Böyle bir kablo alırsan işini görürsün.SKART ( SCART ) 3RCA ARA BAĞLANTI KABLOSU
Teşekkür ederim arkadaşım...Sadece sesi philips Lx3952w marka dvd player ve tümleşik 5+1 sistemime (sistem dts yi destekliyor) verebilirmiyim..Verebiliyorsam M34a'dan dvd player a hangi kabloyla bağlamam gerekir..Şu an işteyim akşam evde dvd playerin kendisi ve girişlerinin fotosunu eklerim...Ses olayı olursa en azından lcd tv alana kadar normal tv den görüntü ve bu philips dvd playerdan da DTS sesi alarak izlemeyi düşünüyorum.. Teknik olarak yanlışım varsa lütfen düzeltin arkadaşlar...Bunlar gerçekleşiyorsa Egreat M34a almayı kesinleştireceğim... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....
Philipsin Lx3952w diye bir modelini bulamadım. Galiba 3950 modelinden bahsediyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla bu cihazın SES GİRİŞİ YOK!!!!
Bu durumda M34A ile philipsi bağlamanız pek mümkün gözükmüyor. Eğer optik ses girişi varsa (ki sanmıyorum) o zaman kullanabilirsiniz.
özellikleri burdan görebilirsin teknik detaylar ıvır zıvır mevcut
merhaba,
egreat m34a ile ilgili bir sorunum var.yardım edebilecek arkadaşımız olursa memnun olurum.problem şu:
makinanın menüsünden vide çıkışını 1080 p 25 hz olarak ayarladım.ancak dahasonra görüntü alamamaya başladım.Lütfen cihaz sinyal çkışını kontrol edin diyor.Loading ekranını görüyorum ama menüya girmiyor yani ekran kararıyor ve hata veriyor.kompozit,komponent bağlantılarla da denedim sonuç aynı.Bu sorunu nasıl çözebiliriz?tşkler.
Cihaz açıldıktan sonra (ekran karardıktan sonra biraz bekleyin) TVMODE ve ardından 0 tuşuna basın.
arkadaşlar bundan bende almak istiyorum ama şöyle bir sorunum var . bu cihaza usb den dvd rom falan dışardan bağlanabiliyormu . yani cd okutabilirmiyiz .. ? bu cihazda videoları açmama gibi sorunlar yaşarmıyız .. mkv falan gibi mp4 gibi birde bu cihazla torrent vs rapid gibi sitelerden download desteği varmı .web gezintisini falan destekliyormu ? son olarak annemler bu cihazla mp3 dinliyebilrmi plazma kapalıyken . optik ses çıkışı var sanıyorsam ? yani Logitech z5500 ses sistemini optik bağlarsak ekran kapalıyken annemler mp3 falan dinleyebilrmi acaba son olarak standby konumunda download falan yapabiliyormu bu cihazda ( birisi başka bi modelin kumandasından basınca devam ettiğini söylemiş ama net bilgiye ulaşamadım tam .. :(
bir sorumda ısnıyor diyorlar genelde yorumlarda yazın bi problem yaratırmı takılma falan gibi ?
birde en fazla kaç gb harrdisk bağlayabiliriz ..
konuyu okudum ama kafam allak bullak oldu doğrusu media dark ile bunun arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı olur .. bir sorumda kutusundan wifi adaptörü çıkıyormu yoksa onuda sonradan kendimizmi alıyoruz ?
usb den dvd rom bağlayabilirsiniz. kodec yapısı uyumsuz olanları açmıyor sadece ama bir çok formattaki videoyu sorunsuz izleyebilirsiniz. bilhassa mkv lerde çok iyi. şahsen ben torrent ve rapidten download yapıyorum artık pc mi download için kullanmıyorum. bende de z5500 var be çok uyumlu çalışıyorlar. standbay da download yapabiliyor ama cihazın kendi kumandasında bu özellik yok sanırım sancak bilg. 20 tl ye bu iş için ekstra kumanda veriyor. ben WD 2 Tb sata disk kullanıyorum.
Isınıyor ama ılık .. zaten bu cihazların yapısı geregi biraz ısınmaları dogal. Ben şahsen NetworkMediaTank ( NMT ) ler den şaşmayın derim. Sebebi de hem çok işlevselli ürünleri hem de stabil cihazlar. Fiyat & Performans derseniz Egreat M34A , ekstra fonksiyonellik derseniz Egreat 32B , ama en babası derseniz gelecek olan Popcorn Hour C-200 ..
Kafanız karışmasın
quote:
Orijinalden alıntı: metepe
Cihaz açıldıktan sonra (ekran karardıktan sonra biraz bekleyin) TVMODE ve ardından 0 tuşuna basın.
biraz geç oldu ama cevap için tşkler.sorunu hallettim.
quote:
Orijinalden alıntı: ocen76
usb den dvd rom bağlayabilirsiniz. kodec yapısı uyumsuz olanları açmıyor sadece ama bir çok formattaki videoyu sorunsuz izleyebilirsiniz. bilhassa mkv lerde çok iyi. şahsen ben torrent ve rapidten download yapıyorum artık pc mi download için kullanmıyorum. bende de z5500 var be çok uyumlu çalışıyorlar. standbay da download yapabiliyor ama cihazın kendi kumandasında bu özellik yok sanırım sancak bilg. 20 tl ye bu iş için ekstra kumanda veriyor. ben WD 2 Tb sata disk kullanıyorum.
Isınıyor ama ılık .. zaten bu cihazların yapısı geregi biraz ısınmaları dogal. Ben şahsen NetworkMediaTank ( NMT ) ler den şaşmayın derim. Sebebi de hem çok işlevselli ürünleri hem de stabil cihazlar. Fiyat & Performans derseniz Egreat M34A , ekstra fonksiyonellik derseniz Egreat 32B , ama en babası derseniz gelecek olan Popcorn Hour C-200 ..
Kafanız karışmasın
bir sorum olacaktı size.torrent üzerinden nasıl download yapıyorsunuz?
Yeni yazılım çıkmış , hatayı düzeltmişler .. 10-15 civarında deneme yapabildim şimdilik sorun gözükmüyor. Hayırlısı olsun.
Evet arkadaşlar ilgili kablodan bende aldım ve elimdeki WD 1TB E-Sata External Hdd'yi Egreat M34'e bağlayıp ilk başta Harici Diske NMT kurulum sihirbazı ile EXT3 format attım ve ilgili NMT servislerini yükledim.
Daha sonra elimdeki Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.1080p.Bluray.DTS.x264-D-Z0N3 adlı yaklaşık 20 gb lık MKV'yi çalıştırdığım zaman ( %40 ' larda USB ile bağlı iken ) ağır çekim gösteren filmi kaymak gibi oynattığını gördüm. Disk harici bile olsa Sata dan bağlı olduğu için gerçekten çok performanslı çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
sayın ocen76;
sahibinden.com dan bende sipariş verdim kabloyu.
sizin verdiğiniz linkten bugün yarın yeni yazılımıda yükleyeceğim,
fakat iki hususta fikrinize ihtiyacım var:
1.egreat34 ile bu kabloyu bağlayıp kullanabileceğim 1 TB hangi ürünler var şuan ülkemizde satılan biliyormusunuz
2.böyle bir hdd aldığımda yapacağım işlem tıpkı usb den bağladığım harici hdd gibimi olacak? yani kablonun bir ucunu e-sata hdd ye bir ucunu egreat 34 e bağla ve keyfine bakmı olacak? çünkü mailinzde "NMT kurulum sihirbazı ile EXT3 format attım ve ilgili NMT servislerini yükledim" yazmışsınız. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bende bunu yapmak zorundamıyım.
teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: eztech
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
yükleyin tabii ki de popcornda tplink wn-821 çalışmaz olmuştu eskiye dönmeniz gerekebilir
sayın sadays teşekkür ederim. yükleyeceğim bu yeni yazılımı. lakin cahilliğimi bağışlayın ama "tplink wn-821 " ne demektir ?
wireless usb stick syabas yazılımla bunu engelledi kendi ürününe göre daha ucuz diye merak ettiğim acaba egreat yazılım üzerinde oynayarak bu engeli kaldırmış olabilir mi malum egreatin kendi markası ile sattığı usb wireless sticki yok
M34teki sata diski nasıl pcime bağlarım diyenler şu ürünü kaçırmayın isa bastırdı Dh forumları için indirim yaptırdı
isanın sıcak fırsatlardaki mesajı
""En çok talep gelen ürün aşağıdadır. Bu ürünü 1 hafta boyunca DH'ye özel fiyatıyla satın alabilirsiniz. Bu kampanya fiyatı 1 kereye mahsus olmak üzere çıkacaktır. Almak isteyen arkadaşların bilgisine,
USB 2.0 – IDE / SATA Kablosu (96082)
Normal Fiyatı: 54,14 USD + KDV
DH Kampanya Fiyatı: 23,00 USD + KDV
Ürün Özellikleri,
USB 2.0 arayüzü İle tak/çalıştır özelliği IDE 44 pin konnektörü ile 2.5" IDE HDD bağlantısı IDE 40 pin konnektörü ile 3.5" IDE HDD veya IDE cihaz bağlantısı 2.5" ve 3.5" SATA HDD için SATA bağlantısı 480 Mbps High Speed ve 12 Mbps Full Speed desteği Harici güç kaynağı ile daha Stabil ve güvenli bir çalışma sağlar Kırmızı ve Yeşil LED göstergeleri Win98/ME/2000/XP/VISTA/WIN7 ve MAC OS desteği
"
arkadaşlar,
pc üzerinden ağ altında hdyeshot olarak egreat cihazını görüyorum.tıklayınca şifre istiyor ftpuser ve 1234 yazınca hata veriyor yardımcı olurmusunuz lütfen?tşkler.