Şimdi Ara

EGR tecrübelerinizi paylaşırmısınız? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
90.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı sorun bende de var hallettiniz mi durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eozaltin E kullanıcısına yanıt
    Eyv mesaj için...
    Bende nefret ettim tüplü arabadan kampanya takip ediyorum 0 araç alacağım

• 2004 1.3 cdti corsa otomatik aracimda egr valfi akış arızası veriyor egr valfi temizlettim cok pis degilmis ona ragmen yaniyor araba cekisten dusme yok sadece dusuk viteste gazdan ayagimk cekince hafif silkeliyor emme manifoldu da temizletecem olmazsa ne yapmaliyim?

• Opel corsa kullanıcıları neredesiniz yahu:)

• Merhaba arkadaşlar
    Sizlerden bu gün ilk defa teknik bir konuda deneyimlerinizi paylaşmanızı isteyeceğim. Çünkü son 1 haftadır aslan patçası oğlum (Fiesta 1.5 Tdci 2014 model) bazı sorunlar yaşıyor. Başından anlatmam gerekirse durumu şöyle başlayayım. 2 hafta öncesine kadar 10 bin bakımı gelen aracımı bakıma sokmak istedim ve bakımlarını yaptık tüm filtrelerini yağını değiştirdik. Buraya kadar hiç bir sorunumuz yok
    Yanı sıra aracımın egr borusu daha önceki antifirizssiz kullanımlarından dolayı deformasyona uğramış ve metal alaşım borunun ucu baya erimişti ve bundan haberdardım en niyhayetinde aracımın egrsini değiştirmeye karar verdim. Sağlam bi egr bulduk ve iyice kontrol ettik ustayla ve montajını da gerçekleştirdik. Kısa bir süre bu şekilde kullandım ve aracım son 1 haftadır arıza ışığı yakmaya başladı ustayla kontrol ediyoruz hata olarak partikül filtre arızası veriyoruz kontroller sonucunda onu da temizleyelim dedik ve temizleme işlemi sonrası sorun hala devam ediyor ayrıca aracımı stop ederken sanki gaz sıkışmasından dolayı kaçak varmış gibi stop ediyor yorumlarınızı bekliyorum...

• arkadaşlar ustalara boşa para vermeyin kendi işinizi kendiniz yapın herkes anasının karnında ogrenmiyorub al
    Sökme :https://www.youtube.com/watch?v=1_mDJuvmL5U&feature=youtu.be
    Buda montajhttps://www.youtube.com/watch?v=X2UiLV2bki4&feature=youtu.be
    Egr valfi temiz olması arabayı az yaktırır çekiş de bir fark olmaz çünkü daha çok yakar araba onun yerine oksijen ve yakıtı karışıyor temiz olursa yanmayan gazı birdaha motora gönderir eğer egzoz MUANESİNDEN gecmiyorsa en büyük 2 ci sorun Budur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.