Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş soruları cevaplayarak insanlara çok yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim. Ziraat fakültesi hakkında neler söyleyebilirsin özellikle Süt Teknolojisi bölümüyle ilgili?

Yurtlarla ilgili olarak internetten 7-8 kadar özel yurt buldum aradım ama 600 Tl den başlıyorlar, oraya gelip internet sitesi olmayan uygun ücretli yurt apart vs bulabilir miyiz? Öğrenci köyünü araştırdım sitesinde gayet güzel görünüyor fiyatıda özel yurtlara göre nispeten daha uygun, ancak daha sonra bazı sözlüklerde okuduğum yorumlardan sonra kararsız kaldım, özellikle bu videodan sonra,Gerçekliği varmı bilmiyorum.

Ziraat fakültesi için kayıt günü 5 eylül görünüyor. Sanırım bu tarih değişmez. Eğer Kyk yurdu çıkarsa, Aynı gün hem okula hem yurda kaydolmayı başarabilir miyiz emin değilim,İzmir de 1 gün kalmamız gerekebilir mi? emin olamıyorum.

Harçların kaldırılcağı söyleniyordu yetkililer tarafından, ama üniversitenin kesit kayıt belgeleri arasında harcın ödenip dekontunun istendiği yazıyor. Bu konu hala belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 21 Ağustos 2012; 8:50:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

Kardeş soruları cevaplayarak insanlara çok yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim. Ziraat fakültesi hakkında neler söyleyebilirsin özellikle Süt Teknolojisi bölümüyle ilgili?

Yurtlarla ilgili olarak internetten 7-8 kadar özel yurt buldum aradım ama 600 Tl den başlıyorlar, oraya gelip internet sitesi olmayan uygun ücretli yurt apart vs bulabilir miyiz? Öğrenci köyünü araştırdım sitesinde gayet güzel görünüyor fiyatıda özel yurtlara göre nispeten daha uygun, ancak daha sonra bazı sözlüklerde okuduğum yorumlardan sonra kararsız kaldım, özellikle bu videodan sonra,Gerçekliği varmı bilmiyorum.

Ziraat fakültesi için kayıt günü 5 eylül görünüyor. Sanırım bu tarih değişmez. Eğer Kyk yurdu çıkarsa, Aynı gün hem okula hem yurda kaydolmayı başarabilir miyiz emin değilim,İzmir de 1 gün kalmamız gerekebilir mi? emin olamıyorum.

Harçların kaldırılcağı söyleniyordu yetkililer tarafından, ama üniversitenin kesit kayıt belgeleri arasında harcın ödenip dekontunun istendiği yazıyor. Bu konu hala belirsiz.

Öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.Ziraat fakültesi okulun en eski fakültesidir.1955 yılında kurulmuş bir fakülte.Bu nedenle tecrübeli olduğu bir gerçek.Bölümünle ilgili ayrıntılı bilgiyi,4 sene boyunca hangi dersleri göreceğini şu adresten inceleyebilirsinhttp://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/organizasyon.aspx?kultur=tr-TR&Mod=1&ustbirim=6&birim=20&altbirim=-1&program=2686&organizasyonId=91&mufredatTurId=932001

Yurtlar genel olarak dediğin fiyatlardan başlar.Ama kayıda geldiğinde birçok yurt zaten okulda tanıtım için bekliyor olacak onlarla yüzyüze konuşursan daha iyi fiyatlar alabilirsin belki.Öğrenci köyüne gelirsek videoyu izledim şaşırdım açıkcası.Benim bir çok arkadaşım kalıyor köyde.Şimdiye kadar böyle şikayetler duymadım hiçbirinden.Hatta birkaç kere ben de ziyeret ettim odalarını gayet nezih bir ortamı vardı.

Kesin kayıt tarihi değişmez.5 eylülde gelirsin zaten kayıt çok uzun bir işlem değil 10-15 dakika da halledersin daha sonra yurt işini de halledebilirsin bence.Harçlar konusunda belirsizlik sürüyor.Resmi gazetede yayınlanmadığı sürece harçlar alınır.Eğer kanun çıkarsa yatırılan harçları geri alabiliriz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

Orijinalden alıntı: leisena

ben seyahat isletmeclgi kazndm ve hazrlk sinifi istege baglyms ama kontenjan dahilinde kac kisi alyrlar bilen varsa yardmci olblrmi

Hazırlık sınıfının kontenjan dahilinde olduğunu nerden öğrendiniz

klavuzda ozel durumlarda yazyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ben seyahat isletmeclgi kazndm ve hazrlk sinifi istege baglyms ama kontenjan dahilinde kac kisi alyrlar bilen varsa yardmci olblrmi

Doğrudur o zaman ama kaç kişi olduğu hakkında bilgim yok

• Hemşirelik fakültesi hakkında bilgi ve fakültenin konumunun nerede olduğunu öğrenebilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur o zaman ama kaç kişi olduğu hakkında bilgim yok

tamam teskkur ederm

• quote:

Orijinalden alıntı: HHaaNDE

Hemşirelik fakültesi hakkında bilgi ve fakültenin konumunun nerede olduğunu öğrenebilir miyim?

http://egeweb.ege.edu.tr/harita/ bu adresten konumuna bakabilirsin
    http://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/organizasyon.aspx?kultur=tr-TR&Mod=1&ustbirim=9&birim=98&altbirim=-1&program=2717&organizasyonId=541&mufredatTurId=932001 bu adresten de bölüm ve dersler hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsin

• Teşekkür ederim paylaşımınız için,daha öncede bu haritadan bakmıştım ben konuma fakat,
    orada ki bazı yurtları aradığımız zaman hemşirelik fakültesi ege üniversitesi hastahanesi ile iç içe denildi acaba yüksek okul bölümü fakülte olduğundan konumunda bir değişiklik olabilir mi?
  • harç miktarı ne kadar acaba sitede 2011/2012 harç miktarları var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHaaNDE

Teşekkür ederim paylaşımınız için,daha öncede bu haritadan bakmıştım ben konuma fakat,
    orada ki bazı yurtları aradığımız zaman hemşirelik fakültesi ege üniversitesi hastahanesi ile iç içe denildi acaba yüksek okul bölümü fakülte olduğundan konumunda bir değişiklik olabilir mi?

Hemşirelik bölümü kampüsün iki farklı yerinde mevcut.Biri Atatürk Sağlık yüksek okulu diğeri de hemşirelik yüksekokulu.Atatürk sağlık bornova metro girişine yakın,hemşirelik biraz daha arka tarafta kalıyor hastane tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekihan

harç miktarı ne kadar acaba sitede 2011/2012 harç miktarları var ?

Harç miktarları aşağı yukarı geçen seneki gibi olur ama harçların kaldırılma durumu da var daha kesinlik kazanmış birşey yok
  • Hazirlik muafiyet sinavi kayit tarihi 11 Eylul demis. Ben Izmir'e 14'u civarinda gitmeyi dusunuyordum. Ona internetten basvuru yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantasli

Hazirlik muafiyet sinavi kayit tarihi 11 Eylul demis. Ben Izmir'e 14'u civarinda gitmeyi dusunuyordum. Ona internetten basvuru yapabiliyor muyuz?

Hayır kayıda geldiğin gün muafiyete kayıt oluyorsun sınav da 11 eylülde evet
  • Peki bu sinav ile ilgili bilgisi olan var mi? Netten arastirdigim kadariyla speaking ve writing de varmis, nasil oluyor onlar tam olarak, neler yaptiriyorlar? LYS dil sinavinda 80 sorudan 76 net yaptim, sizce kolayca verebilir miyim bu sinavi?
  • quote:

Peki bu sinav ile ilgili bilgisi olan var mi? Netten arastirdigim kadariyla speaking ve writing de varmis, nasil oluyor onlar tam olarak, neler yaptiriyorlar? LYS dil sinavinda 80 sorudan 76 net yaptim, sizce kolayca verebilir miyim bu sinavi?

Sınavın kolay olduğunu söyleyebilirim. Sınav Listening, Core, Reading ve Writing bölümlerinden oluşur. LYS'de 76/80 yapan bu sınavda rahat şekilde 70+ alacaktır
  • ARKADASLAR MERHABA.EGE UNIVERSITESI IKTISAI (%30)INGILIZCE BOLUMUNE BU YIL YATAY GECIS ICIN BASVURUDA BULUNDUM.BASVURUM KABUL EDILMIS BUNUNLA BIRLIKTE STRES ALDI BASINI GIDIYOR.EGE UNIVERSITESI IKTISAT INGILIZCE BOLUMUNDE OGRENCILERINI NE DERECE ZORLAR BILMIYORUM.SINAV SISTEMI GENELDE NASIL OLUR?EGE UNIVERSTESI IKTISAT BOLUMUNDEKI OGRNCILERINI NE DERECE ZORLAR? SINAV SISTEMI ZORLUK ACISINDAN BI BILGILENDIRMEDE BULUNURSANIZ SEVINIRIM

• quote:

Orijinalden alıntı: nnbb

ARKADASLAR MERHABA.EGE UNIVERSITESI IKTISAI (%30)INGILIZCE BOLUMUNE BU YIL YATAY GECIS ICIN BASVURUDA BULUNDUM.BASVURUM KABUL EDILMIS BUNUNLA BIRLIKTE STRES ALDI BASINI GIDIYOR.EGE UNIVERSITESI IKTISAT INGILIZCE BOLUMUNDE OGRENCILERINI NE DERECE ZORLAR BILMIYORUM.SINAV SISTEMI GENELDE NASIL OLUR?EGE UNIVERSTESI IKTISAT BOLUMUNDEKI OGRNCILERINI NE DERECE ZORLAR? SINAV SISTEMI ZORLUK ACISINDAN BI BILGILENDIRMEDE BULUNURSANIZ SEVINIRIM

İktisat %70 ingilizce 30 değil.Belirli bir sınav sistemi yok her hocanın farklıdır sınav tarzı.Çalışırsan zorlanacağını sanmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nnbb

ARKADASLAR MERHABA.EGE UNIVERSITESI IKTISAI (%30)INGILIZCE BOLUMUNE BU YIL YATAY GECIS ICIN BASVURUDA BULUNDUM.BASVURUM KABUL EDILMIS BUNUNLA BIRLIKTE STRES ALDI BASINI GIDIYOR.EGE UNIVERSITESI IKTISAT INGILIZCE BOLUMUNDE OGRENCILERINI NE DERECE ZORLAR BILMIYORUM.SINAV SISTEMI GENELDE NASIL OLUR?EGE UNIVERSTESI IKTISAT BOLUMUNDEKI OGRNCILERINI NE DERECE ZORLAR? SINAV SISTEMI ZORLUK ACISINDAN BI BILGILENDIRMEDE BULUNURSANIZ SEVINIRIM

İktisat %70 ingilizce 30 değil.Belirli bir sınav sistemi yok her hocanın farklıdır sınav tarzı.Çalışırsan zorlanacağını sanmam

hım anlıyorum..gecıs ıslemlerınde ıktısat bolumunde terch yaparken %30yazıyordu .. tesekkur edıyorum bılgılendırmenız ıcın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

Peki bu sinav ile ilgili bilgisi olan var mi? Netten arastirdigim kadariyla speaking ve writing de varmis, nasil oluyor onlar tam olarak, neler yaptiriyorlar? LYS dil sinavinda 80 sorudan 76 net yaptim, sizce kolayca verebilir miyim bu sinavi?

Sınavın kolay olduğunu söyleyebilirim. Sınav Listening, Core, Reading ve Writing bölümlerinden oluşur. LYS'de 76/80 yapan bu sınavda rahat şekilde 70+ alacaktır

Tesekkur ederim, en azindan kafamdan bir soru isareti daha kalkmis oldu Nick'in guzelmis bu arada Var mi bir ilgi alaka havaciliga?

• Tarih bölümü için ön kayıt yaparken hazırlık istemiyorum dedim sorun olur mu? Çünkü tahminime göre bölüm tamamen Türkçe. En azından öyle ümit ediyorum. Ve merak ediyorum acaba bu bölümde kitap masrafı çok olur mu? Malum tarih kitapları olabildiğine kalındır. Gerçi kitap zorunlu mu onu da bilmiyorum. Belki hocalar sadece not tutturur.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.