sizi arayacaklar sonra onay vericeksiniz. |
EFSANENET (11. sayfa)
-
-
Acaba bu fiyatlar ne zamana kadar geçerli bilgisi olan varmi,birde referans kodu varsa alabilirmiyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
belgesi yüklenenler e-devlet'e internet bankacılığı üzerinden girip onay verebilir.
https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi
-
Yilbasi zam gelir mi acaba?
-
Kimlik yükledim sadece . Efsanenettten aranmadan yapalım mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç dakikadır ara ara arıyorum sürekli meşgul. -
Özür dilerim, mesajımda bir "mı" eksik olmuş, bütün anlam değişmiş .
Düzelttim;
Birinci sayfadaki sözleşmelerden çıktı alıp, doldurup, onudamı yüklememiz gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 11 Aralık 2024; 17:46:39 > -
Evet geleceğini bildirdiler. Ortalama 100 TL gibi bir rakam gelmesi bekleniyor.
-
Fiyat çok uygun geldi bana bende başvuru yapacağım bakalim
basvuru yapan abonelerimizin hepsine yetişmeye calısıyoruz kusura bakmayın cok yogunluk var siradan herkezi arayıp işlemlerini tamamlıcaz sabırlı olmanızı dilerim
-
İsmail arkadaşımız tek başına uğraşmaya çalışıyor arkadaşlar. Ben de comnetten geçiş yaptım sabahki bildirimden sonra başvurumu yaptım belgeleri yolladım direkt onay verildi. e devletten de onayladım. eve geldim bilgileri girdim modemi aç kapa yaptım şuan efsanenetten yazıyorum.
-
Merhaba hız nasıl sorun var mı
Şu an burada misiniz hocam
Bende geçiş yapacagim işlem ne kadar hızlı oluyor
Saat 13:30 gibi başvuruda bulundum. Evrakları yükledim kimlik fotokopisini yani. Henüz bir geri dönüş alamadım. (E devlette onaylamam için belge de gelmedi henüz.) Mesajlardan anlaşıldığı kadarıyla tek kişi hepimiz ile ilgilenmeye çalışıyo. Yani adam da işlemleri hızlı yapamamakta şuan haklı, çünkü bi yandan başvurularla uğraşacakken bir yandan telefon susmuyor tahminimce. İşin kısası şipşak olmuyo internet geçişi, çok kişi internetsiz kaldı. Bu sefer de bi anda yığılma oldu.
-
Comnetten geçiş yaptık, bakalım ne zaman açılacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 mbps ftth icin upload nedir ustadim.ayrica modem ucreti dahil yaziyor oyle mi ?
10 gündür comnette can çekiştikten sonra şuan ışık hızı gibi geliyor :)
kayıp yaşamıyorum ping sorunu da yok
-
Hocam 35 ve 100 lük paketler 300 lirayı geçer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X