Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: birkan19071907

bugün k.çekmece şubeye gittim.benim yerli şubem ama yapmadılar işlemimi...şuan sevk işlemi yapıyorum sen şurda bekle diyip durdular ulan bekle bekle ağaç oldum...bi ara yaklaşıp sorayım dedim bıyıklı ve 120 kiloluk ve de kendini pamela anderson sanan iğrenç kadına(ki erkek bile denebilir) daha bankoya yaklaşmadan ben sana bekle demedim mi diye çıkıştı...o anda zaten patlama noktasında olduğum için sinirlenip evrakları yırtıp çıktım...almıyolarsa almasınlar kardeşim...millet askerden kaçar peşinden kovalarlar gitmek isteyen adamada yaptıkları muameleye bak...

Şimdi sen anlatınca benim başıma gelen olay aklıma geldi. aynı noktaya, iikinci gün bende geldim yırtma noktasına kendimi tuttum keşke sende tutsaydın ,ama sana katılıyorum insanı çıldırtana kadar uğraşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyilmazz -- 14 Temmuz 2009; 12:33:26 >
  • Listeye ismini yazdırmayan kalmasınnn...
  • valla insanlara yaptıkları muameleyi görsen eminim sende çıldırırdın abi...
    ben kendi şubeme gitmeyi düşünmüyorum bi daha, herkes halıcıoğlu şubeden bahsediyor belki oraya giderim...
    1 kişinin işlemi 45 dakika sürer mi nasıl sisteme geçmiş bunlar...
    söylediklerinde kızıyoruz ama malesefki haklı 3. dünya ülkesi bile olamayız biz...
  • quote:

valla insanlara yaptıkları muameleyi görsen eminim sende çıldırırdın abi...
    ben kendi şubeme gitmeyi düşünmüyorum bi daha, herkes halıcıoğlu şubeden bahsediyor belki oraya giderim...
    söylediklerinde kızıyoruz ama malesefki haklı 3. dünya ülkesi bile olamayız biz...

Sen herşeye rağmen sakin olmaya çalış bütün şubelerde yogunluk var şimdi(hem sistemden dolayı hemde 329. dönemlerin sevk evrakları yüzünden), daha küçük ve sakin bir şube bulmaya çalış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 14 Temmuz 2009; 12:52:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

paşa abi onu bende biliyorum abide birde böyle birşey duydum.bunu nerden kesin olarak öğrenebiliriz.

Bir araştırayım birazdan yazarım... Aynı yere düştüğünü düşünsene...

ahh öle bişey olsa neler yaparım ona.kardşeim biraz asi bişey.bein pek takmaz orda onun burnunu öle bir sürterim ki.
  • quote:

quote:

Sen herşeye rağmen sakin olmaya çalış bütün şubelerde yogunluk var şimdi(hem sistemden dolayı hemde 329. dönemlerin sevk evrakları yüzünden), daha küçük ve sakin bir şube bulmaya çalış...

saol abicim...
    halıcıoğlu da büyük bi şube b.çekmece ye mi gitsem acaba diye düşünüyorum belki daha sakin olur...
  • quote:

quote:

quote:

paşa abi onu bende biliyorum abide birde böyle birşey duydum.bunu nerden kesin olarak öğrenebiliriz.

Bir araştırayım birazdan yazarım... Aynı yere düştüğünü düşünsene...

ahh öle bişey olsa neler yaparım ona.kardşeim biraz asi bişey.bein pek takmaz orda onun burnunu öle bir sürterim ki.

Hehe planlara bak alemsin recep
  • quote:

quote:

quote:

saol abicim...
    halıcıoğlu da büyük bi şube b.çekmece ye mi gitsem acaba diye düşünüyorum belki daha sakin olur...

İstersen 1-2 gün bekle 329. dönem biraz rahatlasın... ama yinede fırsatın varsa git birşey kaybetmezsin ama her gittiğin yerde buna benzer uygulamalarla karşılaşabilirsin...
  • Wayyyyyy listede bursalı üstünlüğü görüyorum HElalllllllllllllll
  • Bu forumda yazı yazan 11 kişimiyiz sadece kayıt olmayan kalmasınnnnnnnn...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferyilmazz

Wayyyyyy listede bursalı üstünlüğü görüyorum HElalllllllllllllll

evt kardeş...şuanda önde gidiyoruz.ama yarış daha bitmedi bakalım kim önde bitirecek...
  • paşa listede sınav sonucu falan yazıyor yd subay sınavı aralıkta değilmiydi yoksa ben birşeyleri kaçırıyormuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: goro1982

paşa listede sınav sonucu falan yazıyor yd subay sınavı aralıkta değilmiydi yoksa ben birşeyleri kaçırıyormuyum

Evet aralıkta... Açıklandıktan sonra oraya ekleyeceğim ki, aynı yere düşenler bulsunlar birbirlerini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goro1982

paşa listede sınav sonucu falan yazıyor yd subay sınavı aralıkta değilmiydi yoksa ben birşeyleri kaçırıyormuyum

Ohooooo sen daha yoksun listede.....
  • Merhaba,

Bende bu dönemde gidiyorum.

1- Şimdi tecil bozdurma ve sınav işlemleri için şubeye ne götürmem gerekli?

2- Kütüğüm Antalya, ikamet ise istanbul sizce nerden işlemlerimi yaptırmalıyım.

Sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tears

Merhaba,

Sağolun.

4diploma fotokopisi
    4 kimlik fotokopisi
    4 fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyilmazz -- 14 Temmuz 2009; 16:49:54 >
  • quote:

vayyy demek sizin orda 1 kişinin işlemi 45 dakikada bitiyor.o zaman sen hiç şikayet etme bence.bizim şubede sabah 9 dan akşam 17 ye kadar ancak 5 kişinin işlemi tam anlamıyla bitiyor.örnek ben bugün sabah gittim akşam eli boş döndüm ve bu 2. denememdi.bundan sonra gel alıcaz deseler 1 ağustostan önce şubeye sokamazlar beni.
  • quote:

Merhaba,

Sağolun.

YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARININ ASKERLİK KARARI NASIL ALINIR?

YURT İÇİNDEN:

a. Dört yıl ve daha fazla süreli fakülte akademi, yüksekokul ve enstitüleri bitirenler ile yurt dışı yüksek öğrenim kurumlarını bitirip dört yıl ve daha fazla süreli yüksek öğrenim gördüklerine dair YÖK. Başkanlığınca denkliği onananların, iki ay içerisinde aşağıda yazılı belgelerle yerli veya ikametlerine en yakın askerlik şubesine müracaat ederek askerlik kararını aldırmaları gereklidir.

(1) Dilekçe, (As. Ş. Bşk.na hitaben) (Dilekçe örneği için Bkz.:EK-1)

EK-1

ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞINA
    ................

.......................... tarihinde dört yıllık yüksek okuldan (Fakülte, akademi, enstitüden) mezun oldum.

Yedek subay adayı olarak askerlik kararımın alınmasını arz ederim.

Tarih:

(İmza)

Adı ve Soyadı

ADRES :

Tel. :

EKLER :
    EK-A (8 Adet Fotoğraf)
    EK-B (3 Adet Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi)
    EK-C (2 Adet Nüfus Cüzdanı Sureti)

(2) Diploma veya mezuniyet (Çıkış) belgesi aslı ve üç adet fotokopisi,

(3) Nüfus cüzdan aslı ve iki adet fotokopisi,

(4) 8 Adet vesikalık fotoğraf,

Askerlik kararını aldırdıktan sonra eğer sevkini aralık ayına verirlerse sorun yok, fakat daha ileri tarihlere atarlarsa örn: Nisan celbine , O zaman 1 Ağustos itibariyle erken sevk dilekçesi göndereceksin (aralıkta gitmek için)

Sen bir askerlik kararını aldır gerisini o zaman konuşuruz...

Paşa Abi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 14 Temmuz 2009; 16:59:16 >
  • Sağol.

Kararı aldırmak demek sınav yerini de belirlemek değil mi?

Ben işlemlerim Antalya'da olsun sınav yerim istanbul istiyorum da.
  • quote:

Sağol.

Kararı aldırmak demek sınav yerini de belirlemek değil mi?

Ben işlemlerim Antalya'da olsun sınav yerim istanbul istiyorum da.

Sınav yerin ist. olsun istiyorsan... önce askerlik kararını aldır, sonra erken sevk dilekçeni gönder, Aralıkta gidecegin kesinleşirse, en son Sevk evrakını (meşhur sarı zarf) istanbulda bir şubeden al... Sınava İstanbulda girersin...

Paşa Abi...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.