Şimdi Ara

EFSANENET (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
51
Favori
47.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • comnet içeride çok gün olduğundan iptal edip buna başvurduk, ne zamana sonuçlanır acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunyy2003 S kullanıcısına yanıt

sabah 11.30 gibi başvuru için whatsapptan konuşmaya başladık.

site üzerinden abone ol diyerek işlemleri gerçekleştirdim. bu arada bana churn evrakını yollamıştı. doldurdum gerekli evraklarla birlikte ilettim. benimle birlikte yaklaşık 20 kişi vardı o sırada benim evrakları BTK onayına gitti ama onay ancak 16 gibi geldi. onayı verdim tekrar aradım zar zor ulaştım. son telefonla onay işlemi yaptık. sonrasına kullanıcı adı ve şifre geldi.

tek kişi olunca bu gece sabaha kadar bu evraklarla uğraşacağını düşünüyorum.

• P.Karaali kullanıcısına yanıt
    Hocam belgeleri yükledik te onay için aranacakmisiz ne zaman araniriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aligultekin34 kullanıcısına yanıt

hocam sen whatsapp tan yaz veya telefonla ara istersen. şuan çok fazla kişi var.

0546 543 42 00 - 01 -02 - 09 - 11

• Comnet 35 mbps VDSL kullanıyorum. Efsane 35 lik pakete geçicem. Hizmet numarasını yazdım adresi girdim aşağıdaki sonucu veriyor. Ben efsaneye taşıyınca 35 mbps olmayacak mı şimdi?

EFSANENET

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsanenet E kullanıcısına yanıt

Hocam öğlen basvurdum. Evrakları yükledim. Açılışı yapsanız iyi olur. Comnet bitirdi bizim evi. Samet temiz 12683581318

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 13.00da siteniz üzerinden abonelik işlemini tamamladım kimlik fotograflarını yükleedim modem arayüzüne veerdiğiniz kullanıcı adı şifreyi girdim bir vakit verin sayın yetkili olmassa bizde başımıızın çaresine bakalım

• ben 14:00 gibi başvurdum. 20:00 da internete bağlandım.

İsmail bey çok yardımcı oldu kendisine teşekkür ederim.

Çaycuma'da ping seviyem 15 ms civarında... 98/20 hız alıyorum. Altyapım fiber...

• Bugün 13 gibi başvurdum 10 dakika önce benimde internet geldi. İsmail bey çok teşekkürler, ama @efsanenet olarak bant genişliğinizi yükseltirseniz sıkıntı yaşamazsınız sanırım. Şuan sorun yok ama Türk Telekomdan biraz daha yükseltirseniz sorunsuz kullanım sağlarız sanırım. Ping 16 ms. Şuan gayet iyi herşey 32/12 hızım. 35 mbps için süper 👍 ilgileri için ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissma06 -- 11 Aralık 2024; 20:57:10 >
  • carissma06 C kullanıcısına yanıt
    Modeme Web sitesindeki kullanıcı adı şifreyimi girdiniz yoksa mesajla gelenimi bende 2 side farklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hocam edevlet onayı sonrası yeni k.adı şifre oluşturuldu. Onu girdim. İlk üye olurken gelen k.adı iptal oluyor sanırım. Edevlet onayı sonrası gelen k.adıyla giriş yaptım ben

• carissma06 C kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler ödeme yaptınızmı?

• Birazdan yapacağım hocam, bu aya mahsus mağduriyet yaşanmaması adına firma önden açmış 12 aralık a kadar ödeme yapılması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissma06 -- 11 Aralık 2024; 20:50:25 >
  • Tiésto kullanıcısına yanıt
    Siz şanslısınız ben sizden önce başvurdum ama halen arayan soran yok kaldık.

• laumexs kullanıcısına yanıt

yoğundurlar.

Zaten tek tek talepleri karşılayacaklarını yazmışlar...

Biraz sabır...

• WP den yazdım ama ses seda yok. Artık comnetten ağzımız yandı, çabuk cevap yoksa bizde yokuz.

• yasaklı siteleri açıyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuru yaptık bekliyoruz. Modeme bilgileri de girdik bakalım ne olacak EFSANENET

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.