Egea 1.6 Multijet dct lounge 1.350tl fiyat
-
-
yıl 2025 hala mı dizel :))
-
dizel alan dizini döver
-
hocam güzel teklif almışsınız bence, eski mesajlarımdan buldum da şimdi, ben 10 ay önce bayiden sedan lounge için 1357TL teklif almışım. Bu hacimde 1350TL'ye, bu dolulukta çok alternatif yok açıkçası. Tek handikap araç filolara çok satıldığı için 2. elde değer kaybınız biraz yüksek olabilir.
Araç beklentinizi de bilmediğimiz için yorum yapmak güç ama 10 ay önceki fiyatı düşünürsek, teklif iyi.
-
dizeli kötüleyenler 1.0 motorları ile şehir içi 12 litre ile gezmeye devam edebilir :)
konu sahibine önerim ikinci ellere baksın sıfır gibileri bazen baya uyguna düşebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GayrimeşruDanışmanıÖzgür -- 19 Aralık 2024; 18:15:43 > -
Egea alacaksan 2.el al hocam yazık o paraya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dizeli kötüleyenleri dikkate alma, Mercedes S serisi hala 16-17 milyon veriliyor.
Sırasıyla hala ikinci elde en çok Range-G serisi-E serisi-A6 vs... gibi üst segment araçların hepsinde dizel tercih ediliyor.
-
Yılda kaç km yapıyorsunuz?
Bu km nin ne kadarı şehir içi?
Şehir içinde rutin güzergahınız kaç km lik bir mesafeyi içeriyor?
Rutin güzergahınızda ortalama suratiniz nedir?
Yaşadığınız şehir nedir(iklimi anlamam için soruyorum)?
Bu soruların cevaplarını verirseniz size yardımcı olabilirim, bu soruların cevapları bilinmeden verilecek cevapları kaale almamanızi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süre binerim diyorsanız hiç düşünmeden alın ama kısa zamanda satarım düşüncesi varsa hiç bakmayın.
Dizel otomatik o donanımda başka alternatif yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En full modeli limited değil mi ?
dizel kadar leş bişey var mı ya
kullanmayın şunları arkadan pis pis siyah duman atıyorsunuz hiç sevmiyorum dizelleri
şaka gibi halen satılıyor çıldırıcam acilen yasaklanmalı dizel
-
Aynı anda Egea Cross urban ve Bayon Elite sahibi oldum, Egea cross sattım şuan 2024 bayon ile devam ediyorum sadece.
Egea cross yalıtımı daha iyi, Mekanik ve iç malzeme işçiliği hissiyatı bayonun daha iyi
Ne demek istiyorum
Örnek bayon da konfor sinyal şerit değiştirirken kolu azcık aşağı ittirince hemen sinyal veriyor egea bazen veriyor bazen vermiyor.
Egea da kapı içinden esneme sesleri geliyor.
Egea da direksiyon tuşları inanılmaz kullanışsız bayon da çok iyi
Bunların dışında egea konforu ve büyüklüğü bayona göre daha iyi, Bayon çok sert egea çok daha yumuşak bir araç.
Tavsiyem 1.0 Bayon elite olacaktır 7 ileri.
Egea a ek olarak Şerit takip ve ortalama, Uzun far asistanı, Çarpışma önleyici, yaya algılayıcı gibi ek donanımlara sahip olacaksınız ve 1.290.00 TL kadar düşüyorlar.
Sedan ihtiyacınız varsa alternatif olarak 1.5 Vision Plus Multidrive S inceleyebilirsiniz.
1.2 Puretech araştırdıktan sonra c4x inceleyebilirsiniz, Motoru hakkında soru işareti olmasaydı egea sedan yerine kesinlikle önerebileceğim bir araç olurdu.
Ama egea sedan için o parayı şahsen mantıklı görmüyorum.
Dizel olmasından hiç bahsetmiyorum, Benzini tartışırken dizel almak çok mantıksız geliyor.
Sedan da sıfır çok fazla seçenek yok ama bence sedan egea için 1.350 çok yüksek bir rakam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Aralık 2024; 2:54:56 >
-
Hocam uzun yol yapıyor iseniz Egea çok iyi bir seçenek . Ama sadece şehiriçi ise 1.0 motorlu bir araç olabilir .
o paraya egea alınmaz diye gezen bebeler üstünü tamamlasın da konu sahibi mersedes alsın . o paraya parçası ucuz bozulmayan adam akıllı araba kalmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X