Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de uzun süren kararsızlıklardan sonra bu ürünü aldım ve cok memnunum şimdilik. Bir ses sistemine ihtiyacım var bu ürünle kullanabilmek için. Acaba dvd player'siz bir ses sistemi bulmam mümkün müdür? Bir de ankara da mkv film doldurtmak istiyorum. daha once doldurup memnun olan varsa pm atarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

evet arkadaslar egreat m34a için gereklı olan ve malesef tr de bulunmayan bu nedenle maket bıcagıyla manuel yapılan esata kablonun fabrıkasyon yapılmıs orjınalini arkadasım adına ben satıyorum sadays usta bilir ona daha once bahsetmıstım kendıme 1 adet aldım 6 adet satıldı elımizde 13 adet kaldı ılan lınkıde bu ısteyen olursa alısverısı yaparız.saygılar...
    http://www.sahibinden.com/sata_male_to_esata_female_kablo!!_egreat_sahipleri_dikkat!-37WQQaXQQ18595506WQQpXQQdisplayitem

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER).........

Ben de M34A aldım ama harici hdd den oynatma dışında kullanamıyorum.Bu kablo nedir, ne işe yarar,hariciye hdd ye göre faydası nedir, e sata ne demektir yardımcı olursanız kabloyu ona göre alırız.

• bu ürün esata çıkışlı harici diskleri dahili sata disk gibi kullanmanı sağlar böylece ext3 formatladığın diskine tüm NMt uygulamalarını kurarsın skin değişimi ve torrnet gibi uygulamalar çalıştırısın bu kablodan söker usbsinden diski pcne bağlar ext2fsd veya bootable linuxlarla (ubuntu remix gibi) diske kolayca erişirsin böylece sata diskin kötü görünümünden kurtulmuş olursun m34ün yanında

ayrıca sata bağlı ext3 disk 1080p takılmalarının da önüne geçer
  • quote:

evet arkadaslar egreat m34a için gereklı olan ve malesef tr de bulunmayan bu nedenle maket bıcagıyla manuel yapılan esata kablonun fabrıkasyon yapılmıs orjınalini arkadasım adına ben satıyorum sadays usta bilir ona daha once bahsetmıstım kendıme 1 adet aldım 6 adet satıldı elımizde 13 adet kaldı ılan lınkıde bu ısteyen olursa alısverısı yaparız.saygılar...
    http://www.sahibinden.com/sata_male_to_esata_female_kablo!!_egreat_sahipleri_dikkat!-37WQQaXQQ18595506WQQpXQQdisplayitem

Ankaradan bir arkadaş aldım kablo doğru kablo m34 ile çalışıyor diye mesaj atmış TF'a duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

bu ürün esata çıkışlı harici diskleri dahili sata disk gibi kullanmanı sağlar böylece ext3 formatladığın diskine tüm NMt uygulamalarını kurarsın skin değişimi ve torrnet gibi uygulamalar çalıştırısın bu kablodan söker usbsinden diski pcne bağlar ext2fsd veya bootable linuxlarla (ubuntu remix gibi) diske kolayca erişirsin böylece sata diskin kötü görünümünden kurtulmuş olursun m34ün yanında

ayrıca sata bağlı ext3 disk 1080p takılmalarının da önüne geçer

sağol sadays,evet almak lazım o zaman ,ama önce e sata disk almalı tabiki..Gerçi bende takılma olmadı şu ana kadar ama torrent indirmek için isterim.Bu saydığın işleri şu cihaz yapar mı :

http://resim.donanimhaber.com/m_34073882/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 18 Kasım 2009; 23:30:21 >

• 3.5" lik esata harici disklerin adaptörü vardır ancak 2.5" alırsan bir yerlerden adaptör bulman lazım çünkü yukarıda konuştuğumuz kablo sadece veri taşımak içindir m34ün slave usb çıkışı olmadığı için güç de veremezsin usb kablo ile filan

ama casper güzel disk hesaplı da içinden usbden güç aktarımı için kablo da çıkıyor denersin adaptör almadan bakarsın m34ün usb çıkışlarından birinden güç de alabilirsin o zaman çok şık olur
  • arkadaşlar bu cihaz yeni nesil sesleri yani truehd, dtshd gibi formatları çözebiliyomu downmix'mi yapıyor
  • quote:

Evet arkadaşlar ilgili kablodan bende aldım ve elimdeki WD 1TB E-Sata External Hdd'yi Egreat M34'e bağlayıp ilk başta Harici Diske NMT kurulum sihirbazı ile EXT3 format attım ve ilgili NMT servislerini yükledim.

Daha sonra elimdeki Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.1080p.Bluray.DTS.x264-D-Z0N3 adlı yaklaşık 20 gb lık MKV'yi çalıştırdığım zaman ( %40 ' larda USB ile bağlı iken ) ağır çekim gösteren filmi kaymak gibi oynattığını gördüm. Disk harici bile olsa Sata dan bağlı olduğu için gerçekten çok performanslı çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: newfel

arkadaşlar bu cihaz yeni nesil sesleri yani truehd, dtshd gibi formatları çözebiliyomu downmix'mi yapıyor

Hem downmix yapıyor, hem çözüyor.. Ayarlardan Stereo veya 5.1 olarak seçiyorsunuz.
  • yani yamaha 765 avr'ye aktarıp bd playerlardaki gibi truehd ve dtshd sesi alabilirmiyiz sormak istediğim asıl soru buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 20 Kasım 2009; 19:23:49 >
  • Download Manager 3.1 versiyounda Rapid , Netload gibi popüler download sitelerinde çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde download yapılabildiğini gördüm. Bir haftadır yüzlerce GB veriyi gerek Popcorn A-110 gerekse Egreat M34A ile sorunsuzca indirebiliyorum. Egreat M34A yı sahibinden.com' dan aldığım sata to e-sata kablosunu WD 1Tb E-Sata disk ile kullanıyorum gerçekten çok performanslı çalışıyor.
    ( Rapid PRemium ile ) Bir tanesinde bile Crc hatası vermedi

• Iki sorum var:

-Rapidshr'den free account'dan download etme secenegi var mi?
    -ESata diski yukarida bahsedilen kablo ile bagladik diyelim. Sonra da uzerine hem ext3 hem NTFS partition actik.
    ext3'e nmt uygulamalarini kurup, NTFS'den de oynatma sansimiz var mi? Boylece windows makineye taktigimizda da
    ekstra programa ihtiyac olmaz. Elimdeki oldukca dolu NTFS diskini de bastan formatlamam gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariseker -- 21 Kasım 2009; 18:53:43 >
  • Ben bu proğramı kullanamadım rapid şifremi girmeme rağmen download yapmıyor. Biraz detay verirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 21 Kasım 2009; 19:25:06 >
  • Herkese merhaba arkadaşlar....ben de Egreat m34a ürününü almak istiyorum..Benim sormak istediğim konular sırası ile şunlar;

1)-Henüz evde lcd tv yok.Tüplü televizyonumun arkasında sadece scart ve uydu anteni girişi var...M34a' yı bu televizyona bağlayıp mkv filmlerimi izleme şansım varmı? Yani scart girişe bağlantı yapabilirmiyim yapabiliyorsan nasıl bir dönüştürücü kablo ile yapmam gerekir?. (lcd tv alana kadar)

2)-Ayrıca Philips Lx3952w marka dvd player ve tümleşik 5+1 ses sitemim var...M34a'yı bu dvd player'a bağlayıp dts sesleri bu sistemden alabilirmiyim..(dvd player DTS sesleri de destekliyor).Eğer alabiliyorsam hangi bağlantı ile nasıl bağlamam gerekiyor? ..

Bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim...Umarım sorunumu anlatabilmişimdir?...
    Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim..
  • Bu arada yukarıdaki film arşivi listesinden filmleri hardiske nereden yükletebiliriz?..Bu konuda bilgisi olan arkadaşım bilgi verebilirmi? ..Pm de atsa olur..Teşekkürler
  • Yukarıda yazdığım sorularıma yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
  • evet bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, yükleyen bir yer var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Herkese merhaba arkadaşlar....ben de Egreat m34a ürününü almak istiyorum..Benim sormak istediğim konular sırası ile şunlar;

1)-Henüz evde lcd tv yok.Tüplü televizyonumun arkasında sadece scart ve uydu anteni girişi var...M34a' yı bu televizyona bağlayıp mkv filmlerimi izleme şansım varmı? Yani scart girişe bağlantı yapabilirmiyim yapabiliyorsan nasıl bir dönüştürücü kablo ile yapmam gerekir?. (lcd tv alana kadar)

2)-Ayrıca Philips Lx3952w marka dvd player ve tümleşik 5+1 ses sitemim var...M34a'yı bu dvd player'a bağlayıp dts sesleri bu sistemden alabilirmiyim..(dvd player DTS sesleri de destekliyor).Eğer alabiliyorsam hangi bağlantı ile nasıl bağlamam gerekiyor? ..

Bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim...Umarım sorunumu anlatabilmişimdir?...
    Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim..

1. Cihaz Composite ( Sarı , Kırımızı , Beyaz ) bağlantıyı destekliyor. Büyük ihtimalle tv nizde böyle bir bağlantı var o halde seyredebilirsiniz. Ben seyrettim sorun yok .

2. Tümleşik ses sisteminizi o bahsettiğim kırmız yere ( stero ) olarak bağlarsanız cihaz Dtsi HDMI üzerinden çözüp ses sisteminize verir diye düşünüyorum ama emin değilim

• Ocen76 arkadaşım bilgiler için teşekkürler..Malesef televizyonumda (sarı, kırmızı, beyaz olan)composite girişi yok (72 ekran vestel tv zx modeli)sadece arkada scart ve normal anten girişi var...Sanırım görüntüyü scart girişe verme şansım yok öylemi anlıyorum...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Ocen76 arkadaşım bilgiler için teşekkürler..Malesef televizyonumda (sarı, kırmızı, beyaz olan)composite girişi yok (72 ekran vestel tv zx modeli)sadece arkada scart ve normal anten girişi var...Sanırım görüntüyü scart girişe verme şansım yok öylemi anlıyorum...?

bir ucunda sarı ,kırmızı, beyaz giriş olan diğer ucu scart olan kablo yardımıyla bağlayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.