Şimdi Ara

EFSANENET (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.031
Cevap
48
Favori
38.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an hem 1080 p video izleyip hemde pingsiz oyun oynayabiliyorum, umarım hep böyle olur 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt

ozel mesajdan numaranızı iletin ben size ulasayım genelde cevapsız oldugunda bakmadı gorusulmedi ise donus yapardı arkadaslar

• Ergin. kullanıcısına yanıt

suan azda olsa sakinlesme durumuna gectik elimde olanlara indirim aldıgımda web sitemizden ayrıca bir tarife olusturacagız

• sLvR_06 S kullanıcısına yanıt

ozelden abone numarasını ilete bilir iseniz size ulasım saglarım birlikte bi kontrol edelim uygun olur ise

• geçen gün başka operatörden geçtim. ismail bey oldukça ilgilendi. hızım düşük olduğu için arıza kaydı açtı sağ olsun. biraz önce gelip baktılar. eskisine göre daha iyi netim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afff -- 27 Aralık 2024; 12:4:5 >
  • "Bu tarife yalnızca EfsaneNet bireysel VDSL abonelik altyapısında geçerlidir."

bu ne demek ? kendi altyapınızda mı geçerli ? benım altyapım turktelekom ve adsl max16 mbit veriyor sistem. aslında hat vdsl destekliyor ama bugüne kadar tüm firmalar (veya turktelekom) işine adsl geldiği için adsl olarak tanımlıyor.

Kısacası ben geçebilirmiyim ?

• Marrusia kullanıcısına yanıt

6 ay uzatılamıyor mu? Bir de İstanbul'dan bağlıysanız cmd'den ping 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 sonucunu paylaşabilir misiniz acaba?

• @gigaspeed ödemesi 2 gün geçti diye internetimi kısıtlayıp ve ilk kısıtlama olmasına rağmen de kapama-açma ücreti yansıtmaya kalkıyor. Kendilerinin hizmet kalitesi ve tutarlılığından memnun değilken bu da yaraya tuz bana da bahane oldu gibi. Zaten POP noktaları da Kocaeli, İstanbul'da ping'leri dolaştırıyordu biraz. @efsanenet'e geçmeyi düşünüyorum, umarım internet çıkış noktaları İstanbul'dur.

• En fazla kaç ay aynı fiyat üzerinden uzatabiliyoruz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aFamous kullanıcısına yanıt

Ben İzmir'de kullanıyorum, yeni geçtim. POP noktası Ankara'da anladığım kadarıyla. Daha önce kullandığım ISP üzerinden hız testi yaptığımda İzmir sunucularına yönlendiriyordu. Şimdi ise Ankara görünüyor.

• İnternet çıkış noktalarının İstanbul olduğunu yazdılar bana, ayrıca peşin ödeme de 3 aya kadarmış maalesef.

• McCarty kullanıcısına yanıt

bireysel abonelikler ev kullanıcıları icin gecerli kurumsal olarak orenek bir cafede kullanılamaz toplu kullanıma acılamaz anlamına gelir alt yapınız vdsl yi destekliyor ise tabiki verilir bazı yerlerde vdsl gosterse bile 20 mbit i gecmiyor bizlerde mecburen hat kopmasın diye adsl ye geri cevirebiliyoruz

• aFamous kullanıcısına yanıt

merkez tek istanbulda olmakta olup hız testi yaparken speedtest kendine gore server a atama yapıyor bazen kotu server e denk geldigi zaman sonucta kotu cıkabiliyor sizlere en ayakın server i secer iseniz sonuc daha iyi cıkacaktır

• carissma06 C kullanıcısına yanıt

3 ay alabiliyorsunuz

• efsanenet E kullanıcısına yanıt
    Merhaba comnet kullanıyordum ama xdsl numarama ulaşamıyorum yeni baş vur mu yapmam lazım acaba

• herakles24 kullanıcısına yanıt

comnet suanda geciş yapmayanların hepsini iptal etti bunun icin yesni basvuru yapmanız gerekmektedir

Hocam Konya'da Pop noktanız da yok mu sizin? Speedtest'te EfsaneNet Konya sunucuna 4 ping ile bağlanıyorum. Sunucu sanırım TürkNet'in Konya Pop noktasıyla aynı binada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

konyada pop noktamız yok konyada kendi wifi sistemimiz var yuksek ihtimal sizde turknet kullandıgınız icin geliş ping iniz dusuk olucaktır

Yeni baş vuruşlar da herhangi bir bağlantı ücreti ödüyormuyuz....

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.