Şimdi Ara

EFSANENET (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.036
Cevap
49
Favori
38.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende Konya-Meram Turknet Vdsl

EFSANENET
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

Üyelik Sahibi:

İletişim No:

Email:

Tesis Adresi:

İletişim 2:

Aktivasyon Tarihi

Hat Numarası:

Xdsl Hat No:

PPPOE:

Şifre:

• İnterneti yavaş olan varmı 3mbit alıyorum suan
  • EFSANENET
  • Şuan net düzeldi
  • EFSANENET
    Bende böyle bir hız düşme sporunu var yardım edermisiniz
  • hakan061990 H kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir sorun yok hocam, varsayılan dns'i mi kullanıyorsunuz ? Efsanenet default google dns tanımlamış sanırsam. Ayrıca fiber mi adsl/vdsl mi ?

• Arkadaşlar bende Huawei fiber modem var. Telekomun. Bunda dns nasıl değiştiririm. Bir de aynı modemden olup da dns değiştirdiğinizde hız düştü mü ya da ping yükseldi mi?
  • Fiber 100 mbps kullananlar nasıl deneyimleri? Ping değerleri vs
  • eneskarabudak E kullanıcısına yanıt

bende 35 fiber pings değeri 14 ve download değişken 20-36 arası değişiyor niyeyse.. bazen 20 küsür bazen 30 küsür. upload 10-12 arası.

ilk günler bu kadar dalgalı değildi müşterileri arttıksa dalgalanmalar arttı.. bakalım nerde son bulcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 21 Aralık 2024; 14:8:2 >
  • Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Bursa Karacabey

EFSANENET
  • Aktivasyon ücreti ne kadar acaba ?

• Vdsl – Adsl altyapı üzerinden bağlantı yapacak abonelerimiz için 400 TL evde kurulum ücreti alınacaktır.

• Akşamları internet rezil durumda son haftalarda akşam yaşıyorum bu durumu sizde durumlar nasıl?
  • fiber tarife adı altında satılan 35/50 mbps gibi tarifeler kaldırılmalı.. 100 mbp altı tarife satışı yasaklanmalı

• eneskarabudak E kullanıcısına yanıt
    100 mbit kullanıyorum. Testlerde 90 çıkıyor. Torrent indirmede hız 11.2 mb/sn
  • xweser X kullanıcısına yanıt

hayırlı aksamlar

tabiki fiyat degişikliklerini haber edicez hatta suanda bize geciş yapan musterilerimize ne zaman tahmni bi aksilik olmaz ise su olur diye bilgilendirmeler yapıldı

• tekinn07 T kullanıcısına yanıt

hayırlı aksamlar

hizmet numaralarınızı hic bulunmaz ise gecişlerde musterilerimize zorluk bize iş yuku olmaması adına faturalarda alt kısma yazdırdık ilk faturanız cıktıgında gorebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 7E7

Şirkette kararları tek başınıza mı alıyorsunuz?

evet tek yetkili benim

• önemsizbiridir Ö kullanıcısına yanıt

evet telefonda bile konusmaların bir coguna degişik gelebilir comnetten gelen coktu prosedurlere uygun olarak aldıgımız 1200 kişi olmustur. bizim yeni bir firma degiliz wifi de mevcutta 4500 üzerinde musterimiz var

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.