Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kayıt sırasında verilmeyen öğrenci kimlik kartımızı nerden alıcaz?
  • Kayıt esnasında verdikleri şifrelerle ebys.ege.edu.tr ve posta.ege.edu.tr'ye giriş yapamıyorum, nasıl olacak o iş?
  • Beyler kendimi çömezliğin sınırlarında hissediyorum.Elektrik Elektronik bölümündeyim muafiyeti geçtim şimdi 23ünde açılıyor okul ama hiç bi bilgim yok sadece kaydımı yaptırdım sınava girdim çıktım o kadar.Ders seçimi ders kaydı diyor başka ünilerdeki arkadaşlar ama öyle bişey yapmadım kimse bişey demedi.Ptesi günü ders kaçta başlar nerde girilir napılır hiç bişey bilmiyorum sitede de hiç bişey yazmıyo sıkıntı yaptı iyice...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert30

Beyler kendimi çömezliğin sınırlarında hissediyorum.Elektrik Elektronik bölümündeyim muafiyeti geçtim şimdi 23ünde açılıyor okul ama hiç bi bilgim yok sadece kaydımı yaptırdım sınava girdim çıktım o kadar.Ders seçimi ders kaydı diyor başka ünilerdeki arkadaşlar ama öyle bişey yapmadım kimse bişey demedi.Ptesi günü ders kaçta başlar nerde girilir napılır hiç bişey bilmiyorum sitede de hiç bişey yazmıyo sıkıntı yaptı iyice...

http://ebys.ege.edu.tr/login.aspx buradan ders kaydı yapabilirsin. Dersler p.tesi saat 8:30'da başlayacakmış.

• öğrenci belgesi ve öğrenci kimliğini nereden alacağız ?
  • Öğrenci belgesini öğrenci işlerinden alabilirsiniz. Tabii bu işlemin yapılması 3 gün falan sürüyor. Bugün dilekçeyi veriyorsunuz ve 3 gün sonra öğrenci belgenizi alabiliyorsunuz.

Ebys'ye giremeyenler kullanıcı adlarının başına o harfi koyup bir de öyle denesinler.
  • Ebys ye girdim ancak sifreyi unuttum napayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebys bomboş beyler ptesiden önce açılır mı dersiniz?
  • Çift anadal programlarına nerden ulaşabilirim? Mesela tıp okurken biyolojide çift anadal yapabilir miyim?

• Bu yil kayit oldum.bu yil kayit olanlarin ders secimi yapmasina gerek uok dediler ama ders seciminde karsima secilecek dersler cikti bende secip danismana gonderdim.Gunlerdir bisey oldugu yok ne zaman ogrenebilirim ders programimi?

• Yemekhaneyle alakalı hiçbir şey yazmıyor internette. Öğrenci kartı mı kullanıyor yoksa başka bir şey mi? Bir de bir yazı okumuştum EGe'de farklı bir sistem var yemek yiyeceğin günü belirtmen gerek tarzında bir yazı yazılmış böyle bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: endemikbitki

Yemekhaneyle alakalı hiçbir şey yazmıyor internette. Öğrenci kartı mı kullanıyor yoksa başka bir şey mi? Bir de bir yazı okumuştum EGe'de farklı bir sistem var yemek yiyeceğin günü belirtmen gerek tarzında bir yazı yazılmış böyle bir şey var mı?
    -Yanlış yere yanlış mesaj yazmışım silmeyi bilmiyorum-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Principium -- 14 Kasım 2014; 19:49:09 >
  • Bu sene tercih yapıcam ege biyokimya bölümü yazmak istiyorum bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

• konuyu hortlatıyorum ama hiçbir yerde cevap bulamadım.Ben başkent üni.den geçiş yapıcam ege iktisat veya işletme de hazırlık ve ingilizce zorunluluğu var mı ?.Muhtemelen 2.sınıftan başlayacağım için hazırlık okumak istemiyorum
  • eü bilgisayar mühendisliği düşünüyorum eem çift anadal yapılabiliyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba ben dgs den 308 puan aldım sıralamam 1124 Ege makine Mühendisliği tercih etmeyi düşünüyorum ama aynı zamanda çalışıyorum. Devamsızlıktan yana sıkıntı yaşar mıyım? Hocalar anlayış gösterir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sailor88

Arkadaşlar merhaba ben dgs den 308 puan aldım sıralamam 1124 Ege makine Mühendisliği tercih etmeyi düşünüyorum ama aynı zamanda çalışıyorum. Devamsızlıktan yana sıkıntı yaşar mıyım? Hocalar anlayış gösterir mi?

gece çalışıyosan çok sorun yaşamazsın ama atölye çalışmları filan var sorun olur, ki zaten mühendislik eğitimi ağır devamsız şekilde çok başarı elde edemezsin. Maksimum 2-3 ders müsade ederler ekstra olarak. Onu da her hoca yapmaz. Benim bölümün hocaları hem derse girerken hemde çıkarken yoklama alıyor, işte çalışan arkadaşlara devam mecburiyeti var çok müsamma göstermiyorlar. Facede ege makinenin sayfasına yazarsan o bölümün öğrencileri daha iyi bilgi verirler. Bölüm başkanı hasan hocaydı en son sanırım çok iyi hoca ama diğerlerini bilmiyorum.

• Gece çalışmıyorum. Marmariste çalışıyorum ve her zaman gidip gelemeyeceğim de. Bu durumdan dolayı okulu uzatarak bitirmeyi göze aldım açıkçası ama çok büyük bir sıkıntı yaşar mıyım onu düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.