Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege üniversitesi Türkçe öğretmenliği okuyup aynı zamanda radyo. televizyon ve sinema bölümünde çift anadal yapabilir miyim? Nolur cevaplandırın tercih süresinin bitmesine çok az kaldı. Bi de fakülte uzaklıkları ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35ut

quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

Orijinalden alıntı: m35ut

Öğrenciniz olmayan birisi, takımımızda oynayabilir mi? (Amerikan Futbolu)

Eylül ayında seçmeler oluyor dışardan gençler de katılabiliyor bu seçmelere

Kardeşim güzel ama ben 26 yaşındayım. Triatlon ve body yapıyorum. Oldukça atletigim. Acaba girme şansım var mi?

Şansın var seçmeleri şu adresten takip edebilirsin https://www.facebook.com/pages/Ege-Dolphins/85065198528

• quote:

Orijinalden alıntı: dolaylızarftümleci

Ege üniversitesi Türkçe öğretmenliği okuyup aynı zamanda radyo. televizyon ve sinema bölümünde çift anadal yapabilir miyim? Nolur cevaplandırın tercih süresinin bitmesine çok az kaldı. Bi de fakülte uzaklıkları ne kadar?

Hemen hemen her bölümde çift anadal şansı var.Eğitim fakültesiyle iletişim fakültesinin arası çok uzak değil 5-10 dk yürüyerek
  • geçen sene mezun oldum ve tek 9. sınıfta adam akıllı inglizce gördük ondan gözüm korkuyor zten.çalışıcagımdn eminm ancak çalışıpta kalmakta koyar adama. hocalar nasıl geçmeye göz yumuyorlarmı? hem puanla geçilio ?
  • geçen sene mezun oldum ve tek 9. sınıfta adam akıllı inglizce gördük ondan gözüm korkuyor zten.çalışıcagımdn eminm ancak çalışıpta kalmakta koyar adama. hocalar nasıl geçmeye göz yumuyorlarmı? hem puanla geçilio ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga7826

geçen sene mezun oldum ve tek 9. sınıfta adam akıllı inglizce gördük ondan gözüm korkuyor zten.çalışıcagımdn eminm ancak çalışıpta kalmakta koyar adama. hocalar nasıl geçmeye göz yumuyorlarmı? hem puanla geçilio ?

Çalışacağına eminsen her türlü geçersin.Hocalar çalıştığını görürlerse yardımcı olurlar.Derse katılırsan hocaların gözüne girersin.Sınavlardan da ortalama 70 ve üzeri alman gerekiyo geçmek için
  • //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyilmaz82 -- 13 Aralık 2020; 19:3:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesyilmaz82

peki kampüs durumu nedir merkeze yakın mıdırlar?

sosyal alanda kampüs durumu nedir ? :)

Kampüs şehrin içinde zaten gayet merkezi konumda onun için.Sosyal olarak birçok öğrenci kulübü var öğrenciler ilgi alanlarına göre bu kulüplere üye oluyorlar.Onun dışında kafe tarzı mekanlar var.Okulun çevresinde de birçok kafe,bar,gece kulübü tarzında mekanlar var hiç sıkılmazsın anlayacağın
  • artık son günler ege mi dokuz eylül mü hangisinin inglizce hazırlıgı daha kolay ?siz olsanız hangisni seçerdnz tabiki inglzceyi bayadır bi görmemyi düşünerek cevap verirsenz ii olur ? egede inglizce sınavndan kalan çok oluomu hem hocalar geçmeye yardım ediyor mu ? cevp verirseniz sevinirim teşekkrler ...
  • ege üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım 32 binle almış 2.öğretim benm sıralamam 30 bin girerim inşallah iletişim fakültesi ve bölüm hakkında bilgi verebilecek biri var mı
  • quote:

artık son günler ege mi dokuz eylül mü hangisinin inglizce hazırlıgı daha kolay ?siz olsanız hangisni seçerdnz tabiki inglzceyi bayadır bi görmemyi düşünerek cevap verirsenz ii olur ? egede inglizce sınavndan kalan çok oluomu hem hocalar geçmeye yardım ediyor mu ? cevp verirseniz sevinirim teşekkrler ...

sırf hazırlığa göre üniversite seçilmez.Dokuz eylülü bilmiyorum ben egede okuyorum sonuçta bu kadar korkma ingilizceden bi senin iniglizcen kötü değil.Hangi üniversitede olursa olsun hazırlık okuyacaksın kaçışın yok .Birinin hazırlığı diğerinden zor diye birşey söyleyemem ingilizce öğreniyorsun sonuçta ne kadar fark olabilir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Süpirman

ege üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım 32 binle almış 2.öğretim benm sıralamam 30 bin girerim inşallah iletişim fakültesi ve bölüm hakkında bilgi verebilecek biri var mı

Büyük ihtimal yerleşirsin.İletişim fakültesinin binasını yıkmışlar eski olduğunda dolayı şimdi çok daha güzel bir fakülte yapıyorlar.Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde 5 Profesör, 6 Doçent, 5 Yardımcı Doçent, 7 Araştırma Görevlisi bulunuyor akademik kadro olarak zengin bir bölüm.İlk yıl temel dersler alırsın sonraki yıllar alanına yönelik dersler artar.Erasmus gibi yurtdışı olanakları da mevcut.Ortalamanı iyi tutarsan bir veya iki dönem yurtdışında okuyabilirsin
  • quote:

quote:

ege üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım 32 binle almış 2.öğretim benm sıralamam 30 bin girerim inşallah iletişim fakültesi ve bölüm hakkında bilgi verebilecek biri var mı

Büyük ihtimal yerleşirsin.İletişim fakültesinin binasını yıkmışlar eski olduğunda dolayı şimdi çok daha güzel bir fakülte yapıyorlar.Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde 5 Profesör, 6 Doçent, 5 Yardımcı Doçent, 7 Araştırma Görevlisi bulunuyor akademik kadro olarak zengin bir bölüm.İlk yıl temel dersler alırsın sonraki yıllar alanına yönelik dersler artar.Erasmus gibi yurtdışı olanakları da mevcut.Ortalamanı iyi tutarsan bir veya iki dönem yurtdışında okuyabilirsin

çok sağol peki bölümün iş olanakları hakkında düşüncen nedir ben kendimi geliştirip reklamcılık gibi konuşma ikna konularında yetenekli ilgili olduğumu düşnüürüm mesela kötü bişeyi bile konuşa konuşa farklı bakış açılarından kullanarak olumlu iyi yanlarını gösterebilriim(biraz abartı oldu farkındayım) ama bu yeterli değildir ingilizcemede güvenirim ilgim vardır geliştirebilir bi yabancı dil daha ögrenebilirim ama karar veremiyorum tmde de 45 bin(sayısal çıkışlıyım 5.ayda tmden hazırlanmaya başladım) sıralamam var ailem işletme yaz diyo bazı ingilizce işletmeler tutuyor mesela deu da 43 binle kapatmış ama ben sevdiğim ilgi duydugum alanda okuyp kendimi geliştirmek istiyorum mesela matematiğe ilgim 0 dır hep zorla çalışırmış gibi hissederdim ama edebiyat dersini severek dinlerdim biraz fazla konuştum k.bkma çok sağol bu arada ilgilendiğin için

• quote:

quote:

quote:

çok sağol peki bölümün iş olanakları hakkında düşüncen nedir ben kendimi geliştirip reklamcılık gibi konuşma ikna konularında yetenekli ilgili olduğumu düşnüürüm mesela kötü bişeyi bile konuşa konuşa farklı bakış açılarından kullanarak olumlu iyi yanlarını gösterebilriim(biraz abartı oldu farkındayım) ama bu yeterli değildir ingilizcemede güvenirim ilgim vardır geliştirebilir bi yabancı dil daha ögrenebilirim ama karar veremiyorum tmde de 45 bin(sayısal çıkışlıyım 5.ayda tmden hazırlanmaya başladım) sıralamam var ailem işletme yaz diyo bazı ingilizce işletmeler tutuyor mesela deu da 43 binle kapatmış ama ben sevdiğim ilgi duydugum alanda okuyp kendimi geliştirmek istiyorum mesela matematiğe ilgim 0 dır hep zorla çalışırmış gibi hissederdim ama edebiyat dersini severek dinlerdim biraz fazla konuştum k.bkma çok sağol bu arada ilgilendiğin için

Bu konularda aileyi dinlemek ilerde başının ağrımasına neden olabilir.Ailesinin istediği mesleği seçip bir ömür istemediği işlerde çalışan mutsuz insanlar var çevremizde.Sen de bunlardan olma kendine bir yol haritası çiz.Gördüğüm kadarıyla kafanda oluşturmuşsun zaten planını.Yeteneklerine güveniyorsan,ağzın iyi laf yapıyorsa yabancı dil de varsa iş bulmakta hiç zorlanmazsın.Ordan mezun olunca işsiz kalırsın,niye o bölümde okuyorsun diyenlere kulak asma bence

• desene yandık ingilizceden kalan çok oluyor mu ? hocalar nasıl zorluolar mı ?
  • quote:

desene yandık ingilizceden kalan çok oluyor mu ? hocalar nasıl zorluolar mı ?

Üst kurlarda hocalar zorlar ama sen alt kurlardan birine girersin büyük ihtimal çalışırsan geçersin orda da kalan mutlaka olur.Ama kaldın diyelim hazırlıktan bir sonraki dönemin başında bi sınav daha yaparlar kalanlar da geçmek için bu sınava girerler orda geçersin en kötü.Çalışırsan zaten kalmazsın o kalanlar çalışmadıkları için kalıyorlar
  • çok teşekkür ederim senn tavsiyenle yazıorum egeyi ona göre kalırsam buldum seni şaka şka saol yinede grşrz bi gün blki tbi ege olursa :D
  • quote:

çok teşekkür ederim senn tavsiyenle yazıorum egeyi ona göre kalırsam buldum seni şaka şka saol yinede grşrz bi gün blki tbi ege olursa :D

Sen gel kalmazsın biraz güven kendine
  • İngiliz ve Amerikan kültürü ve edebiyatı bölümleri hakkında bir bilginiz var mı acaba? Bir de okulun imkanları ve ortamı nasıldır? (Klüp, bar tarzı yer olarak sormuyorum, spor salonu, yüzme havuzu, fitness olarak.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster Magnet

İngiliz ve Amerikan kültürü ve edebiyatı bölümleri hakkında bir bilginiz var mı acaba? Bir de okulun imkanları ve ortamı nasıldır? (Klüp, bar tarzı yer olarak sormuyorum, spor salonu, yüzme havuzu, fitness olarak.)

İngiliz dili edebiyatı 1973 yılında,Amerikan kültürü ve edebiyatı da 1992 yılında kurulmuş ve edebiyat fakültesine bağlı bölümler.Amerikan kültürünün bölüm başkanı aynı zamanda rektör yardımcısı bu nedenle bölümdeki öğrencilerin sorunlarını rektörlüğe daha çabuk iletme şansı var.İlk sene hazırlık sınıfı var.Benim hazırlıkta çok arkadaşım vardı bu bölümlerde okuyan.Büyük ihtimal en üst kurlardan birinde hazırlık okursun.Erasmus imkanı da var.Oldukça fazla öğrenci yolluyor bizim okul erasmusla.Okulun sosyal imkanlarına gelirsek birçok öğrenci kulübü var.

Prof.Dr.Sermed Akgün Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu
    Açık Yüzme Havuzu
    Büyük Spor Salonu
    Açık ve Kapalı Yeni Tenis Kortları / Kampüs Tenis Kortları
    20 Mayıs Spor Tesisleri
    50.Yıl Spor Salonu
    Küçük Spor Salonu
    Futbol Sahaları
    Açık Koşu Parkuru ve Açık Spor Sahası
    Öğrenci Köyü Spor Alanı (basketbol, voleybol, futbol ve tenis)

Bunlar sportif faaliyette bulunabileceğin yerler.Bir de spor meslek yüksekokuluna ait fitness salonu var burada aylık üyelik şeklinde spor yapabilirsin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.