Şimdi Ara

EGE Mİ İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıklandığı dakikadan beri baktığım şey İYTE ydi şuan amerikada bilgisayar mühendisliği yapan kuzenimle konusana kadar. Onunla konustuğumda bana piyasada Garanti Bankası ve Turkcell in EGE den öğrenci aldığı çünkü üniversitenin güzel bir eğtim verdiğini söyledi kendisi İtü mezunu 6 7 yıldır piyasada onun sözüne güveniyorum ama İYTE 100 de 100 ingilizce eğtim verirken ege türkçe veriyor. Benim hayattaki amacım slikon vadisine ulaşamasamda almanya da çalışıp ordan amerikada hayatımı sürdüreceğim bir gelecek yani nasıl bir tercih yapmalıyım 32 bindeyim 33 bin İYTE PC ½100 İNGİLİZCE
    40 BİN EGE TÜRKÇE PC MÜH.

• Aynı sıralama aynı soru :)
  • İngilizce bildikten sonra bölümün ingilizce olup olmadığına kimse bakmaz.İki bölümün de yurtdışı denkliği var,konum nedeniyle Ege önde bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyte tokatlar her alanda

• Hem yer hem eğitim açısından iyte. İmkanın varsa gidip bi gör derim. O zaman zaten soru işareti kalmaz

• tabiki iyte
  • İYTE tabi ki.Türkçe bilgisayar mühendisliği mi okunur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siralamam ayni egeyi secicem aslinda iyte daha iyi ama gidip yerini gordugumde yazmamaya karar verdim2

• Eğitim diyorsan iyte sosyal hayatım ön planda diyorsan ege

• ben iyteyi seçerdim.
  • Daha geçen sene önceki sene ben IYTE'lilerle konuşurken adamlar sıralamasının Egeyi yakaldığının geçtiğinin farkında bile değildi, Ege yazsana o sıralamalarda diyenler varken şu an buradakiler tarafından Ege acayip gömülüyor nedense.Tamam IYTE Egeden daha tercih edilebilir olabilir kişisel yönlerden fakat kesinlikle, tabi ki denebilecek bir durum yok.Köklü olmasıyla, sosyallik olarak gelişmiş olmasıyla Ege tercih edilebilirken, Akademik kadrosu ve %100 İngilizce olmasıyla (kimine göre avantaj) IYTE daha tercih edilebilir olabilir.
  • Ege teknik üniversite değil bu 1

Rektör tıp varken bütce ayırmaz pc ye bu 2

Teknopark iyte türkiyenin en iyi iyilerinden bu 3

Ege her öğretim görevlisi ege cıkıslı bu tek başlılık olur bu 4

Su an saydıgım bu kadar kafanı duvarlara vurma sonra :)

• Çok yakın arkadaşım İYTE de okuyor.
    -Okulun eğitimi, hocaları çok iyi,
    -Dili ingilizce (çok önemli bir şey)
    -Teknik bir üniversite ve çok gelişmiş TEKNOPARK a sahip(benim diyen üniversitelerde yok)
    - 2 senedir sıralaması 40k dan 36kya geçen sene 33k ya düştü: Roket gibi yükseliyor. Şu anda kapağı atanlar şanslı bence. Ben senin sıralamanda olsaydım ah keşke hemen yazardım.

Eksi olarak:
    -eksisi izmirden biraz uzak oluşu. Üniversite Urla da(kavak yellerinin çekildiği yer) hafta sonu gidiyor izmir merkezine kızarkadaşıyla ama zaten inan derslerin sıklaştıkça zaten nerde olursan ol gezemiyorsun.

Kampüsü gayet güzel.
    Tabi bunun şöyle bir tarafı da var baharda doğa yürüyüşü, kamp, piknik yapıyorlar.Çocuk şimdi yaz okulunda denize gidiyor 10dk da arkadaşlarıyla:))
    Festivalleri de var geçen sene mor ve ötesi bu sene yüksek sadakat gelmiş. Ege de fest. yapılmıyor.

• iyte

• Bilgisayar okuyacaksan İstanbul'a yakın olmak büyük avantaj. Hiç düşündün mü bilmiyorum ama ben değil istatistikler konuşsun.

EGE Mİ İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ Mİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.