< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EFSANENET (43. sayfa)
-
-
-
Comnette de 100 fiberdi ve bu sorun yoktu değil mi?
@efsanenet admin sorun altyapı modem vs. Değil alenen operatör kaynaklı oluyor. Umarım çözersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 16 Aralık 2024; 22:45:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet fiyaskosundan sonra bende Efsanenet e geçtim Geçtiğimde biraz yoğunluk vardı. 2 gün içerisinde bağlandı 35 mbit vdsl hizmeti alıyorum benim için yeterli Comnet gibi yarı yolda bırakmasınlar yeterki. Aradığım zamanlarda ulaşamama gibi bir sıkıntı yaşamadım Watsaap hatlarından yazdığımda da hemen dönüş yaptılar
-
-
45 dk once gitmiş net.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlık gitti geldi ama git gelden sonra internet çok kötü sizde de mi öyle vdsl hattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 16 Aralık 2024; 23:12:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim git gelden önce kötüydü şimdi daha iyi
hayırlı geceler
öncelikle ilgi ve alaknız icin cok tesekkur ederim cok nadir boslugum oluyor ve buraya bakabiliyuorum ilerleyen zamanlarda bu comnet olayı bitiginde daha aktif olacagım ve sizlerle daha fazla ilgilenecegim
su son yazılanlar icin bilgilendirme yapmak istedim yine yarın icin mesaj atacagım bir cok kisiden sayfaları gec actıgına dair mesaj ve bilgiler aldım aksam saatlerde bu sorunun giderilmesi icin calıstım ve kısa sureligini herkezi sistemden atıp tekrar baglanmasını yapmak zorunda idim kesinti benden kaynaklı idi sorun asamasını ilerletir iken eski musterilerimizden bi abimiz ile denemeler yaptık ve sorunun dns kaynaklı oldugunu gorduk ve cozumunu sagladık suan herkezi sorunu gitmiş durumda olması lazım bir kac ayrı ilde denemelerini yaptırdım bugun icinde dns konusunda tt tarafı ile gorusme saglayacagız neden bu sekilde oldugunu sistemlerindeki sorunu giderdiklerinde tekrar tt nin dsnlerine donus saglanacaktır suan icin gecici olarak dns cozumu yapılmıstır.
-
hayırlı geceler
ozel mesaj diye bir yer var galiba burda bana numaraınızı iletebilir iseniz kontrol saglayacagım
-
Merhaba hocam, özel mesaj attım benim henüz gelmedi net, 22.17 de gitmiş, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En azindan firma aciklama yapmis kesinti nedeniyle ilgili comnet travmasi oldugu ivin en ufak seydr ureperdik bizde dogal olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
ben evrakları yukledım 3 4 gun oldu arıyorum ulasamıyorum mesaj atıyorum donus yok ıptal edecegım geçişi
-
İnternet adreslerindeki iletişim numaraların hepsini tek tek ara hocam illa ki birisi açıyor
-
otomatık odeme talımatı verılebılıyor mu odeme ıcın yoksa her ay ugrasacak mıyız
-
-
statik ip olayını da çözersem çok iyi olacak benim için :)
DNS için kendi DNS sunucunuzu kurun... Sonra keyfinize bakın :)
-
Hangi dns kullaniyosunuz hizli iptv icin
Nasıl oluyor hocam bu iş. Bende Telekomun Huawei modemi fiber var. Nasıl yapabilirim? Video link falan var mı? Bir de hıza etkisi oluyor mu dns değiştirmenin olumsuz manada?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X