|
eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (212. sayfa)
-
-
www.hepsiburada.comAlfais 4250 Mini Pci E Ekspress V8.0 Exp Gdc Harici Ekran Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/alfais-4250-mini-pci-e-ekspress-v8-0-exp-gdc-harici-ekran-karti-atx-power-takma-aparati-pm-HB00000BJA3U
Bu ürünü almadan mümkün mü? Sizin kullandığınız sistem tam olarak nasıl ve daha uyguna mi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
riser 20-30 lira
mpci-e aparat da 20-30 lira falan bu şeyin sıkıntısı ekran kartı direkt risera takınca masada vb. durmuyor onun için bir ekran kartı tutucu ayarlamak gerekli. bir de harici monitör lazım diyorlardı benim laptopta herhangi bir whitelist yoktu kendi ekranıyla da kullandım ama performans kötüydü, harici monitöre geçince düzgün performans aldım. konuyu biraz dolaşırsanız bu konular bol bol konuşuldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenLife -- 29 Eylül 2020; 15:51:18 > -
Desteğin için teşekkürler araştıracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diy egpu setup 1.35 linki silinmiş. Bir arkadaş upload edebilir mi? -
hocam düzgün bakın link mevcut birkaç sayfa önce mailinizi yazarsanız gönderebilirim,burdan olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobbba -- 3 Ekim 2020; 0:27:3 > -
Yeni dahil oldum ancak sanırım tecrübe açısından baya iyi bir başlıktayım.
HP Pavilion 15-bc001nt(W7R26EA)
i7 6700HQ
GTX 960M 4GB
16GB Ram
1650 Super takmak istiyorum ve ekran kartının HDMI çıkışı ile monitöre bağlamak istiyorum. Öte yandan ise laptop ekranını 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Hayalim bu şekilde olur mu olmaz mı olması için neye bakmam lazım BIOS vs ? yardımcı olursanız çok sevinirim
Resimde gözüken soldaki wifi kartı, soket sanırım NGFF ancak emin değilim dilerseniz yakın detay fotoğrafı atarım.
-
Egpu yazılımı nereden bulabilirim? Teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
MacBook için kaç TL ye malolur
Egpu Programi :
Buyur aşagidakini url kopyala arama kismina yapiştir yoksa girmiyebilir
https://mega.nz/file/EvZXAQia#i-ToNbp8CWXXRbSwbWI6tsHBvBvMzkou4Q6cam0bpOk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanTR53 -- 21 Ekim 2020; 0:58:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OkanTR53
Arkadaşlar her şeyi düzgün yapiyorum ama siyah ekranda kalıyor. Uyku modunda yaptim beyaz ekranda kaldi, yeniden başlattim siyah ekran BIOS modding yaptim yine olmadi. eGPU setup varmiş onu yükledim yine olmadi mavi ekranda kaldi bir türlü olmuyor, anakart Aliexpress'den almiştim K53sv monitör kullandim yine olmadi.
eGPU setup 1.35 yükledim bilgisayara, yeniden başlattim geldim eGPU 1.35 menüsüne, sonra ekran kartini taktim. eGPU HDMI bilgisayara bağladim, mavi ekran verdi yeniden başlatim, siyah ekranda kaldi, sorun nedir? Uyku modunda denedim, siyah ekran veriyor. eGPU setup 1.35 programinla denedim, taktiğim gibi mavi ekran oldu. Yeniden başlattim, siyah ekran. Sorun nerede sizce? Kullandiğim aparat mini PCI-e v8.0 exp gdc.videolarini çektim en aşagida Sistem özelliklerim: Bunu çözelim beyler çözene 5 tl verem steam cüzdan key hediye olarak
-- ASUS K53sv.
-- i3 2310M işlemci.
-- 6 GB RAM DDR3.
-- NVIDIA GT540M 2 GB ve Intel HD 3000.
-- eGPU (GTX 960) bağlayacağım.
-- Monitör 1920X1080
https://drive.google.com/file/d/14oKlSPcDGf2SeybFMC3e8GN0dOe4H5ee/viewhttps://drive.google.com/file/d/14ZsoYOwjDnXR3Mgw3deaA_uASP_T_-qp/viewArkadaşlar Bir fikri olan varmi bu konu ile ?
-
Arkadaşlar elinde kullanmadığu egpu sistemi için ekran kartını takabileceğimiz laptopa takılan kısmı a+e anahtar şeklinde olan varsa talibim. Satan varsa özelden bana ulaşabilir mi?
Ayrıca daha önce dell inspiron 7559 için egpu uygulaması yapan varmıdır? Bios whitelist sorunh falan çıkarmı ya da bu sorunu önceden nasıl farkedebiliriz? Boşa ekran kartı ve kart alıp zarara girmeyelim
asus k55vd laptop kullanıcısıyım i5 3210m 8 gb ram gt 610m
gtx 1070 takmayı düşünüyorum ilerde yeni nesil işlemcili laptop alacağım darboğaz olcağını biliyorum oyunlarda drop olmadığı sürece darboğaz çok sıkıntı olmayacaktır.
benim işlemcime yakın laptoplarda gtx 1070 performansı yeterli bence
-
Dostum alırken egpu cihazının soketinin laptopundaki pcıe soketiyle uyumluluğuna dikkat et. Piyasada bir çok kişi buna dikkat etmeden alıyor ben gibi 😂 Allahtan ben siparişi verdikten sonra farkettim de siparişi daha kargo aşamasında iptal ettim ucundan döndüm 😂
Selamlar. Lenovo Z580 laptopum var. Harici ekran kartı takmayı düşünüyorum ama ne derece mümkün işi bilenlerden bilgi almak amacıyla rahatsız ediyorum. Varsayalım ki her gerekli materyali elde ettim laptopumdaki işlemcinin gücünün yeteceği ekran kartı iş yapar mı ? Daha önce z580'e böyle bir işlem yapmış arkadaş var mı ?
-
Özelliklerine baktım ancak cihazınıza ram takviyesi de yapmanız gerekiyor eğer 6gb modeliyse. Ve 1050, 1050ti modelleri o cihaza yeterli olabilir. Üstü büyük ihtimalle işlemciye darboğaz yaratacaktır. Bir de laptopunuzun anakartını detaylıca inceleyin internette. Wifi soket tipi, pcı-e veri yolunun özelliklerine bir bakın derim. Bakmadan alıp egpu sisteminin elinizde patlamasını istemezsiniz. Hatta direk yabancı forumlarda laptop modeliniz üzerinden egpu uygulamalarına ve sonuçlarına da bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi laptopunuz sadece ekran kartıyla şahlanacak durumda değil, ufak dokunuşlar gerekiyor. Durumunuz ek veriyorsa 16gb ram ve 500gb ssd takarsanız birde ekran kartı taktınız mı mükemmel olur.
Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
Geforce GT 635M
Lenovo LZ3 MB UMA 100M, 90000107 (Anakart) yabancı bi forumda şöyle yazmışlar
90000107 LZ3 MB UMA 100M (Z580/Z585)
Compatible Models MTM 215124U 215128U
8 Gb Ram
240 gb ssd var sistem buraya kurulu
cd rom kızağında da 1 tb harddisk var
Anakart şöyle :
-
2. Resimde sol alt kısımda görülen yanlış anlamadıysam mini pcıe slotun. Sanırım wifi adaptörün de oraya takılıyor.
Modelini nasıl öğrenebilirim okumalarımda gördüğüm kadarıyla yanlış model alıp ürün elinde kalanlar olmuş. Tabi hepsinden evvel yapılacak bu işleme değer mi ? İşlemcinin gücünün yeteceği ekran kartı iş yapar mı ?
-
Bunun en net cevabını laptopunun içini söküp wifi soketinin resmini buraya atman. O zaman daha net konuşabiliriz. Wifi soketine uyumlu uca sahip egpu cihazı alman gerekiyor çünkü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X