Şimdi Ara

EFSANENET (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
51
Favori
45.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende girdim İnternet var görünüyor ama henüz hiçbir siteyi açmıyor. Sizde de mi durum aynı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MuzafferORHAN 9AJHM M kullanıcısına yanıt

Aktif etmedikleri için bendede ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurk_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah yarına açılır ya

• Beyler bendede durum aynıydı bekleyin ben 3 saat oyle bosta durdu sonra aradılar internetim onay verdigim gibi acıldı ismail beye burdan tesekkurlerimi iletiriyorum suan 100mbps fiberde 98 mbps rahatlıkla goruyorum pingler dusuk guzel birsey abone oldugunuz gibi 3 ayı oderseniz toplamda 4 ay etmis oluyor

• Bugün başvuru yapıp açılanlar var konuda dün başvuru ile tamamlanmayan abonelik var .
    Sıraya göre gidilmiyor anlaşılan o , yarın netspeed e geçiş sağlar bizimkiler

• onurk_ kullanıcısına yanıt
    Hocam evrak eksikliğinden bekleyenler var sanırım, çoğu kişinin comnet te 3 ay süresi dolmadığı için, tekrardan iss değişikliğine izin verilmediği için sanırım ondan bekliyor. Firma ceza almamak için 3 ay olmayanları onaylamıyor bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissma06 -- 11 Aralık 2024; 21:45:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carissma06 C kullanıcısına yanıt

3 ayını doldurmamış kişiler zaten iss değiştirme başvurusunda bulunamıyorlar ki. hizmet numaralarını girdiklerinde hata veriyor sistem.

• Arayıp ulaşabilen var mı :/

• borken35 B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam o kadarını bilmiyorum, fakat firma edevlet onayı için aradığında, beni hatta bekletti, bir müşteriye 3 ay dolmadığı için onay veremediklerini söyledi. Sanırım dediğiniz aşamayı geçmiş bir şekilde. Çözüm olarak yeni başvuru söylediler. Port taşıma yapamadılar anladığım kadarıyla

• Bizde bekliyoruz bakalım iki tane gececektim biri zaten 2 ay kulanilacak ondan sonra yeni adrese gececk ondan onu turknete gecirdim

• Arkadaşlar firmanın çoğunluk müşterisi wifi için abone olanlar. İsmail bey açıkça yazmış. Tamam hepinizin dili yandı ama biraz sabırlı olursanız sıradan bakmaya çalışıyor anlaşılan. Daha önce söylediği gibi öğlen gibi çalışmaya başlıyor. Gece ne zaman işi biterse o zaman yatıp uyuyor. Biraz sakin olursanız eminim herkesle ilgilenmek istiyordur...

• zzfertatzz Z kullanıcısına yanıt
    yasaklı siteleri dns değiştirip açıyor mu ona göre geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende comnet mağduru olarak bu firmayı efsaneneti seçtim, ilgili alakalı insanlar, e devlet onayında takıldım biraz canlı destekle onuda hallettim, kullanıcı adı bilgilerimi modeme girdim İnternet ışığı yandı, iş comnetin onayına kaldı, herkes için hayırlısı olmasını dilerim.

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    Canlı yardım nerede hocam bulamadım sitede vs

• MuzafferORHAN 9AJHM M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçiş için başvuru yaptım da akşam saat 4.00 ten sonra yaptım. Geçiş ile ilgili yazı gözüküyordu comnette, şimdi comnette hizmet gözükmüyor. Beklemedeyiz. Bağlantı var gibi görünüyor ama hat açılmadı sanırım daha. Sesli onay için arayacaklarmis. Beklemedeyim

• Yasaklı siteleri açıyor mu ? Açmıyorsa dns oluyo mu internete?

• illsucceed kullanıcısına yanıt
    aynen lütfen cevap ona göre bende comarnetten geçeceğim hala aksiyon almadım

• kasai K kullanıcısına yanıt

telefon da yani konuşurken yönlendirdiler, 22:30 da comnet hizmet bilgilerimde silinmiş onay verildi galiba,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 11 Aralık 2024; 22:45:34 >
  • ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim.

• aligultekin34 kullanıcısına yanıt
    Haberleşelim dostum. Teşekkür ederim cevabın için 🙏😊

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.