Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
275.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akıcılık malasef çok olmuyo sizin sonuçta gtx960 :) asus strixde ek güç girişi olmadığından 12v 8a(96w) lik bir adaptör kullanıyorum.maximum 75w çekebilir ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuşa69

akıcılık malasef çok olmuyo sizin sonuçta gtx960 :) asus strixde ek güç girişi olmadığından 12v 8a(96w) lik bir adaptör kullanıyorum.maximum 75w çekebilir ekran kartı.

kayacan ın dediği konunun aynısı bende de oldu. notebook un kendi ekranında neredeyse %50 perf düştü fps ler yerdeydi. sonra birkaç denemede monitör ile notebook ekranı arasında pek fark olmadan çalıştı. bence sizdeki bu fps düşüklüğü cihazlarla alakalı değil. yazılımsal. en son aklıma gelen güç yönetiminden, sağ alttaki pil işaretinden ayarları yüksek performansa alın.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    zaten öyle :( malasef harici mönitörüm yok deneyemem alamamda.
  • üç yönetiminden yüksek performansa aldıkta sonra bir de ince ayarlarda pci express güiç güç seçeneği var onu da hem minimum hem maksimum için yüzde yüz olarak seç, sonrada 3dmark11 testi yapma imkanın varsa puanını rica edicem? ben sadece 3dmark11 puanlarını biliyorum kartların yaklaşık kaç almaları gerektiği olarak o yüzden dedim, ayrıca dediğim driver olarak da ynisini yükleyip tekrar 3dmark testi yapmanı rica ediyorum, performans kaybının yüzde 15-20 yi geçmemesi lazımve bahsettiğin oyunları da yüüksek ayarlarda gayet akıcı oynayabiliyor olman lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3dmark 11 denedim ama olmuyo hata veriyo(steamden 3dmark 11 indirdim.) pcı express güç seçeneğinin içinde bende bağlantı durumu güç yönetimi var seçenekleri :1.kapalı 2.orta derce güç ayarı 3.en fazla güç ayarı bende kapalı durumunda bide kablosuz bağdaştırıcı ayarı var o en yükse ayarda.
  • eğer ki olmazsa dock satılıktır .d kartıda iade edicem aklınıza başka cevap gelmiyo mu?
  • quote:

3dmark 11 denedim ama olmuyo hata veriyo(steamden 3dmark 11 indirdim.) pcı express güç seçeneğinin içinde bende bağlantı durumu güç yönetimi var seçenekleri :1.kapalı 2.orta derce güç ayarı 3.en fazla güç ayarı bende kapalı durumunda bide kablosuz bağdaştırıcı ayarı var o en yükse ayarda.

3dmark11 ne hatası veriyor ? opengl ? directx ?
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Workload Single init returned error message: Initializing process failed.
  • öncelikle 3dmark hatası ekran kartı kaynaklı değil gibi, arka plan ne çalışıyorsa hepsini kapatıp açmayı dene, windows security, antivirus programları filan dahil, açabilirsen hala 3dmark11 test sonucunu bekliyorum, tabiki 345.20 driver ı ile de, bir diğer mevzu şu an senin cpu ve gpu stabil mi onu damrak ediyorum, prime95 programı ile cpu, furmark stress testi ile de gpu stabil mi değil mi test edip geribildirim yazabilir misin? Bu iki program puan vermiyor sadece stabilite ölçen stress testleri

• elkarun E kullanıcısına yanıt

AKiTiO
    AKiTiO Thunder2 PCIe Box | PCI Express Expansion Box with Thunderbolt 2 Interface | AKiTiO
    http://www.akitio.com/accessories/thunder2-pcie-box

özellikle ilk linki incelemen lazım, ilk link ilk sayfada spoiler lısmına basarsanız ek yazılar çıkıyor orayı da okuyun

• hocam kutu bi gpu parası bende psu var zaten bi 760 alsam bide aparat yeter bu kutu bana pahalı geldi. tek yok bu kutu mu
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tek yol kutu diye bisey yok :) sen kutu sordugun icin vermistim o linkleri zaten o zaman da demistim kargosu baya pahali diye, benim ekran kartim acikta duruyor bence gayet guzel gorunyor kutuya ihtiyac duymadim simdiye kadar

• beyler saçma olabilir ama harici masaüstü gpu yerine harici laptpp gpusu bağlasak fan falanda taksak sanki daha stabil olur gibi.

Mxm slotlu laptop gpu ları çok pahalı. Ayni fiyata sahip olan Masaüstü gpu larının yanında güçsüz kalıyor.. Laptop gpu sunu soğutmak için üretilen soğutucular laptoba özel ve sadece kasanın içine monte ediliyor..

Laptoba harici olarak mxm gpu bqğlamak için bi aparat yok bildiğim kadarı ile.

• en son mesajindan sonra hic geri bildirim vermedin? son durum nedir?

• Arkadaşlar ekran kartını iade ettim hem 768 çözünürlük çöp olduğundan hemde yeterli perfonmansı alamadığımdan iptal ediyorum.

Dock 120TL Türkiye nin heryerine kargolatabilirim sorunsuzdur zaten 10 günlük.PM den ulaşabilirsiniz.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Millet, 1 aydır kurulum ile uğraşıyorum, nando4 ile beraber, işin içinden çıkamadım;

Acer aspire 5733
    i5 işlemci
    4 GB RAM
    Sapphire r9 285
    Crossair 450W power

elimizde olanlar bunlar :), code 43 hatasından kurtulamadım, laptop açıkken driver ı uninstall edip tekrar scan değince kendi ayarlıyor code 43 kalkıyor, fakat bi restart gene aynı, gpu-z nin gösterdiği değerler hiç normal değil, 42.......... MB Ram gibi, fikri olan varmıdır?
  • Geçen gün upload hızımı 4 mbps hızına çıkardım, artık rahat bir şekilde videoları upload edebilirim. Oyun videolarına GTA 5 ile başlıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=jyGZ6lSHVTI
  • quote:

Arkadaşlar ekran kartını iade ettim hem 768 çözünürlük çöp olduğundan hemde yeterli perfonmansı alamadığımdan iptal ediyorum.

Dock 120TL Türkiye nin heryerine kargolatabilirim sorunsuzdur zaten 10 günlük.PM den ulaşabilirsiniz.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

hocam ben alırdım da takılacak kısım klavyenin altında olduğundan kullanım ve estetik acıdan hoş olmayacak. alacak arkadaşa hayirli olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hay ya sipariş etmeseydim alırdımda docku satın aldım gelir yakn zamanda :D
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.