Şimdi Ara

EFSANENET (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
48
Favori
38.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14:50 Sıfırdan Fiber 100 için ön başvuru(evin içinde ucu açık fiber kablosu vardı)

15:04 Ön başvuru onayı ve online işlemlere giriş bilgileri ile ilgili sms gelmesi. Online işlemden kimlik fotokopisi yükleme yapmam. E-devletten onay vermem.

15:37 Ttnet ekibinin 15 dakikaya modemi kurmaya geliyoruz diye araması

16:00(civarı) modem kurulumunun 5-10 dakikada yapıp gitmesi

16:08 Efsanenet'i kurulum sonrası onay için aramam

16:30 İnternet bağlantısının gelmesi

İki saatten az sürede tüm işlemler bitti ya la? Şimdi testleri yapıyorum. Süreç ve test sonuçları ile ilgili duruma göre ayrı bir konu açacağım. Ayrıca telefon görüşmesinde gelecek ay zam gelebileceği yönünde bir duyum aldım. 355 lira olmasını planlıyorlarmış ama kesin değil. Diğer firmalar da zam yaparsa bu pakette orta, ucuz arası bir yere yerleşir muhtemelen. Şimdilik ilk izlenimlerim olumlu diyebilirim. Upload sırasında anlık ms fırlamaları oluyor. O da ttnetten ötürü gerçi, ona yapacak bir şey yok.

EFSANENET

EFSANENET
    EFSANENET

EFSANENET

EFSANENET

• Son hız ölçümü: ping: 20 ms download:125 mbps upload: 45mbps
    Hızlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

100 mbps fiber kullanıyorum:
    Ölçüm sonuçlarında, download 96 Mbps, upload 18mbps ve Ping 18 ms çıktı.

Hızlanmış.

• NimbleSoul kullanıcısına yanıt

baya sanlıymıssınız ben bile daha bukadar hızlı bir kurulum gormedim demekki fiber ekibin eli bosta imiş birde dikkatimi upload cekti yarım banamesaj atın birlikte bi deneme yapalım cunku limitlemeleri kaldırdık genelde fiberlerde upload 30 40 arası geliyordu musterilerimizde birde sizde kontrol edelim

• evil2302 E kullanıcısına yanıt

evet suan olması gereken bu cunku portta ne hız alabiliyoriseniz onu serbest bıraktık bir onceki musterimizde upload az cıkmıs onada insallah sabah bakacam bolgeselmi degilmi diye

• efsanenet E kullanıcısına yanıt

VPN kullanmadan yasaklı sitelere de girebiliyorum. Bununla ilgili bir çalışma mı oldu?

100 mbit fibere ne zaman zam gelecek kac tl olacak

• Aelfwig kullanıcısına yanıt

istanbul a alamıyorlar mı sizin ping çok yükselmiştir şimdi oyunlarda

upload nasıl 45 oluyor sınır 20 değil mi

• Söylenene göre ve ping ölçümlerime de göre internet çıkış noktası İstanbul zaten. Ama sanırım kullanılan IP aralığının konumu Ankara, bu yüzden de Speedtest'te default server Ankara geliyor nerede olursak olalım. Ben böyle yorumladım, @efsanenet net sonucu öğrenmek gerek.

• Zam gelecek mi ? Ona göre bende geçmeyi düşünüyorum.
  • Gelmemesine imkan var mı? 350-400 arası olur gibi.

• Efe.10 E kullanıcısına yanıt
    gelir fakat şuanda 3 aya kadar alınabiliyor benim 99 günüm var.

bu konu hakkında sabah yazılımcılar ile gorusup ilgilenecegim normalde tt dns si gecerli olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

istanbul a alamıyorlar mı sizin ping çok yükselmiştir şimdi oyunlarda

tek merkez istanbulda bu speed test neden bu sekilde yapıyor onu bilmiyorum bu konuyuda arastıracam genelde speed test yapar iken kendi ilinizdeki tt net server yada istanbul ttnet server secminizi daha dogru sonuc iletecektir

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

bizimtarafımızdan verdigimiz sınırları kaldırdık tt den aldıgımız port kac hız veriyor ise onu tamamen veriyoruz

• aFamous kullanıcısına yanıt

bu konuyu arastırıcam kısa zamanda cozerim diye dusunuyorum insallah

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

acık ve net herzaman soyledim vae tarafına yeni girdik ve zarar ediyoruz olsun sıkıntı yok ocak sonundaki yapacagımız fiyat artısı ile sizleden aldıgımız ucretler ile tt ye odedigimiz fatura basa bas gelsin suan icin yeter bu tur durumlarda hem sizleri hem kendimizi dusunerek hesaplama yapılacaktır süpheniz olmasın

yine de en az 350 olur sanırım 100 mbit fiber

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.