Şimdi Ara

Ege-Ankara-GTU hangisini seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliğinde sizce hangi üniversiteyi seçmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ege ya da gtü egitim icin gtu hem biraz da sosyallik icin ege

• Artık o kadar çok yazdım ki daha önce yazdığım şeyi kopyala yapıştır yapacağım :D

Diğer üniversitelerde okumadığım için onlar hakkında bir şey söyleyemem fakat GTÜ nün artılarını söyleyim.
    1- Mükemmel bir eğitim kadrosu. Bir çoğunun tübitak da aktif rol oynayışı ve buda güncel bilgilere sahip olduklarını gösterir.
    2-Proje-ödev odaklı eğitim sistemi. İlk yılın ilk döneminin ilk haftasından itibaren ödevler verilmeye başlanıyor ve bu sizi araştırmaya ve sorunları kendinizin çözmesine itiyor ve bunlar bir üniversitenin öğrencisine katması gereken en önemli 2 husus.
    3-3. Sınıfta ilk ve ikinci dönem dokuz eylül ,ege ve diğer üniversitelerde de sanırım verilmeyen proje 1 ve proje 2 dersleri . Bu derslerde 3 veya 4 kişilik gruplar ile projeler gerçekleştiriyorsunuz . Normalde bu sadece 4. sınıfta yapılır diğer üniversitelerde , burada ise 3. sınıfın başından itibaren yapılıyor.
    4-İstanbula ve tübitak a yakınlığı . 3. ve 4. sınıfta İstanbul'da işe giren baya bir insan var. Eğer biraz çaba gösterirseniz okul bitmeden iş bulmanız kaçınılmaz denilebilir. Ki yazılımın kalbi İstanbul'dur başka bir şehir değil . Marmaray açıldıktan sonra İstanbula gitmek çoook daha kolay olacak ve buda öyle uzun bir süre sonra değil %90 en fazla seneye açılacak . Bu sene sonu açılması da muhtemel.
    5-Erasmus kolaylığı . Türkiyede oran olarak en fazla öğrenci gönderen üniversiteyiz bildiğim kadarıyla. Ortalamanız biraz iyi ise rahatlıkla erasmusa gidersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigEng -- 24 Temmuz 2017; 19:21:16 >

• BigEng B kullanıcısına yanıt
    38k dayım. Sizce gelir mi?

• Gelir büyük ihtimal . 41-42k civarı kapatacaktır bu yıl , belki 39 larada inebilir çünkü okula gezmeye gelip 10-20k arasında yazanlarda olmuş ama yazarsan girersin .
  • Gtü

• Sosyal ortamim olsun dersen ege yoksa gtu .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle gtü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.