Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zamnest

quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Mustard

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zamnest

İyi o zaman demek ki verilen kredi kartına ihtiyacım yok. Ama 1 yıl boyunca kart ücreti ödemem gerekmiyormuş bu kart için o yüzden 1 sene daha dursun sonra iptal ederim :D Peki ders seçimleri ne zaman başlıyor? Demin denedim sistem hata verdi ders seçim ekranında. Ve bize verilen bu elektronik posta adresi sistemi şu an çalışıyor mu? Şifre değiştirmek için posta.ege.edu.tr adresine girip değiştirin diyorlar ama bu adreste kendi hesabıma girmem mümkün olmadı bir türlü.

Ekleme: Bu öğrenci kartı aynı zamanda banka kartı ise benim hesap numaram nedir? Arkasında çok fazla numara var o yüzden bu sayıların hesap numarası olduğunu sanmıyorum.

Ders seçimleri haftaya açılacak onun için erken daha.E-posta adresi çok sonra açılır açılmasına da bi işe yaramıyor o gereksiz yani

Bu ders seçim olayı 1. sınıflar için mi? Hazırlıklar da seçebiliyor mu?

Yeni kayıtlar yapmıyor bunu

Yeni kayıtlar yapmıyor derken? Bende bu sene 1. sınıf olarak başlıyorum. Ders seçimi yapmayacak mıyım bu durumda?

1.sınıflarda durum farklı olabilir.Ders seçimi zamanında girer bakarsın sisteme ordan anlaşılır yapılıp yapılmayacağı

• bu sene yök bütünleme sınavı cıkarmıştı hani tüm üniverstelere, egede yaz okulundan sonra yapılacaktı noldu o sınavlar?
  • otogardan kampüse giden otobüs servisleri veya minibüsler var mı?Otobüsün kendi servisi varsa lütfen firma ismini de söyleyin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bu sene yök bütünleme sınavı cıkarmıştı hani tüm üniverstelere, egede yaz okulundan sonra yapılacaktı noldu o sınavlar?

Yapıldı bütünlemeler 27 ağustos-7 eylül arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

otogardan kampüse giden otobüs servisleri veya minibüsler var mı?Otobüsün kendi servisi varsa lütfen firma ismini de söyleyin arkadaşlar

minibüs te var servis te var her firmanın servisi var
  • quote:

quote:

otogardan kampüse giden otobüs servisleri veya minibüsler var mı?Otobüsün kendi servisi varsa lütfen firma ismini de söyleyin arkadaşlar

cok saolasın kara kara düşünüyordum otogardan kampüse nasıl gidicem diye.Peki kampüste tam olarak nereye bırakıyorlar kütüphaneye yakın tarafa mı yoksa istediğimiz yere mi?
  • quote:

quote:

quote:

cok saolasın kara kara düşünüyordum otogardan kampüse nasıl gidicem diye.Peki kampüste tam olarak nereye bırakıyorlar kütüphaneye yakın tarafa mı yoksa istediğimiz yere mi?

manisa kavşağında inecem dersen yardımcı olurlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semkar1

merhaba ben tutku Ege ÜN. ingilizce kimya mühendisliğini kazandım.
    brabro benimde bir kaç sorum var

Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı:
    Adres:
    Genel Yurt Yedek Sırası: 651
    Yüksek Ücretli Yurt Adı:
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 474

yutta kalma ihtimalim nedir? ayrıca yurt adı yazmıyor misafir olarak nereye başvur yapıcam?yüksek ücretli yurtta sanırım bucada 21 km imişi arası
    civardaki yurtları netten araştırdım 600 tlden başlıyor buna imkanım olmaz.başka ne yapabilirim bana bir fikir sunabilir misin? yoksa kayıt yaptıramıcam sanırım

Bu sıralamada birazz zor görünüyor açıkcası.600 liradan daha ucuz yollu bi yurt bulabilirsin diye düşünüyorum daha çok araştırma yaparsan.En son çare eve çıkmak isteyen birilerini bulabilirsen yurttan daha ucuza gelir kira bölündüğü için.Kayıttan hemen vazgeçme derim ben

ilk hafta 600 yedek asil olarak yerleşti. ben ptsi yani yarın çıkacak listede olacağımı tahmin ediyorum. misafirhanede 2000 lerde olan arkadaşlar var

• quote:

quote:

quote:

merhaba ben tutku Ege ÜN. ingilizce kimya mühendisliğini kazandım.
    brabro benimde bir kaç sorum var

Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı:
    Adres:
    Genel Yurt Yedek Sırası: 651
    Yüksek Ücretli Yurt Adı:
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 474

yutta kalma ihtimalim nedir? ayrıca yurt adı yazmıyor misafir olarak nereye başvur yapıcam?yüksek ücretli yurtta sanırım bucada 21 km imişi arası
    civardaki yurtları netten araştırdım 600 tlden başlıyor buna imkanım olmaz.başka ne yapabilirim bana bir fikir sunabilir misin? yoksa kayıt yaptıramıcam sanırım

Bu sıralamada birazz zor görünüyor açıkcası.600 liradan daha ucuz yollu bi yurt bulabilirsin diye düşünüyorum daha çok araştırma yaparsan.En son çare eve çıkmak isteyen birilerini bulabilirsen yurttan daha ucuza gelir kira bölündüğü için.Kayıttan hemen vazgeçme derim ben

ilk hafta 600 yedek asil olarak yerleşti. ben ptsi yani yarın çıkacak listede olacağımı tahmin ediyorum. misafirhanede 2000 lerde olan arkadaşlar var

şansın bol olsun umarım yerleşirsin

• merhaba aklımda deli sorular var :) ben 2010 da anadolu üniversitesi kimya bölümünü kazanıp gittim ve hazırlık engeline takıldım. 2 sene hazırlıkta okudum ve geçemeyince bıraktım. şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum ve hemşirelik yazmayı düşünüyorumi mf-3 ten tercih yapıcam ama hak verirsiniz ki hazırlık korkum oldu artık hazırlık okumam şart mı ? muaf olup okuduğum seneler içerisinde veremiyor muyum? belli bi alt yapım var ama bi sene daha hazırlık okumak istemiyorum. sorularımı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
  • eğer geçemediyseniz yine okumak zorundasınız.hemşirelikte zorunlu değilse direk geçebiliyorsunuz ama 4 sene içersinde vereyim diye birşey yok.
  • Ege Eczacılık Okuyan Var mı ?
  • brabro kullanıcısına yanıt
    Ben ege yi kazandım. Bu sene artık kısmetse başlıcaz. Merak ettiğim şey şu: Edebiyat fakültesin de Tarih bölümü için de ingilizce var mı ? daha doğrusu ingilizce sınavını geçemezsek hazırlık sınıfında okumamız gerekiyo mu Tarih bölümü için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaduru.

Ben ege yi kazandım. Bu sene artık kısmetse başlıcaz. Merak ettiğim şey şu: Edebiyat fakültesin de Tarih bölümü için de ingilizce var mı ? daha doğrusu ingilizce sınavını geçemezsek hazırlık sınıfında okumamız gerekiyo mu Tarih bölümü için ?

Hazırlık isteğe bağlı. http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=20&ItemId=206
  • ingilizce temelim çok olduğu söylenemez bölümümde hazrlık zorunlu gözüküyor açıkçası hazırlıktan korkuyorum egede hazırlık okumuş arkadaşlar yarımcı olursa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taxor

ingilizce temelim çok olduğu söylenemez bölümümde hazrlık zorunlu gözüküyor açıkçası hazırlıktan korkuyorum egede hazırlık okumuş arkadaşlar yarımcı olursa sevinirim..

Ege'de hazırlık okudum.
    Öncelikle söyleyeyim; eğitim yönüyle gereksiz bir yıl geçireceksin. Yabancı dile dair hiçbir işine yaramayacak hazırlık. Ama arkadaş ortamıdır, eğlencedir hep hazırlıkta. Üniversite yaşamın boyunca geçireceğin en rahat yıl olacaktır. Eğlenmene bak derim.

Hazırlıkta da kalırım falan diye korkma. Öyle böyle geçiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: Taxor

ingilizce temelim çok olduğu söylenemez bölümümde hazrlık zorunlu gözüküyor açıkçası hazırlıktan korkuyorum egede hazırlık okumuş arkadaşlar yarımcı olursa sevinirim..

Ege'de hazırlık okudum.
    Öncelikle söyleyeyim; eğitim yönüyle gereksiz bir yıl geçireceksin. Yabancı dile dair hiçbir işine yaramayacak hazırlık. Ama arkadaş ortamıdır, eğlencedir hep hazırlıkta. Üniversite yaşamın boyunca geçireceğin en rahat yıl olacaktır. Eğlenmene bak derim.

Hazırlıkta da kalırım falan diye korkma. Öyle böyle geçiyorsun.

kimse korkma geçersin diyoda geçerim inşallah bilgilendirdigin için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön kayıt işlemi sırasında telefon numaralarını yazmakta sıkıntı çekiyorum.Siteden mi kaynaklıdır ? Doğru girdiğim halde numaraları kaydırıyor.
  • Kayıt zamanı geldiğine göre başlığı diriltelim. Geçen sene okula girip sınıfta kalmayı başardım. Ortalama 1.64 olarak kaldı ve şimdi kayıt yenileme yapamıyorum.

HATA # 1208153
    Başarısız olunan dersler eklenemediği için işleme devam edilemiyor

Şeklinde bir hata alıyorum. Kayıt sisteminde mi bir sorun var yoksa benim başka bir işlem mi yapmam gerekiyordu?

Edit: Tamam hallettim. Geçici bir hataymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamnest -- 16 Eylül 2013; 16:34:59 >
  • hocam ege psikoloji hakkında bilgi alabilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.