Şimdi Ara

Yeni telefonum çizildi :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basket oynarken kenara bi yere koydum düşmesin diye. 2 yaşındaki aptal yeğenim telefona tekme atmış, telefonun arkası pert oldu :/ telefonun garantisi var mı tam bilmiyorum, internetten almıştım, 2 sene kvk-genpa garantilidir diyodu, kargoyu babam aldı, sorcaktım garanti kağıdı varmı fln diye ama kaldı öyle
    garantisi varsa değiştirirler mi arka tarafı?
    Yoksa bana kaça patlar değişi mi?
    Telefonum nokia e6. Arka tarafı 3 parçadan oluşuyo, bunu nasıl değiştiririm?

• Orjinal kasalar pahallıdır düşün 6300 için 75 tl isteyenler var
  • Garanti karşılamaz onu direk kullanıcı hatası denir arka kapak pek pahalı olmuyo 50-60 tl ye halledersin
  • peki yalan söylesek ? Güzel bi yalan uydurup beleşe getiremez miyiz?
    Telefonun kasası biraz değişik, yani kolay kolay çıkacağa benzemiyor, vidalamışlar falan. Yeğenimin babası (dayım) da tam bi öküz çıktı, masrafları karşılarım demeyi geç, ver bakıyım bile demedi. Ben napıyım dedi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

peki yalan söylesek ? Güzel bi yalan uydurup beleşe getiremez miyiz?
    Telefonun kasası biraz değişik, yani kolay kolay çıkacağa benzemiyor, vidalamışlar falan. Yeğenimin babası (dayım) da tam bi öküz çıktı, masrafları karşılarım demeyi geç, ver bakıyım bile demedi. Ben napıyım dedi :/

Dostum bunu tek yolu darbe veya aşındırma vs. garanti koşullarında firmamız.... parçaların üretim hatalarına karşı .. ay garantilidir gibi bir ibare vardır o yüzden garantilik iş değil direk kullanıcı hatası ücretli onarım yaptırtman lazım kasası vardır arka kasa çin malı vs. alıp kendin yada telefoncuyada taktırabilirsinde ama olan varolan garantine olur gider değmez yani

• quote:

gel de dövme böylelerini. Yalan söyleme o para çıkmasın senden sonra bir şekilde. Dayınla konuş olmadı ilişkini kes ciddiyim.
  • quote:

Dayın haklı çocuğun kasti olarak yapmayacağı birşey. Benim de 2 yaşında yeğenim var balkondan herşeyi aşağı atıyor ne yapayım babasına fatura mı keseyim

Baştan düşünüp tedbirini alacaktın. Kusura bakma da çocuk senden daha akıllı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir telefon istiyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yani. Ben garantiden faydalanamıcam, yeni kasa taktırıncada garantim mi gidicek ? Çizik çizik mi kullancaz, her tarafı çizildi nerdeyse :/ en çokta telefon yeni olduğu için içim gidiyo, nazaramı geldi nedir..

Dayımla daha muhattap olmam zaten. O velet bilerek yaptı ama, abim korumuştu onu dövmiyim diye, bide ona demişki babamın iphonenunuda kırdım, bunuda kırdım, annemle babam sadece kzıyo demiş. Ne kadar gıcık oldum ya. Basket oynarken sahada duruyodu, kenara git diyoduk gitmiyodu, bende kızmıştım git diye. Ufacık velet intikam aldı benden. Ağzını burnunu kırmak istiyorum ama ne fayda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 30 Ağustos 2011; 23:39:19 >
  • garantın gıtmez lakın garantı servısı sana kolsenter açarlar ödersın garantı devam eder
  • quote:

zor valla garanti dışı demek için binbir bahane buluyorlar benim telefonum zamanında kendi kendine bataryanın bağlantı noktalarından yanmış simsiyah olmuştu ona bile kullanıcı hatası demişlerdi (bahaneleride telefona başka kapak takmammış ne alakaysa kapakla bataryanın yanması) bu yüzden geçmiş olsun diyorum

edit:bu arada dayının oğlu nasıl yeğenin oluyor kuzenin olması gerekmezmi
  • herkes kendi parasını koruma derdinde zaten..
    Kuzen midir yeğen midir ne bileyim, ufacık çocuğa kuzenim demek garip geliyo bana. Küfür edesim var ama banlanmayalm durduk yere
  • keşke sigorta yaptırsaydın
  • Mesajlarından 15 16 yaşlarında olduğunu anlayabiliyorum
  • ne bileyim böyle bişey olcağını, kaç senedir eski telefonuma bişey olmamıştı. Çocuklardan soğudum ya

@onlyheves
    fazla kasma 17 yaşındayım. 2 haftalık telefonun çizilsinde nasıl olgun davrancaksın bi görelim, hele ufak çipin teki çizdiyse daha da bi koyuya insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 30 Ağustos 2011; 23:50:22 >
  • Garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.