Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk telefonum Nokia 3510i'idi. Hiç unutmuyorum. Ah ah ne güzel zamanlardı ya.

• efsane telefon dediğin zaman 1 3310 2 6600 dır... gerçekten çok popüler ve efsane telefonlar..
    bunun yanında listeye samsung e250 de girebilir... f/p telefondu çıktığı dönemde...

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Alın size minik efsanelerimHepsi ilk günkü gibi çalışıyor.7650 vardı sattığıma bin pişman oldum.Keşke dursaydı.

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video

şu alt sıradaki mavi samsung ilk telefonumdu harçlıklarımda ikinci el almıştım o değiştirilebilen renkli sinyal ışığına ve mavi ışıklı ekranına herkes hayrandı ama modelini hatırlamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilburak35 -- 17 Ocak 2013; 16:56:27 >

• namı değer takoz : 5110 ,pantolon patlatan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil_3545

quote:

Alın size minik efsanelerimHepsi ilk günkü gibi çalışıyor.7650 vardı sattığıma bin pişman oldum.Keşke dursaydı.

şu alt sıradaki mavi samsung ilk telefonumdu harçlıklarımda ikinci el almıştım o değiştirilebilen renkli sinyal ışığına ve mavi ışıklı ekranına herkes hayrandı ama modelini hatırlamıyorum :)

O cihaz R210S yanındakİ N500DA.Yanındaki gri olana hala hastayım.üniversitede kullanmıştım.bunu satıp 8890 almıştım keşke onu satmasaydım.sattığıma pişman olduğum tek cihaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamil_3545

quote:

O cihaz R210S yanındakİ N500DA.Yanındaki gri olana hala hastayım.üniversitede kullanmıştım.bunu satıp 8890 almıştım keşke onu satmasaydım.sattığıma pişman olduğum tek cihaz.

bende 3310 la takas etmiştim bende pişman olmuştum gercekten güzel cihazlardı

• bağdat caddesinde gezerken bulmuştum panasonik g600 cem yılmaz oynuyordu reklamında ilk telefonum o idi ve sadece Türkcell hat satılıyordu o zmanlar avea telsim falan daha yoktu herhalde ve orta 1 e gidiyordum yani 1998 veya 1999 yılında ve konuşmak telefonla dünya para idi Türkcell halen o zmanlarda kazıkladığı paraları yiyordur kontörlü hat yoktu herhalde faturalı vardı ve abim almıştı faturalı hattı sahibini bulamadık bizim olmuştu bağdat caddesinde madonun olduğu yerdeki ışıklarda kaybeden adam helal etsin

• Bu ne ya? Telefondan çok ne görüyoruz. Şu videoları kendiniz çekseniz keşke, reklam videolarından almasanız. Daha önce de vard, bu tip videolarda yapıyorsunuz bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Ocak 2013; 3:04:34 >
  • Benim ilk aldığım en pahalı ve benim için 1 numara telefon 6600 dır. Çıktığı hafta 750 tl ye almıştım. Harikaydı. Elimde gören herkes bayılıyordu. O zaman gidip ona 256 mb hafıza kartı almıştım. Ve o zaman en iyi symbian telefon olduğu için full program oyun ve şarkı yüklemiştim. Çok güzeldi o günler yaaa

• Beni en çok heyecanlandıran 2 telefon Ericsson T28 ve Nokia 8210 olmuştu.. Şimdi ki telefonlarda çok güzel ama mesela bir T28 i ozamanlar elinize alıp, kullandığınızda bu telefonu kesinlikle Uzaylılar yapmış hissine kapılıyordunuz.. Yani insan aklı ozamanlar böyle ufak ve ince cep telefonlarını pek idrak edemiyordu..Ne de olsa ilk cep telefonları takoz niyetine kullanılacak kadar büyüklerdi..;) Keza Nokia nında en küçük, ince ve şık telefonuda 8210 olmuştu..Onda da aynı his uyanmıştı..

Ah ah ne günlerdi..O zamanlar orta okuldaydım.. Keşke şimdi de o günlerde olsam..

(Ayrı bir parantezde akıllı telefon pazarına açılmalı tabi ki..Akıllı telefonların miladıda Nokia 6600 ile olmuştu.. O da büyük heyecan yaratan ve sektörü belirleyen telefon olmuştu..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Listeyi yaparken daha çok özlem duyulan ve alındığı zaman sevinçten havalara uçulan modelleri seçmeye çalıştım. Evet bir A1018 de klasiktir ama herkeste vardı ve açıkçası kullandığım üniversite yaşamım boyunca iyi ki bu telefona sahibim demedim. Bir an evvel kurtulmanın 3210 veya benzeri bir telefona geçmenin hayalleri içindeydim :D

Bu müthiş video için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Mesut Bey..

O günlere gitmeme sebep olduğunuz bu video ile inanın çok mutlu oldum..Anılarım tazelendi, ne günler yaşadığım aklıma geldi..Off off şimdi anlatsam Roman olur..

Son olarak bakıyorum da o zamanlar çıkan bir Ericsson T28 olsun bir Nokia 8210 olsun, bu telefonları gördüğünüzde veya elinize alıp kullandığınızda içinize yayılan heyecan, tutku, mutluluk, büyüleyicilik vs. şimdi ki hiç bir telefonda oluşmuyor.. Ne bileyim gerçekten de bambaşka hisler uyanıyordu insanların bünyelerinde..

Zaman zaman bu tür nostalji programlarının yapılması dileklerimle..

Sevgi ve Saygıyla Kalınız..

• Bence günümüz akıllı telefonlarının mimarı iphone lardır iphonelar olmasaydı belki hala bize telefonları evirip çevirip satan nokia telefonlar olurdu ama bence ilk iphone ve nokia 5800da olmalıydı...

• Saharp 333 vardı mesaj alma özelliği bulunan ilk telefon, nasıl listeye girmez birde ericson 688 bence bunlarda efsane

• ilk telefonum motorola t191 di... fena da degildi..

• Siemens SX1 2004 yılında donanımhaber foruma üye olma ve en önemlisi şu an evli olma sebebimdir :) Eğer o soldaki gönder tuşu çift basmasaydı, duygularımı açamadığım kıza duygularımı paylaştığım mesajı gönderemeyecektim belki de... Yani hayatımdaki değeri çooook büyüktür SX1' in.
  • Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video

Ne güzel günlerdi bea.

• 1994 değil miydi?

• Nokia 3230 da bence efsanedir. symbian işletim sisteminin tüm olanaklarını kullanan çok iyi bir telefondu, üniversitede radyosu benim için yaşam kaynağıydı. kötü yanları dandik joystick i ve 3,5 jak ı olmaması bunun yerine altında koskoca bir soket yuvası olmasıydı.8-9 sene evvel galiba 150 milyon falandı fiyatı, ben ikinci el 70 milyon a almıştım...
  • benim ilk telefonum ikinci el bir motorola idi modelini hatırlamıyorum ama tam bi takozdu ilk sıfır telefonum ise 3200 idi şeffaf kapaklı ve sonrasında halende kullandığım çook sevdiğim 6600 ım 6600 benim göz bebeğim telefonun başına gelmeyen kalmadı suya düştü, kostiğe düştü, siyanüre düştü, yerlere kaç kere düştü sayamam halen taş gibi geçen sıfır kapak aldım yeni gibi oldu :D kutusuyla duruyor satmaya kıyamadım yani bu tel dururkene sıfırı htc ler kullandım sıfır samsung galaksi mini aldım kullandım en son para lazımdı sattım yine android tel alacaktım iyi bi tel alsan iyi para bende gittim android tablet aldım çok memnunum :) telde 6600 a devam tamm gazz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.