Öğlen müracaat ettim şu saat te İsmail bey aradı e-devleten digital onay verince abone oldum.Comnet ten geçiş.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hal33 -- 24 Aralık 2024; 18:29:12 > |
EFSANENET (48. sayfa)
-
-
Buradan yazdım dönen olmadı hala.
-
hayırlı aksamlar
bana ozelden numaranızı yazar isenin hem size ulasır hemde hangi numarayı nezaman aramıssınız neden bakılmamıs bulabirilim
-
@efsanenet üstat comnetten henüz taşımadığımız bir abonelik vardı tamamen kapatmış biz taşımadan. sıfırdan açtırmak zorundayız sanırım en hızlı nasıl ulaşırız size.
-
https://www.efsanenet.com.tr/bize-ulasin//
İletişim bilgisi verirken bu linki verir misiniz? Çok teşekkür ediyorum.
-
birsonrakine bu sekilde deneyim belki arkadaslar orada benim kullandıgım numarayı bilmeye bilir diye direk numaramı yazıyorum bundan sonra linki vererek 4200 diye belirtir isem galiba sorun olmaz
-
İnternetiniz nasıl, ben şu an video izleyemiyorum donuyor 240 p de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan hicbir sorun yok bende hız olarak tam az once filim izledim takılma dahi yok
hocam sizi yani 42 00 olanı ve 01 olanı aradım ne calan oldu ne geri dönen,bize ulaşında aynı şekilde 3-4 gündür bekliyorum arkadaşımda aynı şekilde ,direk cep tel no yazar mısınız bana özelden yeni yıl girmeden bu fiyattan deneyelim sorun yasamassak devam edelim diye hızlı cevap arıyorum.
-
O şekilde olur hocam sorun olmaz.
-
Üstadım hayırlı akşamlar. İşletmeniz bünyesinde engelli indirimli internet mevcut mu
8k olsa izlerim. O derece. Maşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bende bir sorun olabilir mi @efsanenet
Vurmayın, kafaya yazık. Ankara'da çalışma var. Bayağı il etkilenecek. 22.30 a kadar sürecekmiş.
-
Bundan haberim yoktu teşekkür ederim ama dün de böyleydi, ne zaman çalışmaya başladılar bilmiyorum umarım en yakın zamanda biter
Kısa sürede çözülmesini temenni ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X