vdsl de kurulum ücreti var sanırım.yanlış mı anladım. |
EFSANENET (17. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Comnet de bu churn evrakı nerede, bende bu sabah saat 09:00 internet üzerinden başvuru yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLvR_06 -- 12 Aralık 2024; 9:18:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Churn evrakını geçiş yaptığın iss gönderiyor hocam. Onu doldurup sisteme yüklüyorsun. Bu şekilde çok beklersin. İletişim numaralarını ara göndersinler sana churn formunu
-
Hocam ben evrakları burdan aldım.
https://www.efsanenet.com.tr/sozlesme-ve-formlar/
Direk burdan işletmeci değişikliği formu var onu doldurun yükleyin sisteme. Yoğunlar sanırım yoğunluktan yetişemiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam nasıl bi evrek bu evrak. linkteki evrak mı acaba?
https://www.efsanenet.com.tr/wp-content/uploads/2024/08/isletmeci-degisiklik-formu-2.pdf
-
Çok sağolun arkadaşlar
-
Aynen. Bu form. Doldurup sisteme yükleyin.
-
Aynen hocam bu evrağını doldurup yükleyeceksiniz sisteme
Aradım ancak ulaşamadım internetsiz kaldık comnetin Allah cezasını vermesin
-
Tüm belgeleri yükledim, bekliyorum bakalım, biraz da hak veriyorum çok yoğunlar, umarım herkes en kısa zamanda geçer ve artık bir daha sorunla karşılaşmayız, Bu malum dükkana kilit vuran firma ile ilgili işlem başlatan var mı? (Tüketici hakem heyetine falan) ben başvurmayı düşünüyorum
-
sağolun hocam, yükledim evrağı ne zaman dönüş olur acaba. telefonlar hep meşgul
-
Ben dün sabah başvuruyu yaptım evrakları yükledim. Ses seda yok. Kimi arkadaşlarda 4 5 saatte geçişi yaptık kullanıyoruz diyorlar. Anlayamadım. Öğlene kadar bekleyeceğim. Sonra yoluma bakarım.
-
full meşgul çalıyor, meşgul olmayanlar da açmıyor. yeni bi maceraya girdik sanki.
-
Varmı açabilen bugün bekliyorum ama arayan yok soran yok tık yok acilsaydi iyiydi
Aynı kafadayim hangi firma ile devam edeceksiniz hocam
Sonu 11 olan numarayı aradım, cevap verdiler. Herşeyim tamam sadece onay bekliyor yazıyormuş. İsmail'e söylerim o sizi arar dedi. İsmail bey sanırım dinleniyor. Dün geç saate kadar çalıştılar.
Beklemedeyim.
Haklısınız AMA!!!
Comnet üzerindeki XDSL numarası ile Efsanenet'e geçiş yaptık. Şu an o XDSL numarası artık geçersiz. Efsanenet yeni XDSL numarası vermeden nasıl başka firmaya geçiş olacak?
Comnet uygulamasına giriş dahi yapamıyorum. Dün gece girdiğimde aktif olan hesabım silinmişti. Bugün ise e-posta ve şifre ile uygulamaya giriş bile yaptırmıyor.
-
Başvuruda bu evraktan başka birşey yükleniyor mu? Kimlik falan.
beni de tek bu numara açtı benzer şeyleri söyledi
-
Evet kimlikte yükleyeceksiniz hocam, edevlet için sizi arayacaklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X