Şimdi Ara

EGE . İST . DOKUZ EYLUL ÜNİVER ARASINDAN HANGİSININ BİLGİSAYARI???ACİLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EGE İST VE DOKUZ EYLUL ARASINDAN HANGISI DAHA İİDİR IST UNI EGTIMI YUZDE 30 INGILIZCE DOKUZEYLUL TAMAMI EGE İSE TURKCE YANLIZ EGENIN KADROSUNUN COK II OLDUGUNUN SOYLUYORLAR OKUYANLARDAN YARDIM LUTFENN

• Bilgisayar mühendisliğinde orta seviye ingilizce yeterlidir. Bunun için bir yönden okuduğun okulun ingilizce olması çok da önemli değil çünkü bu eksiğini kolayca giderebilirsin. Bir yönden de dokuz eylüle gitsen bile okurken fazla zorlanmazsın ve yurt dışında master yapmak istersen, okuduğun okul ingilizce eğitim verdiği için senden ayrıca dil belgesi istemezler. Bence ege ve dokuz eylül arasında bir tercih yap. İki okul da aynı seviyededir merak etme. Sen ingilizce veya türkçe okuma konusunda karar ver. İstanbul da iyi bir üniversitedir ama şehir olarak tavsiye etmem. Bende İzmir de lisans İstanbul da yüksek lisans yaptım. Kesinlikle üni. okumak açısından İzmir i tavsiye ederim.
  • Kesinlikle EGE derim.Neden 1982 de kurulmuş 27. yılını kutluyor.Özel üniversitelere hocaları gitse bile 8 profesör var.(Odtüde 9 Egede 8 İtüde 5 yıldızda 2 dokuz eylülde 2 prof.)Türkiyede internete Odtüden hemen sonra EGEde kullanılmıştır.Geniş laborutuvar laburatuvarı.2000 lerin başlarında falan Odtü ile yarışıyordu şimdi biraz geriledi.İzmirde istanbulda tutulan.Zira geçen dönem konferans vermeye Yapıkredi bilişim genel müdür yardımcısı geldi o da EGEliydi.Daha da vardır.Zaten puan farkı ortada 100 kişi alıyor ona rağmen diğer dediklerinden puanı yüksek.Benimde ilk tercihim EGE bilgisayardı olmadı makina oldu.

EKLEME:EGEde her bölüm en az %30 ingilizce diye biliyorum.
  • Hocam sınava hazırlanırken bende buraları istiyordum.Çok kişiye sordum özellikle izmir de istanbulda da birsürü tanıdık kesinlikle Ege bilgisayar diyor.Üstelik bir tanıdık Ege den mezun şuan İngiltere de çalışıyor.Hiç düşünmeden yaz derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibm

Kesinlikle EGE derim.Neden 1982 de kurulmuş 27. yılını kutluyor.Özel üniversitelere hocaları gitse bile 8 profesör var.(Odtüde 9 Egede 8 İtüde 5 yıldızda 2 dokuz eylülde 2 prof.)Türkiyede internete Odtüden hemen sonra EGEde kullanılmıştır.Geniş laborutuvar laburatuvarı.2000 lerin başlarında falan Odtü ile yarışıyordu şimdi biraz geriledi.İzmirde istanbulda tutulan.Zira geçen dönem konferans vermeye Yapıkredi bilişim genel müdür yardımcısı geldi o da EGEliydi.Daha da vardır.Zaten puan farkı ortada 100 kişi alıyor ona rağmen diğer dediklerinden puanı yüksek.Benimde ilk tercihim EGE bilgisayardı olmadı makina oldu.

EKLEME:EGEde her bölüm en az %30 ingilizce diye biliyorum.

osymnın klavuzundakı acıklama alıntıdır"Bu programýn öðretim dili Türkçe’dir. Ancak, bazý derslerde öðretim
    dili kýsmen Ýngilizce’dir" yuzde olarak belıtmemıs ama ıst unıversıtesı ıcın Bu programdaki öðretim dili en az %30 Ýngilizcedir yazınca egede ıng oranı cok dusuk dıye dusundum

• EGEye gelirsen bu binada okuyacaksın ki bu binaya Atatürk bile gelmiştir.Eski ama güzel bakılan bir bina.Küçük duruyor diye korkma arkaya doğru uzanıyor.
     EGE . İST . DOKUZ EYLUL ÜNİVER  ARASINDAN HANGİSININ BİLGİSAYARI???ACİLLLLL

Bu da onun hemen çaprazında Uluslar arası Bilgisayar Araştırmaları ensitüsü.Burada yüksek lisans ve doktora yapılıyor.Onun için şu adrese bak binası ayrı.http://ube.ege.edu.tr/

EGE tek kampüs.İstanbul ve 9 Eylül ise bölünmüş durumda.İstanbulda Avcılar buna acılar diyorlar 13 mühendislik tek binada yanılmıyorsam 9 eylül ise tınaztepede.İki yeride sözlüklerden bak.

Yüksek lisans öğrencilerine falan bak Odtüden Egede İtüden.Kötü olsa gelmezler.Zaten hep yüksek puanlarla giriliyor yüksek lisansa ve doktoraya.Tanıtım videosunu izle Calteche felan öğrenci göndermişler.Zaten önceden SUNY programı vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum.

Türkiyede Erasmusla en çok öğrenciyi Ege gönderiyor Tübitak a en çok proje Ege gönderiyor.Tübitakta ikici destekleniyor.Sen bu dediklerimide araştır karşılaştır kararını ver.Burada EGEde her bölüm için en azından hazırlık var.

• O üçü arasında Ege derim.
  • Ege Bilgisayar tabiki tanıdık var çok memnun.
  • bende her zaman egenın ayrı bir yeri olmuştu gelırse ınsallah bende memnun kalırım hepınıze açıklamaalarınızdan dolayı teşekkur edıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.