Şimdi Ara

EGE İKTİSAT - DEÜ İKTİSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki okul arasında kararsızım. İkisinin de ağır basan yönleri var. Aranızda herhangi birinde okuyan, bilen, mezun varsa tarafsız bi şekilde yorumlarsa çok memnun kalırım.

Sözlüklere fazla güvenmiyorum bu konularda. Kimse mutlu olduğu bi okulla ilgili hadi bi entry gireyim de neden memnun olduğumu anlatayım demez kolay kolay. Bakıyorum büyük çoğunluğu öfkeyle yapılmış yorumlar. Burası daha dengeli ve oturaklı, bu yüzden

Sizden ricam ikisini de her yönüyle irdelemeniz.

Ege daha çok ilgimi çekiyor. Ama deü nün eğitim kalitesinden söz eden çok.

Egenin hazırlığını yerlere çalmışlar. Deü hazırlık ile ilgili birkaç olumlu yorum gördüm

Erasmus konusunda ege açık ara önde anladığım kadarıyla. Hatta türkiyenin en çok öğrenci gönderen iibfleri arasında.

Bucaya rağmen deü başarı sırasında baya önde. O da aklımı karıştırıyor, ne kadar puana göre tercih yapmayı sevmesem de

Benim dikkatimi çeken bunlar şimdilik, eklemek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iibf de bence deü, ulaşım sıkıntı olmaz, önemli olan eğitim diyosan deü seç..Zaten ben bir İzmirli olarak öyle ahım şahım bi fark yok aralarında bunu söyleyebilirim..Ama Egenin ortam süper,kampüs on numara,bornova gibi yerde, ama deü'deki arkadaşlarda eğitim sağlam diyolar..Karar senin yani..

Zaten şöyle bir şeyde var okuldan çıkınca da gezebilirsin,bucadan çok fazla sürmez bi alsancak,yalı,bornova ortamı kurduktan sonra İZMİR gibi yer mi var
  • Eğitim kalitesi olarak
    Dokuz Eylül İşletme Fakültesi-İktisat
    Ege İİBF-İktisat
    Dokuz Eylül İİBF-İktisat diye düşünüyorum.

Erasmus konusunda Ege açık ara önde zaten.

Kampüs ortamı, şehir içi ulaşım ve konum olarak yine Ege çok daha iyi.

Hazırlık konusunda ikisinin de pek bir katkısı yok.Bende Ege'de rahat bir sene geçireyim biraz çevre yapayım diye okumuştum mesela hazırlığı.Dokuz Eylül'de de olan son olaylar malum.
  • iki yıllık da mı gelmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZYEĞİN BURSLU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.