Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Weezer

Şimdilik listenin tamamına yakını Anadolu Üni (Aöf sanırım). .Büyüksün AÖF!!

• aof mezunları agustos celbine yetişebilseydi gerçekten çok fazla kişi gidecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogansc -- 13 Temmuz 2009; 22:03:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogansc

aof mezunları agustos celbine yetişebilseydi gerçekten çok fazla kişi gidecekti.

Zaten 331. Dönem 329. Dönem'e fark atıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weezer

quote:

Orjinalden alıntı: dogansc

aof mezunları agustos celbine yetişebilseydi gerçekten çok fazla kişi gidecekti.

Zaten 331. Dönem 329. Dönem'e fark atıcak

eğer çevremizden aralık celbinde gidecekleri buraya toplarsak rekor kırarız...
  • Ben adım gibi eminim arkadaşlar 325'i geçeces çünkü şimdi bu kısa dönem askerlik kalkma mevzusu bide aöf mezunları hepsi aralıkta gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyilmazz -- 13 Temmuz 2009; 22:17:37 >
  • bende kayıt yaptırdım.
  • iki kardeş aynı anda askerde olursa ikisi birden doğuya düşmezmiş.birisi düşerse diğeri batıda kalırmış.böyle birşey duydum nedir gerçeklik payı.şehir efsanesimi yoksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

iki kardeş aynı anda askerde olursa ikisi birden doğuya düşmezmiş.birisi düşerse diğeri batıda kalırmış.böyle birşey duydum nedir gerçeklik payı.şehir efsanesimi yoksa.

Bende buna benzer bişiler duydum ama benimkisi şöyleydi eğer abi doğuya düşerse ondan sonra gidecek kardeş batıya düşüyormuş diye duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

Bugün bağlı olduğum şubeye gittim. Sabah gittiğim şubeden akşam zor çıkabildim. Şubede bikaç kişi vardı fakat yeni sistem çok yavaş. Arkadaşlar anlatmış fakat ben tekrardan yazayım bilgiler pekişsin. Sizden istenen belgeleri veriyorsunuz. Size 3 form veriliyor. Formlar; kişisel bilgiler, hobiler, fobiler vb. bilgileri içeriyor. Boy kilo ölçümü yapılıyor. Daha sonra son yoklama belgesi ile muayene işlemleri başlıyor. Bu aşama klasik zaten daha önce ağır bir hastalık geçirdin mi?, hiç ameliyat oldun mu? hayır. tak diye mühür vurulur al belgeyi sağlamsın . Bu belgeyi tekrar şubeye verip gerekli işlemler yapıldıktan sonra askerlik durum belgeniz size veriliyor. Benim belgede Nisan 2010 yazıyor.

Not: Askerlik şubelerindeki bilgisayarlarda işletim sistemi pardus. Yeni yazılım da pardus platformu üzerine olduğundan yavaşlığın sebebi büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor.

Abi nasıl 2010 nisan yazıyor yav. Aralık dönemine ne oldu ?? Birde şuben neresi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

quote:

Bugün bağlı olduğum şubeye gittim. Sabah gittiğim şubeden akşam zor çıkabildim. Şubede bikaç kişi vardı fakat yeni sistem çok yavaş. Arkadaşlar anlatmış fakat ben tekrardan yazayım bilgiler pekişsin. Sizden istenen belgeleri veriyorsunuz. Size 3 form veriliyor. Formlar; kişisel bilgiler, hobiler, fobiler vb. bilgileri içeriyor. Boy kilo ölçümü yapılıyor. Daha sonra son yoklama belgesi ile muayene işlemleri başlıyor. Bu aşama klasik zaten daha önce ağır bir hastalık geçirdin mi?, hiç ameliyat oldun mu? hayır. tak diye mühür vurulur al belgeyi sağlamsın . Bu belgeyi tekrar şubeye verip gerekli işlemler yapıldıktan sonra askerlik durum belgeniz size veriliyor. Benim belgede Nisan 2010 yazıyor.

Not: Askerlik şubelerindeki bilgisayarlarda işletim sistemi pardus. Yeni yazılım da pardus platformu üzerine olduğundan yavaşlığın sebebi büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor.

Abi nasıl 2010 nisan yazıyor yav. Aralık dönemine ne oldu ?? Birde şuben neresi ??

Bendede nisan yazıyor ağustosta erken sevki o yüzden verecez işte aralıkta gitmek için...
  • istanbulda ikamet ediyoorum ama baglı bulundugum şube kastamonu imiş karar aldırmak için dilekçe yolla diyo ne alaka anlamadım .....:) karar aldırmak için herhangi askerlik şubesinde işlem yapılmıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece ve düşler -- 14 Temmuz 2009; 1:21:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gece ve düşler

istanbulda ikamet ediyoorum ama baglı bulundugum şube kastamonu imiş karar aldırmak için dilekçe yolla diyo ne alaka anlamadım .....:) karar aldırmak için herhangi askerlik şubesinde işlem yapılmıyormu ?

YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARININ ASKERLİK KARARI NASIL ALINIR?

YURT İÇİNDEN:

a. Dört yıl ve daha fazla süreli fakülte akademi, yüksekokul ve enstitüleri bitirenler ile yurt dışı yüksek öğrenim kurumlarını bitirip dört yıl ve daha fazla süreli yüksek öğrenim gördüklerine dair YÖK. Başkanlığınca denkliği onananların, iki ay içerisinde aşağıda yazılı belgelerle yerli veya ikametlerine en yakın askerlik şubesine müracaat ederek askerlik kararını aldırmaları gereklidir.

(1) Dilekçe, (As. Ş. Bşk.na hitaben) (Dilekçe örneği için Bkz.:EK-1)

(2) Diploma veya mezuniyet (Çıkış) belgesi aslı ve üç adet fotokopisi,

(3) Nüfus cüzdan aslı ve iki adet fotokopisi,

(4) 8 Adet vesikalık fotoğraf,
  • selam Arkadaslar Listeye kayıt nasıl yapılıyo ben düzenleyemedim formatı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

quote:

Ağustos için başvuranların çoğunda Aralık yazıyordu, dilekçe verip Ağustos için karar aldırdılar. Bizim belgede de Nisan yazıyor dilekçe verip Aralık olmasını sağlayacağız.
  • Paşa abi listeye sonradan bilgi girişi yapılabiliyor mu? Bir kere doldurduktan sonra sınav sonucu atandığı yer bölümü için edit seçeneği var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thegalatasaray

selam Arkadaslar Listeye kayıt nasıl yapılıyo ben düzenleyemedim formatı???

Selam kardeşim olay çok basit ''burdan kayıt olun'' yazan yeri tıkla, oradaki forma doldur, direkt listeye eklenirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 14 Temmuz 2009; 9:00:38 >
  • quote:

Paşa abi listeye sonradan bilgi girişi yapılabiliyor mu? Bir kere doldurduktan sonra sınav sonucu atandığı yer bölümü için edit seçeneği var mı?

sanırım yapılamıyor, sadece ben yapabiliyorum, sınav sonucu açıklanınca ben burda girerim sorun olmaz altı üstü 400-500 kişi...
  • paşa abi listeyle ilgili küçük bir detayı atlamışız sanırım..adayın adı ve soyadı........[:'(]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

paşa abi listeyle ilgili küçük bir detayı atlamışız sanırım..adayın adı ve soyadı........[:'(]

Aslında onu bende düşündüm ama... sonrada vazgeçtim ama yinede istenirse koyabiliriz, insanlar burada hertürlü yorumu yapıyorlar belki isimlerini yazmak istemezler diye düşünmüştüm... zaten aynı şehirde olup sınava gidecekler veya aynı yere asker olarak düşenler birbirleriyle irtibata geçerler...
  • bana göre olsaydı daha iyi olabilirdi ama forumda ki diğer arkadaşlarada sormakta fayda var.....yada arzu eden ismini yazabilir yada boş bırakabilir.....
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.