Şimdi Ara

EGR temizleme spreyi. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracım 1.6TDi VW Polo 2010 model comfortline. Aracımda kafa lambası denen bir lamba yanmaya başladı uzun bir süre önce(3 ay). Hala arıza lambası yanıyor ve geziyorum. Araçta görünürde bir problem yok. Usta EGR değişimi veya iptali seçeneklerini sundu. Uzun zamandır vakit bulamadığımdan problemi çözdürmek için götüremedim.
    Ve maliyetler biraz pahalı geldi. Araştırmalarım beni Würth EGR temizleme spreyine kadar getirdi. Spreyi sipariş ettim. Yarın elimde olacak. Fakat kafama bir soru takıldı. Açıklamada motorun yanma odasına giren hava borusu içine sıkmam söyleniyor. Aslında süreç basit, videolu anlatımları mevcut. Ama TDi motorda bunu uygulamak için hangi
    hava borusu içine sıkmam gerektiği konusunda kafam biraz karışık. Önümde iki seçenek varmış gibi gözüküyor.
    EGR temizleme spreyi. Yardım lütfen.

Üstteki kısma mı uygulamalıyım yoksa alttaki kısma mı uygulamalıyım. Bu konuda desteğinize ihtiyacım var dostlar.
    İlgili uygulama videolarının linklerini aşağı ekliyorum.https://www.youtube.com/watch?v=l2WTwSUuTIs&t=1shttps://www.youtube.com/watch?v=fOWHTuG2fAU

• Doğru prosedür üstteki kısımdan kelepçeyi çözüp maf sesnöründen sonraki kısma (doğrudan yanma odasına) sıkmak. (Maf sensörüne dikkat edin hassas bir parça sprey gelirse kolay bozulabilir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hallettim dediğiniz şekilde. Fakat işe yaradığını söyleyemem.
  • YevgenyBazarov Y kullanıcısına yanıt
    Obd2 cihazı ile arıza kodunu silmek gerekir, kendi kendine sönmüyor olabir. Eğer sildiyseniz ve tekrar yandıysa ya egr de ciddi bir tıkanıklık var ve sprey kar etmiyor (söküp temizlemek gerekebilir) ya da sorun egr de değil başka bir yerde. Ama silmediyseniz önce bir arızayı silin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 20 Haziran 2018; 2:18:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.