Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
273.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maclerde bu iş pahalı. Onların özel thunderbolt girişiyle bağlanan egpu kutuları var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elimde hp elitebook 8570p var.Cihazın expresscard girişi var elinde expresscard girişli docku olan var mı ?

• Merhabalar herkese küçük bir sorum olacak ben laptopuma ekran kartı takmak isteyenlerdenim. Laptop marka: Samsung NP510 özellikleri: i7 3537U RAM: 8 GB sadece onboard ekran kartı var laptopta(Ultrabook) Intel HD 4000 sizce bu bilgisayara ekran kartı takılır mı? Takılırsa hangi kartı tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • 4 yıl sonradan foruma geri döndüm, 4 sene sıkıntısız E-gpu kullandım (Gtx 960 2Gb modeli ile beraber) sıkıntısı olana yardımcı olabilirim.
  • eGPU sonrası ekstra monitör zorunlu mu? Laptop ekranına görüntü geliyor mu

• Beyazhardal kullanıcısına yanıt
    Yardimci olabilirsem bana çok sevinirim bir türlü yapamadim ekran kart yatiyor kaç aydir

Arkadaşlar her şeyi düzgün yapiyorum ama siyah ekranda kalıyor. Uyku modunda yaptim beyaz ekranda kaldi, yeniden başlattim siyah ekran BIOS modding yaptim yine olmadi. eGPU setup varmiş onu yükledim yine olmadi mavi ekranda kaldi bir türlü olmuyor, anakart Aliexpress'den almiştim K53sv monitör kullandim yine olmadi.
    eGPU setup 1.35 yükledim bilgisayara, yeniden başlattim geldim eGPU 1.35 menüsüne, sonra ekran kartini taktim. eGPU HDMI bilgisayara bağladim, mavi ekran verdi yeniden başlatim, siyah ekranda kaldi, sorun nedir? Uyku modunda denedim, siyah ekran veriyor. eGPU setup 1.35 programinla denedim, taktiğim gibi mavi ekran oldu. Yeniden başlattim, siyah ekran. Sorun nerede sizce? Kullandiğim aparat mini PCI-e v8.0 exp gdc.videolarini çektim en aşagida Sistem özelliklerim: Bunu çözelim beyler çözene 5 tl verem steam cüzdan key hediye olarak
    -- ASUS K53sv.
    -- i3 2310M işlemci.
    -- 6 GB RAM DDR3.
    -- NVIDIA GT540M 2 GB ve Intel HD 3000.
    -- eGPU (GTX 960) bağlayacağım.
    -- Monitör 1920X1080https://drive.google.com/file/d/14oKlSPcDGf2SeybFMC3e8GN0dOe4H5ee/viewhttps://drive.google.com/file/d/14ZsoYOwjDnXR3Mgw3deaA_uASP_T_-qp/view

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 30 Ağustos 2020; 23:58:55 >

• Şöyle dene bir:
    1- Psu açmadan bilgisayarı aç
    2- Egpu Setup gelince ekrana Psuyu aç, ekran kartı açılınca f5 bas.
    3-Video cards>Dgpu Off sonra chainloader test run

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca hdmi girişi takılı kalacak,psu kapalı kalacak, windows yazısından sonra ve egpu setup gelince psu acacaksin

• Beyazhardal kullanıcısına yanıt
    Denedim aylar sonra gine yok olmuyor gine ayni ekran gidiyor direk bildiğim kadarya biosda kilit gibi bisey olabilir çinden almiştim anakarti ondan kaynaklanan bir durum
  • Mini PCI-E | NGFF M.2 A anahtar girisli egpu aracı sıfır hiç kullanılmadı lenovo v330 whitelist engelini aşamadım bu nedenle ilgilenen olursa aldığım fiyattan verebilirim teşekkürler.
  • Beyler bi yardim edin la :) 2080s var.bunu takabilecegim ve asiri isinma sorunu yasatmayacak (islemci kismi) dokunmatik laptop onerisi varmi.mumkunse i5 ve 3500u ustu.yada liste olarak varmi usb 3.2 port bulunan laptoplar kategorisi

• Birkaç ay önce almış olduğum ve kasa topladığım için artık kullanmadığım PCI express eGPU aparatım yazılımları ile beraber satılıktır. Kablosu çinden satılan o dandik kablolardan değil emi sinyallerinden arındırılması için ferritli kablodan Monster mühendisleri tarafından özel hazırlanmıştır. En az yüzde 15-20 performansa olumlu etkisi olduğu gözlemlendi. RX 580 ile ve rx 5700xt ile farklı laptoplarda test edildi. FİYAT 300TL iletişim : 5511297382

• Merhabalar, "dıy eGPU 1.35" setup dosyasına sahıp bırısı paylaşabılır mı acaba? son 30 sayfada bulduğum tüm lınkler ölmüş maalesef..
  • I7 2670QM işlemcimin yanina GT1030 takarak desteklemek istiyorum Unreal Engine oyun moturunda ve oyunlarda bana artı sağlar mı? Sizce yapmaya değer mi aparat çok pahalı bu yüzden emin değilim. Aparatı olup kullanmayıp bana uygun sayabilecek varsa lütfen iletişime geçsin.

• maltek M kullanıcısına yanıt
    laptobun dahili ekran kartı ne gt1030 pek güçlü bir kart değildi sanırım
  • HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    Nvidia GT555m

baya düşükmüş egpu takınca performans olarak etkisini iyi hissedersiniz. gt1030 benchmarklara falan bakın egpu olarak kullanırken bi %10-15 aşağısında performans alırsınız
    Yani bu kadar masrafa değer diyosunuz. Dusuk ayarlarda 1366x768 çözünürlüğünde çok rahat The Witcher 3, FİFA, Assassin's Creed yeni oyunlarını oynatsa yeter.

işlemciniz ısınıyorsa oyunlarda sıkıntı yaşarsınız işlemciye yük testi yapıp onu kontrol edin. bende gtx 760 ve harici monitör var gta5 high-medium 1080p 60 fps alıyordum ama işlemci çok ısınıyor throttle giriyor keyfi çıkmıyor.
    Aksam bir test edeyim. Aparati siz nereden temin ettiniz

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.