Bildirim
9 EYLÜL MAKİNE Mİ KOCAELİ MAKİNE Mİ ? YARDIM
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up up up -
9 eylül derim.şimdi diyecen ulaşım sıkıntısı 2 sene sonra ulaşım sıkıntısı olmaz.gebze ile yalova arasında köprü yapılıyor -
Ulaşımdan daha önemli olan eğitimi falan mezun olduktan sonra hangisi daha çok işime yarar. -
Kocaeli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli'nin eğitimi daha mı iyidir bir de mühendislik seçeceğimden dolayı sanayi şehri olması bana iyi bir avantaj sağlar mı -
Up
kocaelinin eğitimi daha iyi dokuz eylül buca da dağın başında zaten kocaeli istanbulada yakın hızlı trende var artık -
Bnde kocaeli mi. Dokuz eylül inşaat mı diyorum. Bi tanıdık kou makina mezunu mercedeste işe girdi 3500 e başladı.
Kocaeli -
Fikrini soyleyenlere tesekkurler. Baska fikrini soylemek isteyen varsa buyursun.
sıralamanız nedır hocam? -
50bindeyim hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: zlatan58
50bindeyim hocam
istanbuldaysan kou yaz ben öyle yapıcam 40 bin civarıyım büyük ihtimal koü inşaat yazıcam -
Dokuz eylül makine'de okuyan 8-9 arkadaşım var , çoğu memnun değil durumlarından tabi kocaeli makine ne durumda bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam Kocaeli makine'yi ön sıraya yazardım. -
up -
up -
Hocam ortam olarak olaya bakinca izmirin ortamı cok iyidir buca cok kötü biryer değil bucadan izmirin heryerine 1 liraya gidebilirsin ama benimde tavsiyem kocaeli olur egitim olarak dokuzeylulden iyidir kocaelide 65 gecme notu sıkıntı yaratabilir belki mesela kimi derslerden dokuzetlulde 30 40 alarak çan sayesinde geçersin ama kocaelide öyle bir durum yok sanayi kenti olması cok buyuk avantaj kocaeli için sirketler kendi yetistirdikleri elemanları almayi tercih eder sanki ulaşım olarakda hafta sonları rahatlikla gidip gelebilirsin .d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi silgi
- hazırlıktan yatay geçiş nasıl yapılır
- dy/dx ne demek
- savcı çalışma saatleri
- sütten tereyağı eldesi fiziksel mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X