Şimdi Ara

Eğitim Fakültesi Mezunu Olup Polis Olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu yapaniniz var mı aranızda? Bilgisayar Öğretmenliği okuyorum ve niyetim bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Pmyo okuyrum 2 yıllık, çok pomem mezunu polis ile konuştum konuştuklarimin çogu bir kurtuluş kapisi gorup gelmisler meslege bazilari su an zevk alamadan yapiyorlar bak sunu soyluyorum Polislik parasi icin yapilacak bir meslek degil eger gonlunde polis olmaya dair bir sevda varsa hic durma elinden geleni yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 26 Haziran 2018; 15:59:59 >
  • Yapmayı düşündüğüm şey, fakülte yuksek okulu açılırsa veya paem kazanmazsa teşkilata girmek istiyorum. Öğretmenlikten daha ideal olduğunu düşündüğüm bir meslek benim için.

• bende işsizim uzun zamandır iş arıyorum üzrimde çok büyük baskı var ne yapacamı bilmiyprum .. :(
  • Tahmin edebiliyorum ben burdan sana mantik verirsem olmaz okudugun bolum gayet güzel icra edebilirsen ne mutlu sana kendine bir yol haritası çiz önemli olan senin ne istedigin bunu çevrene anlatabilirsen sana köstek degilde destek çıkmalarini sağlamaya çalış

• Bende Böte okuyorum.Yazılım tarafın iyiyse o alana yönel.Polislik para için çekilecek meslek değil.

• polis olup mutlu olan insan gormedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Devlette mühendis olmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

polis olup mutlu olan insan gormedim
    Hocam bu ülkede öğretmen, doktor, pilot değilsen ve kendi işinin patronu değilsen mutlu olamazsın. Okula gidip gelirken tam 8 vesayet yapıyorum. 4 saate yakın vaktim yolda geçiyor. İnsanların yüzünde gördüğüm tek teş "Bıkkınlık". Herkes insansı robot olmuş. Ama bu insanların suçu yok, herkes en az zararla hayatta kalmaya çalışıyor...
  • Yaptiniz mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu açarken ergenliğin azizliğine uğradım sanırım :D

Üniversite gerçekten aşırı yorucuydu benim için, son sene günde 7 saatten fazla yolda vaktim geçiyordu. Cidden öğretmen olmak zormuş ,kpss'den 88 aldım ama kontenjan azlığından atanamadım.

Asla polis veya asker olmam. Öğretmenliği ciddi anlamda seviyorum ama sırf siyasi nedenlerle sadece din kültürü öğretmeni atanıyor. Bilişim çağında sadece 50 tane bilgisayar öğretmeni atamayı reva gördüler.

Bende bu sistemi yürütenlere hizmet etmek istemiyorum, yazılımcı olmak için çabalıyorum. Uzun süreli hedefim ise yurt dışına yerleşmek...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.