Şimdi Ara

EFSANENET (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.036
Cevap
49
Favori
38.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlı geceler

geciş yapabilirsiniz biz olalım baska firma olsun sth lisansı olmayanlar mecburen bu hattı kapatmak zorunda ve bu durum bizim tarafımızdan gerceklesir gercekleşmedigi taktirde 3 ay suresi vardır telefon hattı kapanır iken internetide kapatıyorlar biz bunları yalın internete ceviriyoruz

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt

hayır aktif degil ilerleyen zamanlarda da aktif etmeyi dusunmuyorum herkeze esit hizmet politikası ile ilerleyecegiz

• iLLeT kullanıcısına yanıt

gecici olarak cozuldu suan internete cıkısınızda problem olmaması lazım suan icin sadece mecburi dns ile cıkıs saglıyorsunuz tt ile gorusup onların tarafındaki dns olayını cozdukten sonra eski dns durumuna gecilecektir

• efsanenet E kullanıcısına yanıt

düşünceniz çok mantıklı gerçekten.. takdir ettim

dönüş yapıldı geçiş yaptım tşk ederim

En güzeli. İş ticarete dökülüyor. Uygun fiyat herkese aynı hizmet.

Fiyat değişikliğinde önceden haber verecek misiniz? Ocak da zam düşünüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 19 Aralık 2024; 15:47:35 >
  • Zam olucak hocam firma yetkilisi söyledi fakat şuana kadar kullandığım en iyi vdsl deneyimi netspeed ve comnet bu kadar başarılı değildi.

İsmail Bey umarım bozulmaz bu kaliteli hizmetiniz ben çok memnun kaldım forumdaki çoğu arkadaşta benimle aynı düşünüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Aralık 2024; 22:8:39 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Görmedim. Tamam. O zaman 3 aylık uzatayım.
  • Xdsl numarası nerede yazıyor beyler sistemde ya da uygulamada gözükmüyor. Destekten sordum cevaplamadan kapattılar konuyu
  • EFSANENET

Gerçekten internet değerleri çok güzel
  • EfsaneNet kullanan arkadaşlar, bilgisayardan komuta "tracert 146.66.155.1" testi yapıp şehir ismini de paylaşabilir misiniz?

Şirkette kararları tek başınıza mı alıyorsunuz?

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

buyur hocam

EFSANENET
  • metemel M kullanıcısına yanıt

Şehir neresi hocam?

• @efsanenet benimde dikkatimi çekti.. söylemleri bireysel tekil konuşuyor bakkal dükkanımısın birader... dedirttiriyor insana

3-5 müşterisi vardı comnet kapanınca binlerce müşterisi oldu üslup da yerine oturacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 20 Aralık 2024; 10:14:12 >
  • tekinn07 T kullanıcısına yanıt
    Hangi firmanın?
  • tekinn07 T kullanıcısına yanıt

efsanenet uygulamasına girdiğinizde hesap bilgilerim kısmında yazıyor.

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Konya-Karatay

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.