Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=14 şu siteden kayıtlarla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
  • Ege elektrik elektronikle ilgili bilgi verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliheken26

Ege elektrik elektronikle ilgili bilgi verebilecek var mı?

Bölümle ilgili ayrıntılı bilgi http://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/organizasyon.aspx?kultur=tr-TR&Mod=1&ustbirim=5&birim=5&altbirim=-1&program=2633&organizasyonId=38&mufredatTurId=932001

• Sormak istediğiniz soruları özelden yollayabilirsiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif-k

quote:

Orijinalden alıntı: brabro

Evet gerçekten sosyal imkanları oldukça gelişmiş bir okul Ege bunun dışında bölümlere değinecek olursam ben uluslararası ilişkiler bölümünde okuyorum genel olarak bölümümden memnunum iyiki seçmişim diyorum yine aynı fakültede işletme iktisat bölümlerinden de arkadaşlarım var onlar da memnunlar bizim fakültede derslerin %70 i ingilizce bu arada.Diğer fakültelerden de arkadaşlarım var mühendislikte özellikle kimya mühendisliği çok tercih edilen bölümlerden ve üniversite %100 ingilizce olan tek bölüm kimya mühendisliği bu nedenle zorlandıklarını söylüyorlar yine bilgisayar mühendisliği de tercih edilen bi bölüm zaten en eski kurulan bölümlerden biri tıp fakültesiyle birlikte.Tıp fakültesi de Türkiye'deki sayılı bölümlerden biri.İşe yaramaz bölüm olarak söyleyebileceğim bi bölüm yok çünkü her bölüm bir amaç uğruna kurulmuş sonuçta iş biraz da öğrencide bitiyor.Ayrıca Erasmus düşünüyorsan Türkiye'de en çok erasmusa öğrenci yollayan iki üniversiteden biri diğeri de Anadolu üniversitesi

Tamda istediklerimi cevaplamışsın sanki Bende bilgisayar mühendisliği düşünüyorum ve İzmire bayılıyorum. Üniversiteyi egede okumanın çok güzel olacağıda bir kesin. Sadece Bilgisayar mühendisliğinin zamanı geçiyor mu diye düşünüyorum. Her sene talep azalıyormuş çünkü bu bölüme hocalarımdan duyduğuma göre

bilgisayar mühendisliği istiyorsan ege değil de ıstanbul daha iyi bir seçim olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn2

quote:

Orijinalden alıntı: brabro

Malum sınav dönemi geride kaldı artık tercih zamanı Ege Üniversitesi ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara cevap vermeye çalışacağım.

tıp fakültesi nasıl? önerirmisin zorluğu nasıl? eğitimi kalitelimi?

hocam ben tiptayim diğer universitelerden daha farklı farklı bir sistemi var. yeni yeni farklı uygulamalara giriştiler bu da üniversiteyi okunmaz hale getirmişti. egede öğrenciler niyeyse çok fazla birlik olmazlar. öğrenci kurulu doğRu dürüst calismadigi için böyle sıkıntılar çekildi ama benim dönemim bütün bunları durdurmak için hareket başlattı. biraz etkili oldu umarım herşey yine çok güzel olur

• ev kiraları kaça duyduklarıma göre özel yurtlardn evler daha ucuza geliyormuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga7826

ev kiraları kaça duyduklarıma göre özel yurtlardn evler daha ucuza geliyormuş ?

Okula yakın yerlerden istersen 700 800 civarındadır evler.Yanına arkadaş bulursan yurttan daha ucuza gelir doğrudur.Okula biraz daha uzak yerlerde,tek otobüsle gelip gidebileceğin yerlerde 500 600 e de bulabilirsin ev
  • Hazırlık atlamak yeni sistemle zor diyor konuştuğum kişiler. Kesin geçerim demiyorsan girme diyorlar , girer 2 3 soru yapsan bile yüksek kurdan alırlar sınavlarda alt kurdaki adam yayıla yayıla geçer sen isyan edersin alt kurdan başla zaten sınavlar sonunda değişiim olur gibi şeyler söylediler. Hiç sınava girme hazırlıgı direk oku diyorlar doğrumudur?
  • Arkadaslar on kayit daha baslamadi mi? Linkini verdikleri sitede TC kimlik numarami ve dogum tarihimi giriyorum ancak sistemde kaydiniz bulunamadi hatasiyla karsilasiyorum. Var mi bilgisi olan bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhantasli -- 20 Ağustos 2012; 15:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Hazırlık atlamak yeni sistemle zor diyor konuştuğum kişiler. Kesin geçerim demiyorsan girme diyorlar , girer 2 3 soru yapsan bile yüksek kurdan alırlar sınavlarda alt kurdaki adam yayıla yayıla geçer sen isyan edersin alt kurdan başla zaten sınavlar sonunda değişiim olur gibi şeyler söylediler. Hiç sınava girme hazırlıgı direk oku diyorlar doğrumudur?

hazırlık okumayı düşünüyorum eğitim çok iyi olmasada bu konuda kendimi geliştireceğime inanıyorum kaldıki izmir turistik biryer sayılır imkanımızda var hani ki zaten eğitim kötüde değil. yani bu hazırlık okunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantasli

Arkadaslar on kayit daha baslamadi mi? Linkini verdikleri sitede TC kimlik numarami ve dogum tarihimi giriyorum ancak sistemde kaydiniz bulunamadi hatasiyla karsilasiyorum. Var mi bilgisi olan bu konuda?

Daha baslamamistir on kayit.Acele etmene gerek yok kayit gununden 1 2 gun once yapsan yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: black milk

quote:

Hazırlık atlamak yeni sistemle zor diyor konuştuğum kişiler. Kesin geçerim demiyorsan girme diyorlar , girer 2 3 soru yapsan bile yüksek kurdan alırlar sınavlarda alt kurdaki adam yayıla yayıla geçer sen isyan edersin alt kurdan başla zaten sınavlar sonunda değişiim olur gibi şeyler söylediler. Hiç sınava girme hazırlıgı direk oku diyorlar doğrumudur?

hazırlık okumayı düşünüyorum eğitim çok iyi olmasada bu konuda kendimi geliştireceğime inanıyorum kaldıki izmir turistik biryer sayılır imkanımızda var hani ki zaten eğitim kötüde değil. yani bu hazırlık okunur.

Hazirlik okumani tavsiye ederim ben de.biraz sikici gelebilir ama mutlaka faydasini gorursun.bolume gore daha rahattir gezme firsatin daha cok olur

• quote:

2-3 soruyla kimse yüksek kura giremez.Sen gir sınavına bildiğin soruları yap kendi seviyene uygun bir sınıfa girersin.Seviyene uygun bir sınıfa düşeceğin için zaten çok zorlanmadan bitirirsin hazırlığı
  • Anlamadığım bir şey var.

http://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/course.aspx?zs=1&mod=1&kultur=tr-TR&program=2753&did=138951&mid=626758&pmid=15878

Bu linkte Foreign Language dersine ait bilgiler yer alıyor fakat öğrenim türü örgün öğrenim diyor. Yanlış anlamış olabilirim ama bu İkinci Öğrenimde okuyanlar bu dersi görmeyecekler anlamına mı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Anlamadığım bir şey var.

http://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/course.aspx?zs=1&mod=1&kultur=tr-TR&program=2753&did=138951&mid=626758&pmid=15878

Bu linkte Foreign Language dersine ait bilgiler yer alıyor fakat öğrenim türü örgün öğrenim diyor. Yanlış anlamış olabilirim ama bu İkinci Öğrenimde okuyanlar bu dersi görmeyecekler anlamına mı geliyor?

Hayır öyle bir şey yok.Örgünde verilen derslerin aynısı 2.öğretimde de verilir.O konuda tereddütün olmasın

• Orada örgün yazınca tereddüte düştüm de bir an o yüzden. Teşekkürler ilginize.
  • ben seyahat isletmeclgi kazndm ve hazrlk sinifi istege baglyms ama kontenjan dahilinde kac kisi alyrlar bilen varsa yardmci olblrmi

• quote:

Orijinalden alıntı: leisena

ben seyahat isletmeclgi kazndm ve hazrlk sinifi istege baglyms ama kontenjan dahilinde kac kisi alyrlar bilen varsa yardmci olblrmi

Hazırlık sınıfının kontenjan dahilinde olduğunu nerden öğrendiniz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.