teyzeoğlu almıştı..

CASİQ yazıyordu..

aldığı yere götürdük.. dedim ki bu sahte.. kardeşim ne sahtesi senelerdir bu işi yapıyoruz.. bizden iyi mi bilcen.. nerden anladın sahte olduğunu.. baksanıza dedim Casio "O" ile biter ama sizin ki "Q" ile bitmiş.... olur mu olmaz mı derken çık istediğin yere sor.. sahte diyen biri çıkarsa getir değiştireleim dedi.. hemen çıktık dışarı bir saatçi buldum.. sahte dedi.. (sanki ben bilmiyom da işin olsun yani..) neyse geri geldik.. satıcı vay .bneler dedi.. bize de bu şekil getiriyolar dedi... yapabilecek bişey yok.. ellerinde varsa "O" ile biteni getirtiriz dedi.. benim teyzeoğlu git gel bir türlü "O" ile biteni temin edemedi.. senelerdir "Q" ile bitenle dolaşır.. zaman mefhumunu onunla anlar..

saygılar..

• 3 yeteleye almıyanı dövüyorlar sirkecide
  • Bende de bunun hesap makinalısı vardı...

O ışık yakma muhabbeti beni de aldı götürdü eskiye...
  • çok hoş muhabbet dönmüş burda bende çocukluğumu hatırladım harçlıklarımı biriktirmiştim bu saati almak için her gün gider vitrinlere bakardım
  • Gerçek bi efsane ve inanılmaz dayanıklı. 14-15 sene önce vardı bende bu saatten tabi herkezde yoktu ışığını yakınca milletin ağzı açık kalıyodu. tabi kronometre hadisesi ayrı bir eğlenceydi.
    heygidi hey be
  • Valla ne yalan söyliim ben çocukken, bu saatleri Anolog seiko lardan pahalı zannerdim. Çünkü çocuklar için bu saatlerin daha bi albenisi vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: biberi_ruhani

3 yeteleye almıyanı dövüyorlar sirkecide

kardes onlar sahtedir.. 8,5$ toptan fiyati var bunun..!
  • Hepsiburadaki bazı yorumlar

bu saate ilk sahip oldugumda orta okul 1. sınıf ögrencisiydim, şu anda doktora ögrencisiyim ancak saatin pili hala bitmedi, tasarımını beğenmediğimden koluma takmıyorum, yatagımın başına asılı ve ekran ışığı hala yanıyor ve en ufak bir pil azalma belirtisi göstermiyor. şekle değil sonuca bakanlar için ekonomik ve mükemmel bir seçim olur

Bu saatten 15 sene önce almıştım, evde çekmecede hala duruyor ve pili bitmedi.
    Taş gibi saat.
    Günlük hayatta kullanım için veya Askerde zor şartlarda kullanım için birebir.(su geçirmez ve dayanıklı).
    Bugüne kadar gördüğüm en iyi saat.

ana,babama az dil dokmemiştim zamanında bunu almak için ,hatta inanın hala o saati saklıyorum.akvaryumun içine sokardım ne kadar sureyle su gecirmez die,hey gidi casio f91 hey biz yaşlandık sen hala emekli olmadın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerb26

ortaokulda kronometresini durdurur gelecek son rakami tahmin etmece oynardik bizde. bi kol saatinin alarmi bile ise yarar mi yaw.

Evet, salisesini yüze yakın durdurmaya çalışırdık.
  • 15 senedir çekmecede, halen pili bitmedi, benim pilim biter de f-91W bitmeyecek gibi görünüyor.
  • F 91 den önce F93 vardı özellikleri şekil şemal herşey aynı hiç bir farkı yoktu ben bu saati alırken ikisin arasında az bir fiyat farkı vardı fiyatı hatırlamıyorum ama 3 - 5 kuruş fazla verip F93 ü almıştım ... bu F93 ü hatırlayan yok mu şimdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

F 91 den önce F93 vardı özellikleri şekil şemal herşey aynı hiç bir farkı yoktu ben bu saati alırken ikisin arasında az bir fiyat farkı vardı fiyatı hatırlamıyorum ama 3 - 5 kuruş fazla verip F93 ü almıştım ... bu F93 ü hatırlayan yok mu şimdi...

itü sözlük ten alıntı:

casio f 93:
    casio f 91 in yenilenmiş sürümü. aslında bu da pek yeni değildir. f 91 den teknik olarak hiç bir farkı olmamasına rağmen, azıcık tipi farklıdır. gereksiz yere daha pahalı olduğundan yurdum insanı tarafından tercih edilmemiştir.
  • şu yazıya rastladım..

ilkokula giderken herkeste f91 yazan casio saati vardi. cocugun biri f93 yazili casio getirmisti. butun millet cocugun etrafini sarmisti. sanki f16 getirdi ...
  • Bu saati bende uzun yıllar kullandım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.