hayırlı geceler geciş yapabilirsiniz biz olalım baska firma olsun sth lisansı olmayanlar mecburen bu hattı kapatmak zorunda ve bu durum bizim tarafımızdan gerceklesir gercekleşmedigi taktirde 3 ay suresi vardır telefon hattı kapanır iken internetide kapatıyorlar biz bunları yalın internete ceviriyoruz |
EFSANENET (45. sayfa)
-
-
hayır aktif degil ilerleyen zamanlarda da aktif etmeyi dusunmuyorum herkeze esit hizmet politikası ile ilerleyecegiz
-
gecici olarak cozuldu suan internete cıkısınızda problem olmaması lazım suan icin sadece mecburi dns ile cıkıs saglıyorsunuz tt ile gorusup onların tarafındaki dns olayını cozdukten sonra eski dns durumuna gecilecektir
-
düşünceniz çok mantıklı gerçekten.. takdir ettim
-
dönüş yapıldı geçiş yaptım tşk ederim
-
En güzeli. İş ticarete dökülüyor. Uygun fiyat herkese aynı hizmet.
Fiyat değişikliğinde önceden haber verecek misiniz? Ocak da zam düşünüyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 19 Aralık 2024; 15:47:35 > -
Zam olucak hocam firma yetkilisi söyledi fakat şuana kadar kullandığım en iyi vdsl deneyimi netspeed ve comnet bu kadar başarılı değildi.
İsmail Bey umarım bozulmaz bu kaliteli hizmetiniz ben çok memnun kaldım forumdaki çoğu arkadaşta benimle aynı düşünüyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Aralık 2024; 22:8:39 > -
Görmedim. Tamam. O zaman 3 aylık uzatayım. -
Xdsl numarası nerede yazıyor beyler sistemde ya da uygulamada gözükmüyor. Destekten sordum cevaplamadan kapattılar konuyu -
-
EfsaneNet kullanan arkadaşlar, bilgisayardan komuta "tracert 146.66.155.1" testi yapıp şehir ismini de paylaşabilir misiniz? -
Şirkette kararları tek başınıza mı alıyorsunuz?
-
buyur hocam
-
Şehir neresi hocam?
-
@efsanenet benimde dikkatimi çekti.. söylemleri bireysel tekil konuşuyor bakkal dükkanımısın birader... dedirttiriyor insana
3-5 müşterisi vardı comnet kapanınca binlerce müşterisi oldu üslup da yerine oturacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 20 Aralık 2024; 10:14:12 > -
Hangi firmanın? -
efsanenet uygulamasına girdiğinizde hesap bilgilerim kısmında yazıyor.
-
Konya-Karatay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X