Şimdi Ara

Ege üniversitesi konaklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ege Üniversitesi civarında ( 3-5 kmlik mesafe olabilir) kalabileceğim çok pahalı olmamakla birlikte önerdiğiniz özel yurt/öğrenci sitesi vsvs varmı ilk defa şehir dışına çıkıyorum.
    Birde kampüsün hemen arkasında sabancı öğrenci sitesi varmış fiyatlar hakkında yardımcı olacak arkadaşlar abiler ablalar varmı acaba ? iyi günler

• Takip.
  • takipteyim
  • takip
  • üniversite kampüsünün içinde bir yurt var ama kime ait olduğunu bilmiyorum. yer olarak çok iyi bornova'nın merkezine yürüyerek 7-8 dk, fakültelere yürüme mesafesinde (ayrıca kampüs içinde belediye otobüsü dolaşıyor), izmir'in en büyük alışveriş merkezine yürüyerek birkaç dakika içinde ulaşabileceğiniz bir yurt.

bunun dışında yükseliş residence var kılıçoğlu residence var fiyatları arayarak öğrenebilirsiniz onların da yeri güzel metroyla 5 dakikada kampüse ulaşabilirsiniz. ayrıca metro yeni düzenlemeyle birlikte izmir'in bütün ulaşım ağının merkezi oldu. o yüzden bu yurtlar da avantajınıza olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgetmn

üniversite kampüsünün içinde bir yurt var ama kime ait olduğunu bilmiyorum. yer olarak çok iyi bornova'nın merkezine yürüyerek 7-8 dk, fakültelere yürüme mesafesinde (ayrıca kampüs içinde belediye otobüsü dolaşıyor), izmir'in en büyük alışveriş merkezine yürüyerek birkaç dakika içinde ulaşabileceğiniz bir yurt.

bunun dışında yükseliş residence var kılıçoğlu residence var fiyatları arayarak öğrenebilirsiniz onların da yeri güzel metroyla 5 dakikada kampüse ulaşabilirsiniz. ayrıca metro yeni düzenlemeyle birlikte izmir'in bütün ulaşım ağının merkezi oldu. o yüzden bu yurtlar da avantajınıza olabilir

bilgi için çok teşekkürler. kampüsün içinde üniversiteye ait öğrenci köyü varmış özel yurt kalitesinde rektörlüğe aitmiş ( aylık 350 TL depozito 500 TL) . bornovoda bulunan kyk galiba 2 sene önce dağıtılmış sadece kız yurdu olmuş erkekler çiğli ve inciraltına taşınmış. yakın zamanda duyduğum habere göre sabancı öğrenci sitesini kyk devralmış ne kadar doğru bilmiyorum

• Konuya yorum atan arkadaşlar nasıl çözdü barınma işini ? 350 tllik yurtta kontenjan sınırı var mı oraya kayıt olabiliyor muyum direk ?

Ucuz ve yakın bir yer bulabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.