Şimdi Ara

Egea Cam hava ızgarasına düşen Yüzük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba umarim fikir veren cikabilir yuzugumu bulmam şart.

Egea Cam hava ızgarasına yüzugum jeton gibi girdi düşen Yüzük hava kontrol unitesinden ayak ve govdeye konumundan cam konumuna getirince tekrar hareket etti.

-Polen filtresi ve kalerife motor kontrol edildi.

-Ön göğusteki 4lü flasor ve hava izgaraları sokuldu oralarda tabiki yok

Daha aşagilarda oldugunu saniyorum elimde tornavida sokecek yer ariyorum bilgisi fikri olan paylasirsa sevinirim iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Muhtemelen yenge inanırda o yüzüğün neden parmaktan çıktığına dair açıklamaya tatmin olmaz heralde 😀

Sorma cıkarıp elimi antiseptik solusyon ile temizliyordum Corona lanet olsun sana ne diyeyim.

Birde araci iç dis yeni yikatmistim hep koydugum yerden jilet gibi kaydı.

Hanım inanmama durumu yok 7 saattir araba göğus sökme videolari izledigim icin

• Polen filtresinden once kalorifer ve klima radyatoru var. Haliyle polen filtresinin ordan cikartamazsiniz.

Yuzuk kalorifer kazaninin icinde biryerdedir. Bunada gogusu sokup kalorifer kazani dagitilmadan cikartamazsiniz.

Gecmis olsun.

• Egealarda kronik o kardeş
  • bence basit bir yerde çok fazla dolaşıma girmeden kalmıştır bir yerde sonuçta azda olsa belli bir hacme sahip en yakın servisten bilgi alın ve ilk girdiği yerden başlayın sökmeyede mesela ilk nereden girdiyse ona en yakın yerlere bakın kolaydan zora doğru umarım bulursunuz

• Yarin sanayiye gidecegim
    Evde gollum a bağladim yüssssügumuz diye dolaniyorum
    Buyuk bir sacmalik basima gelen oyle yada boyle cikaracagim pratik fikri olan varsa deneyebilirm.
  • Hem arabada hasar var hem de yenge görürse sende hasar olacak   Anlatsan da inanılacak bir olay değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Aralık 2020; 22:44:35 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yenge inanırda o yüzüğün neden parmaktan çıktığına dair açıklamaya tatmin olmaz heralde 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Sorma cıkarıp elimi antiseptik solusyon ile temizliyordum Corona lanet olsun sana ne diyeyim.

Birde araci iç dis yeni yikatmistim hep koydugum yerden jilet gibi kaydı.

Hanım inanmama durumu yok 7 saattir araba göğus sökme videolari izledigim icin

• kardeşim hiç arabanı sökme bi alet atıyorum onu satın al kolayca çıkartırsın

birde bunun ucunda tutma aparatı olanlar oluyo bulamadım sen bakarsın

• ugur.k U kullanıcısına yanıt

Yatin sanayiden birşey cikmassa bunu sipariş veririm ama ucuna takip alma aparati vs olmassa anca bakariz kamera ile

• ucu mıknatıs olan kıvrak bir cubuga ihtiyacın var.

• Ucu vakumlu ince bir hortum salsanız düştüğü yerden
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt

Miknatis altini cekmiyor diye biliyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: aserkang

Ucu vakumlu ince bir hortum salsanız düştüğü yerden

Yerini bilmemem en buyuk handikap bu noktoda tam nokta atisi bilsem dua ile bile cikaririm ama yok allah bilir nerede bu arada tabiki supurge ile deneyecegim yuksek guç ile cekme vs ama zor gibi drenaj hortumu ile supurgeti modifiye edip denemeye deger

• bu arabalarda hakikaten kronik sorun sanırım. ben de ön cam ızgarasına bozuk para düşürmüştüm. bazen zangırdıyor çok sinir bozucu. o tarafa şöyle filtre gibi birşey koysalardı keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

kardeşim hiç arabanı sökme bi alet atıyorum onu satın al kolayca çıkartırsın

birde bunun ucunda tutma aparatı olanlar oluyo bulamadım sen bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 30 Aralık 2020; 0:21:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Miknatis altini cekmiyor diye biliyorm

eger 22 ayarsa cekebilir diye düşündüm.

• deathless66 D kullanıcısına yanıt
    Haha çok iyi ya 🤣
  • Mükemmel bir başlık 👏👏👏
  • Arabayı yan yatırın. Kimse nasıl yazmamis hayret ediyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.