Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
273.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk sayfadaki kurulum adımlarını ve videoları izlersen her şey çok açık bir şekilde anlayacaksın.

Mini PCI-E girişi alt kapağının altında bağlantı konusunda sıkıntı yaşamazsın.

İşlemcin günümüz oyunları için yeterli olacaktır.

Futuremark sitesinde senin ekran kartının skoru 2700 gözüküyor. Performans artışı senin bütçene bağlı olacak, sıfır ekran kartı alırsan ve 900-1000 TL arası bütçe ayırırsan GTX 770 veya 960 alabilirsin ve bu ekran kartları ile bu sistem 9000 e yakın skorlar alabiliyor. Bu değerlere bakarak 3 kat performans artışı oluyor. Ekran kartını ikinci el bulabilirsen daha düşük bütçe ile aynı performansı almanda mümkün.

EXP GDC adaptörünü yurt dışından alman gerekiyor, psu ve ekran kartını Türkiye'den alabilirsin. Eğer psu yerine güçlü adaptör alayım daha compact bir sistem olsun diyorsan onuda yurt dışından alman gerekiyor.

• merhaba arkadaşlar ben bir gtx 760 buldum tam 481 tlye 2.el
    sizce ürün alınırmı site güvenilirmidir evime kadar gelirmi merak ediyorumda param boşa gitsin istemem

• ilk defa gördüğüm bir site güvenilirlik konusunda bilgim yok ama aynı ürünü @rorschach_ arkadaşımız satıyor, ikinci el ürünler kısmında ilanıda mevcut onunla iletişime geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk17 -- 25 Mayıs 2015; 20:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3720 yi denediniz mi hocam noldu :)
  • merhaba arkadaşlar bugün banggooda bakıyım dedim böyle bişey çıkmış bu ne bana daha kargo ulaşmadı nedir bu
     eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayss6

merhaba arkadaşlar bugün banggooda bakıyım dedim böyle bişey çıkmış bu ne bana daha kargo ulaşmadı nedir bu
     eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı

Elinize gecince bize haber verin diyor.

• Sistemi söktüm. Bu ara quizler, projeler ve 2. midtermler var oyun oynamaktan ders çalışamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk17 -- 26 Mayıs 2015; 16:53:12 >
  • macbook için olan aparatların linkini atar mısın kardes

• Benim dock geldi asus strix gtx 750 ti yi aldım kullanıyorum şimdi ama bazı sorunlar var: (işlemcim i7 2630qm dgpu yok notebookun mönitörünü kullanıyorum)

1.Arada bir özelliklede kaliteli oyunları oynarken sürücü hatası alıyorum yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.(352.86 kullanıyorum)

2.Fps ler cidden çok düşük battlefield 3 de bile 1366*768 de ultra-high-medium-low da hep 20-35 fps alıyorum.

3.unigine valley i kurdum ancak hep hd300/750 ti sonuçlarda birlikteler hd3000 i nasıl devre dışı bırakıcam.

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Ny. -- 26 Mayıs 2015; 22:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuşa69

Benim dock geldi asus strix gtx 750 ti yi aldım kullanıyorum şimdi ama bazı sorunlar var: (işlemcim i7 2630qm dgpu yok notebookun mönitörünü kullanıyorum)

1.Arada bir özelliklede kaliteli oyunları oynarken sürücü hatası alıyorum yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.(352.86 kullanıyorum)

2.Fps ler cidden çok düşük battlefield 3 de bile 1366*768 de ultra-high-medium-low da hep 20-35 fps alıyorum.

3.unigine valley i kurdum ancak hep hd300/750 ti sonuçlarda birlikteler hd3000 i nasıl devre dışı bırakıcam.

teşekkürler...

hd3000 devredışı bırakılmıyor. benimde sürücü sorunum vardı zaten bir önceki sayfada yapmıştım uyarımı. sürücü hatasını önceki sayfaları okuyarak vs çözemediyseniz, çözebileceğinizi de sanmıyorum büyük olasılıkla hd 3000 ile ilgili. ben bu sebeple notebook değiştiriyorum. fps probleminizde notebook ekranından oynamanızdan kaynaklıdır.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Siz unigine valley benchmark yaptiginizda hd3000/gtx... Yaziyomudu yoksa sadece gtx... Mi yaziyodu bide evet notebookun ekranıni kullanıyorum ama kaybim yuzde 30 dan fazla gtx 750 ti battlefield 4 u ultrada açar ama ben battlefield 3 u 1366*768 de oynayamiyorum.
    Teşekkürler..

• quote:

Siz unigine valley benchmark yaptiginizda hd3000/gtx... Yaziyomudu yoksa sadece gtx... Mi yaziyodu bide evet notebookun ekranıni kullanıyorum ama kaybim yuzde 30 dan fazla gtx 750 ti battlefield 4 u ultrada açar ama ben battlefield 3 u 1366*768 de oynayamiyorum.
    Teşekkürler..

Ben o benchmarki yapmadım. 3 program kullandim, OCCT, 3dmark ve Furmark. Bunlarda her testi egpu ile yapiyordu cihaz çünkü optimus calisiyordu direkt olarak zorlanacak programlar egpu ile aciliyordu. Nvidia denetim masasina bakinca chrome, int exp vs bunlar intel hd kullaniminda, yuksek grafik birimi isteyenleri egpu da aciyordu ancak dedigim gibi ben cozemedim sürücü yanıt vermeyi kesti sorununu. Arkadaslarin bi kac sf onceki paylasimlarinda yazmiyor mu intel hd ? Oradan bakabilirsiniz.

Nvidia denetim masasindan ayarladim program program sorun fps lerde dediğim gibi cok fazla kayip var 3d mark vantege testi yaptim o da 15000 gpu skoru aldim masaustu 22000 civari

• quote:

Nvidia denetim masasindan ayarladim program program sorun fps lerde dediğim gibi cok fazla kayip var 3d mark vantege testi yaptim o da 15000 gpu skoru aldim masaustu 22000 civari

Msi afterburnerda power değeri kaçta bi bakın. Benim aklima bisey gelmedi simdi. 768p de oynayamamaniz cok ilginç. fotoromanin da tavsiyelerini alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 27 Mayıs 2015; 0:00:18 >
  • once birkac seyden emin olmamiz lazim, birincisi gpu z programindan pciexp 2.0 mi kullaniyor onu teyit edelim, normalde gpuz de 1.1 yazar ama 3dprogram acinca kendi 2.0 olmasi lazim, bir digeri birkac farkli driver denemeniz, mesela 245.20 den baslayin denemeye ama driver indirirken masaustu driver kismindan secip indirin ve kurul sirasinda temiz kurulum secin, yanlis bilmiyorsam sizin 750ti benim eski ekran kartim 570 ile benzer olmasi lazim performans, battlefield denemedim ama crysis 3 de 1366 768 de neredeyse full ayarlarda aciyordu

bir de physics cpu yu secin, onceki sayfalarda anlatmistik nvidia denetim masasinda birkav ayar var guc denetimini maksimum performans secmek gibi, onlari da o sekilde ayarlayip tekrar deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB718F389 -- 27 Mayıs 2015; 10:04:49 >
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    daha deneyemedim :) bu hafta sonu galiba deneme firsatim olacak

• evet gpuz da 2.0 yazıyo 3d program açtığımda.physics otomatikteydi cpu seçtim şimdi güç denetimi maksimum kalitedeydi maksimum perfonmansa aldım deniyorum şimdi.driverı şimdilik değiştirmiyorum.
  • unigine valley de şöyle bir problem var : file:///C:/Users/EV1/Desktop/Unigine_Valley_Benchmark_1.0_20150527_1246.html
    hd3000/gtx750ti birlikte gözüküyo
    3dmark vantege perfonmans :
    3DMark.com
    I scored P14 898 in 3DMark Vantage Performance
    http://www.3dmark.com/3dmv/5281581?
    görüldüğü üzere ondada generic vga yazıyo .d
    nasıl halledicem bu sorunları?

• Düşük fps aldığınızı belirtmişsiniz. Bende aynı sorunu yaşıyordum, fps düşük olmasına rağmen akıcılıkta problem olmuyordu. 1 haftadır fln GTA 5 oynamıyordum geçen gün girdim 35 civarı olan fps 60 seviyelerine çıktı ayarlarda değişiklik yapmadığım halde. Bence akıcılık olarak sorun yoksa fps düşük olmasını kafaya takmayın. Birde ekran kartı bağlantısını nasıl yaptınız benim dediğim gibi güç girişi bulunan evga yı mı aldınız yoksa exp gdc ye güç girişi yapıldığında pci express soketi üzerinden güç ekran kartına aktarılıyor mu?
    power limit yüzde yüzde
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.