Şimdi Ara

Efsane Telefonum Ericsson R380 sonunda nazar değdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ericsson R380 kullanıyorum..dünyanın ilk symbian ve dokunmatik telefonu,3 gün önce birden durduk yerde şebekesi gitti ekranda ''yanlızca 112'' yazıyor işin kötü tarafı bu telefonu koca istanbulda yapan yerde yok..kime gitsem ya ondan anlamıyoruz yada ilk defa görüyorlar böyle bir telefonu... sizce yazılımsal mı donanımal mı bu sorun?

• Konuyu görünce merak ettim telefona bi baktim da açıkçası ben de ilk defa gördüm bu telefonu.Tasarımı süpermiş :) Umarim yapilir telefonun...
  • Söküp bakmak lazım. Belki antene değen yaylı ayaklarda sorun çıkmıştır.. Ya da araç kitinin girdiği yerde tozlanma varsa ondan da olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Söküp bakmak lazım. Belki antene değen yaylı ayaklarda sorun çıkmıştır.. Ya da araç kitinin girdiği yerde tozlanma varsa ondan da olabilir..

ben açamadım telefonu,acaba sorun nerede? çünkü şebeke sorunlu olsa 112 yi aramaz yarın sökmeye çalışacam :(
  • ben bu telefondan 1 yıl kadar kullandım çok da güzel ve memlundum çıktıgı zamanlar ericssonun sonyle birleştiği sıralardı içinde sonyericsson yazıyordu ama ericsonun son telefonlarından dı r380world modeliydi benimki uzun süre kullanınca tuş takımının pimi kırılmıştı hep tuş takımı açık gibi oluyordu bide mesaj atarken türkçe karakter koyarsam 2 mesaja ücreti gidiyodu uzunca bi süre kullanmadım bi knarda durdu sonra aklıma düştü bi çalıştirim falan die açtım ama sanırsam yazılımı gitmişti hiç açılmıyordu çok ugraştım o telefonu alırken data kablosu ve programı falan hepsi orjinaldi hatta yanlış hatırlamıyorsam kullanım dilini değiştirirken data kablosu ile pcye bağlayıp seçip telefona bi yükleme yaptıktan sonra dili değişiyordu,
    hocam bence telefonu götürdüğünüz telefoncular uğraşmak istemiyodur bide alırım elimde kalır bunlamı uğraşıcam zaten telefon para etmez 40tl tamir parası istesem vermez en iyisimi hiç ellemiyim diye düşümüşlerdir..
    o telefonun arka kapağı geçmeli zaten bence bi güzel sökün antene doğru takip edin kapuk bişeler yoksa bi güzel hava tutarak falan bi temizleyin takın çalışırsa çalışır, inş. çalışır güzel telefondur o damaya benzer bi oyunu varya siyah veya beyaz taşları arada bırakmaya çalışıyorsun falan o oyunun taktiğini bulmuştum 8 hamlede kitliyodum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

Ericsson R380 kullanıyorum..dünyanın ilk symbian ve dokunmatik telefonu,3 gün önce birden durduk yerde şebekesi gitti ekranda ''yanlızca 112'' yazıyor işin kötü tarafı bu telefonu koca istanbulda yapan yerde yok..kime gitsem ya ondan anlamıyoruz yada ilk defa görüyorlar böyle bir telefonu... sizce yazılımsal mı donanımal mı bu sorun?

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

ben bu telefondan 1 yıl kadar kullandım çok da güzel ve memlundum çıktıgı zamanlar ericssonun sonyle birleştiği sıralardı içinde sonyericsson yazıyordu ama ericsonun son telefonlarından dı r380world modeliydi benimki uzun süre kullanınca tuş takımının pimi kırılmıştı hep tuş takımı açık gibi oluyordu bide mesaj atarken türkçe karakter koyarsam 2 mesaja ücreti gidiyodu uzunca bi süre kullanmadım bi knarda durdu sonra aklıma düştü bi çalıştirim falan die açtım ama sanırsam yazılımı gitmişti hiç açılmıyordu çok ugraştım o telefonu alırken data kablosu ve programı falan hepsi orjinaldi hatta yanlış hatırlamıyorsam kullanım dilini değiştirirken data kablosu ile pcye bağlayıp seçip telefona bi yükleme yaptıktan sonra dili değişiyordu,
    hocam bence telefonu götürdüğünüz telefoncular uğraşmak istemiyodur bide alırım elimde kalır bunlamı uğraşıcam zaten telefon para etmez 40tl tamir parası istesem vermez en iyisimi hiç ellemiyim diye düşümüşlerdir..
    o telefonun arka kapağı geçmeli zaten bence bi güzel sökün antene doğru takip edin kapuk bişeler yoksa bi güzel hava tutarak falan bi temizleyin takın çalışırsa çalışır, inş. çalışır güzel telefondur o damaya benzer bi oyunu varya siyah veya beyaz taşları arada bırakmaya çalışıyorsun falan o oyunun taktiğini bulmuştum 8 hamlede kitliyodum :)

bugün dediğini yapacam umarım çalışır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni telefonum çizildi :/
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teleservis ti yetkili servis diye hatırlıyorum, gotursene oraya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.