Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

peki ege üniversitesine yakın yerlerde ev kiraları ve özel yurt fiyatları hakkında bilginiz var mı? Tek kişi kalmayı düşünüyorum.Sanırım bornovada ege üni.

Evet kampüs bornovada okulun yürüyüş mesafesinde olan evler 700-800 den başlar.Doğalgazlı istersen 1000 liraya kadar çıkar kiralar.Ama tek otobüsle gelip gidebileceğin bornovanın başka semtlerinde daha ucuza ev bulabilirsin.Özel yurtlara gelince onlarda aşağı yukarı ev kiraları civarındadır.Bence ilk sene yurtta kal daha sonra iyi bir arkadaş bulabilirsen eve çıkmak daha mantıklı olabilir

peki biraz uzakta ev tutup ulaşımla gitsem nasıl olur?Metro filan var mı? Varsa ne kadar ücreti bilginiz var mı?

Metro var.Metronun olduğu tüm semtlerde ev bakabilirsin metro kampüsün içine kadar giriyor.Ücreti 95 kuruş 90 dakika içinde de istediğin kadar ücretsiz aktarma yapabilirsin.Metronun güzergahına şu siteden bakabilirsin http://www.izmirmetro.com.tr/

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki ege üniversitesine yakın yerlerde ev kiraları ve özel yurt fiyatları hakkında bilginiz var mı? Tek kişi kalmayı düşünüyorum.Sanırım bornovada ege üni.

Evet kampüs bornovada okulun yürüyüş mesafesinde olan evler 700-800 den başlar.Doğalgazlı istersen 1000 liraya kadar çıkar kiralar.Ama tek otobüsle gelip gidebileceğin bornovanın başka semtlerinde daha ucuza ev bulabilirsin.Özel yurtlara gelince onlarda aşağı yukarı ev kiraları civarındadır.Bence ilk sene yurtta kal daha sonra iyi bir arkadaş bulabilirsen eve çıkmak daha mantıklı olabilir

peki biraz uzakta ev tutup ulaşımla gitsem nasıl olur?Metro filan var mı? Varsa ne kadar ücreti bilginiz var mı?

Metro var.Metronun olduğu tüm semtlerde ev bakabilirsin metro kampüsün içine kadar giriyor.Ücreti 95 kuruş 90 dakika içinde de istediğin kadar ücretsiz aktarma yapabilirsin.Metronun güzergahına şu siteden bakabilirsin http://www.izmirmetro.com.tr/

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.95 krş fiyat olarak baya iyiymiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Öğrenci köyüne nasıl başvuruluyor? KYK'dan değil anladığım kadarıyla.
    Mesela yerleştirmeler açıklandıktan hemen sonra üniyi gezmek için gitsem başvuru yapabilir miyim yoksa kayıt zamanını mı beklicem?

Hayır öğrenci köyü devlet yurdu değildir onun için KYK dan yapılmaz başvurular.Öğrenci köyü müdürlüğüne yapılıyor başvuru.Yerleştirmeden sonra başvuru yaplımıyor bildiğim kadarıyla çünkü istenen belgeler arasında öğrenci belgesi de var onun için önce okula kayıt olman lazım istenen belgeler şu adreste mevcut http://ogrencikoyu.ege.edu.tr/?page=basvurular

Çok teşekkürler harikasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 9 Ağustos 2012; 18:32:29 >

• quote:

quote:

quote:

Öğrenci köyüne nasıl başvuruluyor? KYK'dan değil anladığım kadarıyla.
    Mesela yerleştirmeler açıklandıktan hemen sonra üniyi gezmek için gitsem başvuru yapabilir miyim yoksa kayıt zamanını mı beklicem?

Hayır öğrenci köyü devlet yurdu değildir onun için KYK dan yapılmaz başvurular.Öğrenci köyü müdürlüğüne yapılıyor başvuru.Yerleştirmeden sonra başvuru yaplımıyor bildiğim kadarıyla çünkü istenen belgeler arasında öğrenci belgesi de var onun için önce okula kayıt olman lazım istenen belgeler şu adreste mevcut http://ogrencikoyu.ege.edu.tr/?page=basvurular

Çok teşekkürler harikasınız.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

• merhaba arkadaşlar ege 'ye psikoloji başvurusu yapmış arkadaşlar varsa ortalamalarınızı paylaşaşabilirmisiniz ? sonucların acıklanmasına daha 1 haftadan fazla var belkı buradan ortalamalarımızı paylaşırsak bi önfikir edinmiş oluruz ? :)
  • Peki kayıtlar ne zaman başlar belli mi edebiyat fakültesi için? Ve derslerin başlama tarihi? Yeni dönem ne zaman başlıyor yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamnest

Peki kayıtlar ne zaman başlar belli mi edebiyat fakültesi için? Ve derslerin başlama tarihi? Yeni dönem ne zaman başlıyor yani?

Kayıtlar 3-7 Eylül arası. Edebiyat Fakültesi için; 3 Eylül'de.

Ayrıca 2012-2013 Dönemi için kesin kayıtlara dair her şeye bu linkten ulaşabilirsiniz>
    http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=14&ItemId=98

2012-2013 Yeni Dönem Takvimi'ne buradan ulaşabilirsin;
    http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17#_EGE_%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0_2012_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methylamine -- 16 Ağustos 2012; 21:14:49 >

• İstanbul Üniversitesini kazandım yatay geçiş ile.. burası daha açıklanmadı. Ama aklımda İstanbul var, küçüklüğümden beri hep yaşamak istemişimdir. Yalnızca bir kaç kez gittim. Hayranım ama bazı korkularımda var, etrafdaki insanlarda korkutuyor yok şöyle yok böyle... İçimdeki sesi dinleyip istanbula mı gitsem yoksa egede çıkarsa orayamı gitsem karar veremiyorum ama istanbul daha ağır basıyor ama karar veremiyorum ama istanbul daha ağır ba.........................................................miyorum.
  • bende istanbulu kazandım egeye de basvurdum. ortalaman kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

İstanbul Üniversitesini kazandım yatay geçiş ile.. burası daha açıklanmadı. Ama aklımda İstanbul var, küçüklüğümden beri hep yaşamak istemişimdir. Yalnızca bir kaç kez gittim. Hayranım ama bazı korkularımda var, etrafdaki insanlarda korkutuyor yok şöyle yok böyle... İçimdeki sesi dinleyip istanbula mı gitsem yoksa egede çıkarsa orayamı gitsem karar veremiyorum ama istanbul daha ağır basıyor ama karar veremiyorum ama istanbul daha ağır ba.........................................................miyorum.

Anladığım kadarıyla oldukça kararsızsın .İstanbul güzel şehirdir iyi şehirdir de yaşanacak yer midir o konuda tereddütlerim var.Hele bir öğrenci için ekonomik durumu düşünürsek oldukça pahalı bir şehir,çok kalabalık,ulaşım çok büyük bir sorun hayatının yarısı yollarda geçer istanbulda.Bunları göze alırım diyorsan İstanbul iyi bir seçim olabilir senin için ama İzmir çok başka İstanbula nazaran çok daha ucuz ulaşım sıkıntısı yok her yer birbirine yakın zaten.İnsanları da sevecen yardımsever olur İzmirin gelirsen pişman olmazsın bu kadar söylüyorum sana

• quote:

quote:

İstanbul Üniversitesini kazandım yatay geçiş ile.. burası daha açıklanmadı. Ama aklımda İstanbul var, küçüklüğümden beri hep yaşamak istemişimdir. Yalnızca bir kaç kez gittim. Hayranım ama bazı korkularımda var, etrafdaki insanlarda korkutuyor yok şöyle yok böyle... İçimdeki sesi dinleyip istanbula mı gitsem yoksa egede çıkarsa orayamı gitsem karar veremiyorum ama istanbul daha ağır basıyor ama karar veremiyorum ama istanbul daha ağır ba.........................................................miyorum.

Anladığım kadarıyla oldukça kararsızsın .İstanbul güzel şehirdir iyi şehirdir de yaşanacak yer midir o konuda tereddütlerim var.Hele bir öğrenci için ekonomik durumu düşünürsek oldukça pahalı bir şehir,çok kalabalık,ulaşım çok büyük bir sorun hayatının yarısı yollarda geçer istanbulda.Bunları göze alırım diyorsan İstanbul iyi bir seçim olabilir senin için ama İzmir çok başka İstanbula nazaran çok daha ucuz ulaşım sıkıntısı yok her yer birbirine yakın zaten.İnsanları da sevecen yardımsever olur İzmirin gelirsen pişman olmazsın bu kadar söylüyorum sana

İçimdeki ses istanbul diyor Gideceğim fakülte metrobüs durağının yanı.. Sana şöyle diyip uzaklığı belki senin odanla dış kapınız kadar Fatihte bir yer bulursam okula ulaşımım 20 dk fln olur Ama başka ilçeler olursa o zaman sıkıntı olabilir. Trafik sadece gezerken sıkıntı olur. Gezerkende yapacak birşey yok. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum elimde değil (aslında elimde) ve İstanbul çok mantıklı geliyor (aslında gelmiyor) trafiğin sıkıntısı beni etkilemez (aslında etkiler) bu yüzden İstanbulu seçeceğim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

• quote:

quote:

quote:

İçimdeki ses istanbul diyor Gideceğim fakülte metrobüs durağının yanı.. Sana şöyle diyip uzaklığı belki senin odanla dış kapınız kadar Fatihte bir yer bulursam okula ulaşımım 20 dk fln olur Ama başka ilçeler olursa o zaman sıkıntı olabilir. Trafik sadece gezerken sıkıntı olur. Gezerkende yapacak birşey yok. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum elimde değil (aslında elimde) ve İstanbul çok mantıklı geliyor (aslında gelmiyor) trafiğin sıkıntısı beni etkilemez (aslında etkiler) bu yüzden İstanbulu seçeceğim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

O zaman İstanbuldaki hayatında başarılar diliyorum yine de İzmir i aklında çıkarma

• EGE YOLCUSU KALMASIN VAR MI EGE ?
  • Var Var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHangover

Var Var :D

Hayırlı uğurlu olsun o zaman
  • quote:

quote:

Eyvallah senın kı de
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah senın kı de

Ben gireli baya oldu sağol yine de

• Ege İşletme 2. Öğrenim oldu benimde :)
  • ege iktisat geldi.Bakalım artık hayırlısı.
  • EGE ELEKTRİK ELEKTRONİK
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.