< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EFSANENET (44. sayfa)
-
-
Reklam engellemek için adguard dns ekliyorum ama siliniyor. Bununla ilgili bir bilgilendirme yapıldı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
raspi hangi modeli var hocam sende? pihole kurmayı düşünüyorum. min maliyet ve fiyat performans anlamında raspi kaç yeterli olur?
ozelden cevap verdim ayın 13 aktif ve kullanımda gorulmekte
-
hayırlı geceler
1 ekip gecmişleri kontrol ediyor surekli diger ekip yen gelenlere yardımcı oluyor ozel mesajdan abone no telefon no iletebilir iseniz kontrolu saglayuıp sizlere donus yapılması konusunda yardımcı olabilirim
-
Selamlar
Ben uzun süre raspi3 kullandım. Şu an proxmox ile sanallaştırılmış bir makinada çalışıyor. Pi hole ve unbound 1 gb ve 1 cpu üstünde çok rahat ve sorunsuz çalışıyor…
Cevap için teşekkürler Hocam.
Arkadaşlar basit bir soru sormak istiyorum, şimdi ben Efsanet'e geçtim, babamı da geçirmek istiyorum, babam çok uzun süredir telekom da ve telefon hattı ile beraber açılan internet açılmıştı, yani yıllardır bu şekilde kullanıyorduk, sabit telefon hattı hala duruyor, şimdi biz hem efsane nete geçiş yapacağız hem de sabit telefon hattını kapattırmak istiyoruz, acaba başka bir internet sağlayıcıya geçerken bir sorun çıkar mı ya da bir şey yapmamız gerekir mi, babam vdsl kullanıyor fiber yok
-
İnterneti yalına çevirmeniz lazım. Çevirmeden tel. iptal yaparsanız hat gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 18 Aralık 2024; 11:38:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yalına çevirmek için telekom ile mi görüşmeliyim, babamın taahhütü 27 aralıkta bitiyor, yalına çevirirken teknik desteğin eve gelip bir şeyler yapması gerekiyor mu sistem üzerinden geçirebiliyorlar mı
-
Evet,Telekom'a talep açın, yalın dönüşümü için. Eve gelmelerine gerek yok.
9 gün için cayma bedeli çıkmaz diye düşünüyorum.
Telekomu arayıp telefon hattını kapattirmak isteğinizi internetin açık kalmasını yalın internet olarak devam etmek istediğinizi bildirin.
Telefon hattının kapatılıp sadece data hattı olarak kalacak.
Ama üstüne basa basa söyleyin yalın internet olarak devam edeceğiz diye. Komple kapatır iseler telefon yoksa internette olmaz diyerek portunuzu da sizden alabilirler.
Merkezden telefon hattınızı kapatacaklar başka Bir işlem yok.
Büyük ihtimal SMS gelir yalın internet olarak devam edeceksiniz diye. Telefon hattı kesin kapandığında taşıma başvurusu yapabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@trakyAli-1986 @HesaplıBilgi çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun
-
Efsane de ref yok mu
Arkadaşlar son sorum, sabit telefon hattının taahhüdü Mart 2025 de dolacakmış, sabit telefon hattı dururken vdsl interneti taşıyabilir miyim ?
-
Telefonla interneti ayırırsanız; neti taşırsınız.
Telefonla ile interneti ayırmak istiyorum dediğimde bakalım başımıza bu sefer ne çıkaracaklar
-
Sorunsuz ayrılmasını temenni ederim.
Efsanenet DNS sorunu çözüldü mü? İsmail Bey Telekomla görüşüp halledeceğim demişti. Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X