bana ulasır iseniz kontrolunu saglayım |
EFSANENET (47. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: önemsizbiridirbende 35 fiber pings değeri 14 ve download değişken 20-36 arası değişiyor niyeyse.. bazen 20 küsür bazen 30 küsür. upload 10-12 arası.
ilk günler bu kadar dalgalı değildi müşterileri arttıksa dalgalanmalar arttı.. bakalım nerde son bulcak
sehir dısında idim donus sagladım pazartesi oğleden sonra bana ulasır iseniz yardımcı olayım birlikte deneyelim
-
aksam cok rezil deiginiz de direk arayın birlikte bakalım kullanım nedir testlerimiz ne cıkacak diye bir kontrol saglayalım
-
bu solefiginiz de yakında olabilir sebebi eskiden fiberde 24 mbit varmıs suan yok en dusuk 35 diyor tt yakında bunlarda yok 100 vereceksiniz diyebilir bizim icin sorun yok musterinin alt yapısını saglam yapsınlar biz hızı herhalukarda saglarız insallah bu dileklerin olur diyelim
-
İsmail abi harbiden cok iyi yetkilisiniz cidden bunu tüm samimiyetimle soyluyorum cunku cok sıcak kanlı davranıyorsunuz allah razı olsun bu saate kadar yani gelip burda cevaplıyorsunuz allah emegınızı bosa cıkarmasın bide abi zam olayına gelecem cok buyuk zamlar yapmayında comnetten gelen kisiler hem fiyatada bakıyor atıyorum burda 100 200 tl atıyorum zam yaptıgınızda bu insanlar baska firma arayısına girer ama suan sizden bende hizmet alıyorum ne kadarlık bi zam miktari yanı sızlerde zarar etmeden kullanıcıyı dusunerek zam yapmayı planlarsanız cok güzel olur yani hem sizde zarar etmeyin demek istedigim sizi ne kadarlık miktari kurtarıyorsa zam olarak okadar yapsanız daha iyi olur bu insanlar genel olarak konusuyorum ordan oraya firma degistirmek sıkıldı cunku sureklı zam sizin hem guler yuzunuz hem bu kadar sıcak kanlılıgınız var bu bile yeter uzunca zaman sizlerde kalmayı dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten VDSL kullanmama karşın hızlar ideal seviyededir..
EfsaneNet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogru diyorsunuzda int 100mbps 500 tl verende var bunu alamayan insanlarda var cunku 500tlde guzel para aynı degri kalmasa bile rakamsal olarak cok gorundugu için bazı insanlar yine eski devire donebilir atıyorum eskisi gibi paylasımlı internet cunku o devire zorluyorlar internet bu ulkede pahalı olmaması gerekir cunku oda bir ihtiyac helekı bu dönemde tam ihtiyac haline geldi ama fiyatlar yuksek bu sefer keske 100tl atıyorum 8mbps yada 16 kalsaydı telekom alt fırmaya izin verseydi cunku kullanıcı istedigi gibi alır yok hepsini 100 gecirse zaten 500 tl seneye hepimiz kullanırız az cok yukarıda dedigim gibi
elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calısıyorum bilmedigim yerler oluyor sizlerin sayesinde suan tecrube kazanıyrum vae dedigimiz olay baya bir karısık olaymıs acıkcası fiyat degişikligi kacınılmaz bir durum bu kesin bu fiyatları yaparken sizleri ve bizleri uzmeyecek ve baskasınında gozune deymeyecek sekilde ayarlamaya calısacagım suan 1 mevcut aboneden tahminim 70 tl kadar bir zararım var sebebi malum ocak fiyatları sakin sakin iş ogrenip ilerliyorduk yaptıgım fiyatıda tam net belli degil tahmini konusuyoruz fiyatımızı beyenmeyip giden musterilerimiz olacak (senelerdir ticaretin icindeyiz yuzde yuz memnuyet olayı kesinlikle olmaz biliyorsunuz) olsun onların suan ihtiyacı karsıladık elimizden geleni yaparak internetlerini verdik maduriyetleri gitderdik bu bize yeter
-
altyapısal bir durum iyi ise bizlerin hizmeti iyidir alt yapı kotu ise bizim hizmetimiz kotudur. vdsl lerde ozellikle dikkatimi ceker port 1 ay icerisinde bi sorun yasıyor mudahale etmez isek baya sorun yasattıgını gordum o tur durumdada bizlere donus saglar iseniz yardımcı oluyorumbi reset yapıyoruz. bunu ilerleyen zamanlarda yapabilir isek sizlerin yapmasını saglıayacaz insallah
-
tamam işte bakır altyapı da satsın istediği hızı, fiber altyapı da o hızlar komik.. tamamen ihtiyarları cahilleri kandırma politikası... BTK denen garabet kurum türk telekom kalksın da nasıl kalkınırsa kalkınsın derdin de ve sadece YASAK getiriyor başka bir işe yaramıyor. Halbuki firmalara yaptırım uygulaması lazım vatandaşın lehine olacak şekilde. Tavan fiyat ve hız belirleme gibi. Mesela diyecek ki 100 mbps in altında fiber tarife satamazsın ve fiyatı bu olacak vs vs
-
Comnet' te VPN ve herhangi bir ayar olmaksızın bütün sitelere girebiliyordum. Efsanenet' te bu mümkün mü? ya da bir ayarı var mı?
Maç yayın yapan kanallara VPN' siz girmek istiyorum.
-
10 gündür 10 defa aramışım telefonu açmadınız.Mesaj attım cevap yazmadınız şu an internetim yine yok.
Comnet kapanınca efsanenet e geçtim.
Geçiş hızlıoldu.
Genel anlamda Internet çok iyi.
Comnetten farkı yok hız açısından. İsmail beyde çok yardımcı oluyor. Fiyat noktasında da açgözlü değil. Helal olsun.
siz en iyisi ozelden bana numaranızı yazın ben ulasayım size gece oturuyorum sabahtan mesaj okumadıgım varmı diye kesin donus yapıyorum ya bana mesaj atmadınız yada yogıunluktan cidden ben atladım ikisinden biri olmalı
-
Evet suan baya iyi hiz ping vs sorunsuz yani bu zamana kadar netspeed comnet kullanmadim acik ara efsanenet en iyisi abartmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Aralık 2024; 1:12:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahüt sürem bittiği için yeni sağlayıcı aramaktayım. Şimdi üye olsam 2025 ocak itibariye bir zam olursa bana yansır mı ?
-
Ön ödemeli, ilk faturayı üyeliğiniz başlar başlamaz indirimli fiyattan ödersiniz. Şubat ayında zam yapacaklarını söylediler bana.
-
Ön ödeme biraz risk değil mi ?
-
hocam son durum ne ?
ben 2-3 tane numaralarını aradım acan yok , form doldurdum ulasın diye dönen yok.
Fiyat uygun görünüyor ama hizmet alamayınca bir kıymeti yok, yorumlar cok önemli şuan 30mbit kullanıyorum yetiyor 100 olsa daha iyi olur tabi net arayışındayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X