Bağlantı ücreti yok. |
EFSANENET (50. sayfa)
-
-
hizmet numarasını bulmak biraz zor olsada hallettim. bende başvuruyu tamamladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 29 Aralık 2024; 13:25:7 > -
altyapım 86-88mbit destekliyor ancak aldığım hızım 36-37 mbit. bunu iki kere yazdım düzeltilmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 29 Aralık 2024; 21:13:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Interneti giden var mi ?
Hafta sonu İsmail Bey sağolsun PC ye bağlanıp benim modem ayarlarıma bakıp bazı ayarlamalar yaptı, internet daha stabil hale geldi, biraz daha kullanıp yine yorum yapacağım, tekrardan çok teşekküler @efsanenet
-
Başvuru işlemi nasıl yapılıyor acaba? İnternet sitesinden başvuruyu yaptım.
-
Başvuru yaptıysanız internet sitelerindeki numaraları arayıp yardım alın, yardimci oluyorlarquote:
Orijinalden alıntı: cardinBaşvuru işlemi nasıl yapılıyor acaba? İnternet sitesinden başvuruyu yaptım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni başvuru yaptığımda 400 TL kurulum ücreti gösteriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiber için yazmıştım..
-
fiber ise herhangi bir ucret odemezsiniz xdsl ise evde kurulum istediginiz taktirde 400 tl odeme yaparsınız
-
bize yazılıpda aramadıgımız bilgilendirmedigimiz musterimizi bugune kadar bırakmadım gecde olsa illaki donmusumdur sizlere ulasmadıgını iletiyor iseniz ozelden yazın ben size ulasırım
-
orada gosterdigini dusunmeyn bizler sizlere ulastıgımızda evde kurulum istiyor yada istemiyormusunuz diye soruyoruz yani sizleri mecburi bırakmıyoruz sizlerin istegine baglı yasayacagınız sornunu surec nasıl ilerler iletiyoruz ve işlemi o sekilde baslatıyoruz
-
İlk kurulumda port ücreti alıyor musunuz?
-
ben whatsapp hattınızdan yazdım yaklaşık 15 gün önce abonelik başlattıığm sıralarda bir de evelki gün yazmıştım, dün dönüş yapıldı ve "efendim abi" yazıldı sadece..
şimdi özel mesaj attım..
Kullananlar yeni geçiş yapanlar efsane netten memnunmusunuz.
Tanımlanan ip adresleri turkiye ip simi
hiz stabilmi
Netflix izlerken sorun oluyormu.
D-Smart go gibi uygulamarda sorun oluyormu.
Zam yapıldı mi guncel fiyatlar bellimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 1 Ocak 2025; 16:19:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zayıflama yüksek, 10 civaı veya altına düşerse, olumlu etkisi olur. Kablo kaynaklı da olabilir, modem de. İmkanınız varsa, deneme amaçlı modem takıp deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem DLink DSL 224 keenetic hopper aslinda almayi dusunuyorum ama bakalim daha cesaret edip alamadim
Bi tanıdık varsa; takıp deneyin hat değerlerinde değişim var mı? Yoksa boşuna modem masrafı yapmayın. Firmware güncellemesi yapın; daha önce yapmadıysanız.
-
whatdupdan tekrar bilgilendirme yaptım kusura bakmayım malum whatsupdan bircok mesaj gelince bir anda assa kalıyor cevap verdim size yine birlikte kontrol ederiz degerleri gayet iyi gordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X