Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 18 Ocak 2013; 22:16:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • listede 5110 da olmalıydı ama şahane bir video

• Bence liste tekrar yapılmalı. Hakkı yenmiş bir çok telefon var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W810 veya k750 bence listede yeralmaliydi ozellikle k750 , ama 1 numaradaki v3 veya v3i hala dizayn olarak benim gozumde 1 numaradir hele o tus takimi isiklandirmasi muhtesem tek kelime ile. motorola startec de fena cihazdir

• sony ericsson w550i ve motorola e398 ilk müzik telefonları ne hoparlör vardı bunlarda müthiş ses vardı

• 6233'un sesi de mukemmeldi..

• merhaba ben mesut çevik diye başlayan ve tekNOstajik vidolara bayılıyorum. bu tür vidoları sıtandarda bağlatıp aylık yayınlarsanız çok sevinirim.

• 64 mb lık hafızasıyla ilk MP3 çalan telefon olan 5510'u da unutmamak gerek, 2002-2004 arası tam 2 sene kullandım biraz takozdu ama walkman+telefon olunca küçük bile sayılırdı.
  • 3210 5110 3310 6600 5800 iphone o siralar samsung telefonlarin kullanim omru 2yildi xD

• Vay be zamanında ne paralar dökmüşüm.... :)

• w810i efsanesi

• Türkiyede ilk yaygın olarak satın alınan telefonlar büyüktü (Ericsson 688 vs.).Devam eden süreçte telefonlar küçüldü.Şimdilerde ise söylemeye gerek yok.Zaman gelecek tekrar küçük modeller çıkacak da dokunmatik olursa nasıl olacak merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_TS26 -- 21 Ekim 2013; 2:39:49 >
  • Nokia 7610 da cok guzeldi . Ayr bir karizma vardi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

5110 nerede

+1453
  • Efsane telefonlar listesinin ilk sırasında yer alan Nokia 3210 ilk cep telefonumdu
    O zamanlar Yapı Kredi Bankası ve Turkcell ortak bir kampanya düzenlemişlerdi Yapı Kredi world kart ile 1 yıl süreyle ayda en az 200 TL'lik alışveriş yapmayı taahhüt edenlere bu telefon bedava veriliyordu. Kamyoncu olan bacanağıma kredi kartımı vermiştim sağolsun her ay 200 TL'nin üzerinde mazot alıyordu
    533 lü Turkcell faturalı hattıda 2 yıl kullanmak zorundaydık Turkcell telefon ücretinin tamamını olmasada bir kısmını bizim faturalara konuşma mesajlaşma sabit ücret adı altında bizden tahsil etmişti. Ama şurası bir gerçekki daha sonra aldığım Nokia 8310 daki zevki şu anda kullandığım akıllı(!) telefonlarda bile alamıyorum. 8310 un yeri daha bir ayrı benim için.
  • Sonunda izleyebildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens SL45 nerede?

• Htc hd2 leo unutulmus telefon uc isletim sistemiylede kullanilabiliyordu hala dertsiz kullananlar var.custom rom destegi cok fazla.cigir acan efsane telefon bence.amiral gemisi dedigin boyle bi sey olsa gerek...

• bunu hatırlayan? liseliler boşuna kasmasın :))

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video
  • 6630'un ne havası vardı ilk çıktığında, bakar bakar duruduk vay bee

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.