Merhaba; Bu paketi kullanan varsa geçiş yapabilmek için referans olabilirse sevinirim SMS ile sadece bir dakikalık bir işlem |
EGM 5GB REFERANS
-
-
Bir kişi yardımcı oldu. İşlem tamamlandı.
Yeni entry girilmesine gerek yok
Konu kapanmıştır
-
Bizzat Turk Telekom EGM tarifesi kullanıyor olması gerekiyor mu referans olan kişinin?
Eskiden 15 yıl önce Turk Telekom (AveA) kamu tarifeleri en avantajlı en ucuz tarifelerdi. En çok aboneyi kamu tarifelerinden çekmişti.
Polislerim çoğunun hattı 0505 - 0507 - 0555 prefixlidir bu yüzden.
-
Bana da bir kişi bu tarifeye geçmem için referans olabilir mi olursa sevinirim -
Evet!! Bizzat EGM tarifesi kullanıyor olması gerekiyor
Zaten ilk başta kişi hangi tarifeyi kullanıyorsa otomatik olarak o tarife size de tanımlanıyor
Daha sonra tarifeyi yükseltebiliyorsunuz
ama düşürme imkanınız olmuyor (Her tarifede olduğu gibi :)
-
Siz referans mesaj ile mi geçtiniz bana da yardımcı olur musunuz -
Evet! ama ben size referans olamam
Bu tarifeyi kullanan EGM personelinin olması lazım
Referans hakkı devam ediyorsa özelden yazar belki...
-
Benim için bir sorarmisiniz lutfen -
Arkadaşa yardımcı olan kişi referans hakkınız varsa bana da yardımci olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim -
ben de referans olacak bir arkadal arıyorum
-
Referans olacak EGM personeli, yüksek ücretli paket kullanıyorsa referans olunan müşteri düşük ücretli tarifeye geçemiyor mu? Kesin bilgi mi?
-
Referans olan kişi bana da yardımcı olur musunuz -
Referans olmak için ne yapılmadı gerekiyor arkadaşlar? Bilen arkadaşlar detaylı yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. -
ücreti mukabil referans aranıyor.
-
uygun olursa bende referans arıyorum
-
-
Özel mesaj gönderdim, isteyenlerin ücretli bir şekilde geçişini sağlayabilirim.
-
referans ile 10 gb tarifesine geçen kullanıcı daha sonra 20 gb olan tarifeye sms veya uygulamadan geçiş yapılır mı? -
1 ay sonra sms ile geçebilir muhtemelen
-
teşekkür ederim. ileri tarihli 31 gün sonra tarih giriyorum hata veriyor, hele bir 30 gün geçsin bakalım
Benzer içerikler
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- cep magnet
- bimcell numara taşıma
- egm hattı referans olma
- türk telekom"a yeni geçtim sil süpür yok
- e-devlet mobil imza kaç tl
- wifi araması nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telsiz kullanım ücreti 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X