Şimdi Ara

Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddarkerim2022 -- 23 Temmuz 2022; 14:18:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up bilgisi olan cevap versin lütfen şuan en çok ihtiyacım olan zaman

• Bence %90 gelir 6k atsa bile giriyorsun
    %100 ingilizce olması doğru egenin kendi sitesinde duyuruları falan incele bulursun olmadı ege bilgisayar mühendisliğinin sayfasına gir oraya bak

• Benim de sıralama 17k benim de listemde var ege ceng up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öncelikle ege ceng inanılmaz iyi tanınıyor sektörde.
    ege türkiyenin 4. devlet üniversitesi. her zaman piyasada tanınırlığı yüksek olacaktır. o yüzden bu konuda için rahat olsun. bir odtü itü olamaz ama hocalar ytü ile aynı kefeye koyuyor. hatta ytüden gelen konuk hocalar bile aynı kefeye koyuyor. eğer ceng istiyorsan o sıralamaya daha iyisini zor bulursun hocam. %100 olma muhabbeti doğru ancak bu sene gerçekleşmedi o önümüzdeki sene gerçekleşecek. bunun bi farkı olcağını sanmıyorum zaten çok abartılıyor bu ingilixce mevzusu. kendini ayrıyeten ingilizce geliştir kendini boşa zorlamanın anlamı yok. yurt olarak da görüp görebileceğin en iyi f/p yurt olan ege öğrenci köyü var kampüs içerisinde araştırmanı öneririm. konum, fiyat vs her şeyiyle inanılmaz memnunum.

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    Ege ceng 4. Sınıfa geçen çocuk oda arkadaşım. Sana şöyle söyliyim 3 aylık staj aldı allianzda. Oraya başvuranların haddi hesabı yoktu trde ama kendini geliştirdi çocuk baya bi ,aldı çalışıyo şuan. Yurt konusunda çok elde tutulur bi sıralamayla başvurman lazım çıkması için. 6.5 ile girenler var bu kişiler başvurursa çıkma ihtimali zor okulun kendi yurdunun. Özel yurt ise inanılmaz pahalı. Herkes ilk yıl özele sonra eve çıkma derdinde. Ama konum olarak fln ege ceng metroya 15 20m uzaklıkta o yönden eşsiz diyebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Konu Silindi.
    3 yıl önce açıldı
    Verildi.silinsin
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yurt varsa ege için önümde kim var ki zaten bir tipcilar var sonra cengciler gelecek zaten bu yıl ege dişin ege cengden yüksek olduğu son yıl geçen yıldı

Hocam yurtta her bölüm için ayrı kontejan açılıyor. Yani sen sadece cengçiler ile sıralancaksın. Mesela 13 14 k ile diş yazıp da yurt çıkmayan arkadaşlarım da var

• top ceng tutmuyorsa tıp yaz hocam ilerde pisman olma

• Olayım hocam önemli değil ben o İzmir'e gideyim de gerisi sıkıntı değil

hocam öyle değil bölüme giriş sıralamana bakıyorlar köy için. kaçıncı girdiğine yani öyle söyliyim. atıyorum adam fizik bölümüne 1. girmiştir o tercih ediliyor.

• Ben de ege cenge gitmeyi düşünüyorum. Gtü ile arasında kalmıştım ama değerlendirdiğim öğrenci yorumları beni egeye yöneltti.

• Ege ceng çöp burada yazanlara aldanma sonuçta boun bilkent değil yani o sıralamadan tıp yazman en iyisi olur hem pratisyen maaşı 22k oldu mesut hocamızı dinle sen

• Hocam GTÜ gelseydi ben kesin GTÜ yazardım bence tekrar düşünün teknik üni ayrı cidden çok istiyordum ama gelmedi

• İyte ceng yazın hocam neden ege yazıyorsunuz ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.