|
Egea Cam hava ızgarasına düşen Yüzük (2. sayfa)
-
-
-
Polen filtresi fan motorundan önce olan bir filtre, oraya gelmesi imkansız zaten oraya gelirse fan motoruna Allah rahmet eylesin şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzük takan mi kaldi artik, ne geri kafalilik ama!!!
diyerek işin icinden kurtul derim yarin oburgun dua edersin.
(Ben 10 senelik evliyim alyansimin nerede oldugunu bile bilmiyorum.) Soranlara yazlikta kalmistir diyorum.
Sene 2020 hala yüzük müzük uğraşıyoruz yaa. Bırakın bu âdetleri. (15 senelik evli). İ
-
Arnavut kaldırımı olan yola girip çıkan sesten nerede olduğu anlaşılabilir
-
Extrem pazarlikla 300 e anlastm 1 gune yetştrmeye calisacak ama nasl yaparm araç full lazm
aracı satarken satılık egea + yüzük diye satarsın hocam
-
Fizik terk 😂😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: deathless66
Egealarda kronik o kardeşBu güzeldi işte
-
Hocam arabayı trafik şube’de emniyet kemeri simulasyonu olan yere götürün bağlayıp araca takla attırın belki düşer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabaların o kısmı büyük bir kara delik gibi ya, benim de Leon'da ön cama kartvizit koyuyordum, sonra almayı unutmuşum araba hareket edince, ilk virajda vakumladı resmen havalandırma kanalı Kağıt olduğu için çok kurcalamadım ama sizinkinin maddi ve manevi değeri yüksekmiş maalesef.
Sonucu merakla bekliyoruz inşallah bulunur
-
Sonuç nedir?
-
Yuzugun degeri arabaya eklenince birden %80lik dilime girp hoop 50bin fiyati artar hocam. Bir de boyle bakin olaya kardasiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeniucunda ışık yoksa işe yaramaz. kolonoskopi kamerası olacak , malum gireceği yer karanlık.
şu hem çengelli hem ledli
Alıntıları GösterHocam iyi ki bi yüzük kaybetti arabanın canını yakacaksınız illa
-
2 yol var ya durcak ya ön sökülecek
havalandırma motoru bozulunca sökturebılırsın buda 15 sene sonra bozulur
aslında misine ip ile ucuna silikon yapıskan çin işi olursa o zaman yapısırsa cekebılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 5 Ocak 2021; 19:8:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: samtualSonuç nedir?
12 Ocak sökülecek ayrintilar Geliyorrrrr
Efendimisssss
Hocam eğer bütün delikleri kapatabilirseniz süpürge ile vakum yaparak çekebilirsiniz. Veya polenin oradan yüksek basınçlı hava tututarak yine diğer delikleri kapatarak fırlattırabilirsiniz.baska pratik bir yöntem gelmedi aklıma
Beyler mutlu son yuzugu cikarttik.
300 tl ye mal oldu bu mallik bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X