Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, daha önce almış olduğum, Western Digital My Book Essential Ed. 1 TB 3,5" Ext. hardisk'le torrent uygulamalarını kullanabiliyormuyum, olmaz diyorsanız, usb to sata adaptörle kullanabilirmiyim, yardımınız için teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar benim birkaç problemim var yardımcı olursanız çok sevinirim...

1- PS3'ümün içindeki 2.5"'lik 500GB Sata HDD'yi EGREAT'in kutusundan çıkan Sata Kablosuyla direk bağladım. PC'mde SATA çıkışı olmadığından formatı cihazdan yapmayı uygun buldum. Ama cihaz HDD'yi formatlamıyor bir türlü. Medya kaynakları arasında da görmüyor. NMT uygulamalarını yükleyip cihazı formatla dediğimde karşıma Internet ve USB olmak üzere 2 seçenek çıkıyor. Internet seçeneğini seçtiğimde cihazın internete bağlı olduğundan emin olup tekrar deneyin diyor ve engelliyor. (Halbuki cihaz internete bağlı. Internet radioya girebiliyorum cihaz üzerinden)...E USB seçeneğini seçmem için USB belleğin içinde NMT uygulamaları olması lazım ki yok. Nasıl çıkıcam ben bu işin içinden?

2- Cihaz üzerinden PC'yi görebiliyorum sorun yok. Ama PC üzerinden ağ bağlantılarımda cihazı göremiyorum. Yani Sata HDD'yi becerip formatlayabilirsem içine nasıl film atıcam? PC üzerinden cihazın HDD'sini görerek ama göremiyorum. Başlatdan çalıştıra girip ping testi yaptığımda başarılı olarak yapıyor ama ağ bağlantılarımda maalesef sadece yine bilgisayar kendisini görüyor. Bütün cumartesimi bu sorunları çözmeye harcadım ama çözemedim lütfen yardım edin arkadaşlar...

Teşekkürler.

• egreatin internet sitesi çok yavaş muhtemelen güncellerken alet çöker

www.egreattr.com sitesinde şu dosyayı çek içinden çıkan syb8634 isimli dosyayı usb belleğe at güncelleme için usb belleği seç hdd'ini formatlayıp nmt uygulamalarını kuracaktır

http://www.egreattr.com/files/EG-M31B-NMT-20090115.rar

ext3fsd isimli programı kurman lazım pcne ondan sonra da paylaşım açman lazım pcinde
    turkeyforuma bak hepsinin başlığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Aralık 2009; 14:20:39 >

• Üstad ext2fsd kurdum ben ext3fsd'de sanırım kutunun içinden çıkan cd'de var tamam onu kurarım. PC'nde paylaşım açman lazım derken üstad cihaz pc'yi görüyor onu kastediyorsan ama pc'den cihazı göremiyorum. Metepe üstad bilgisayar adını değiştirip tamama tıkla ama cihaza da kaydetmen lazım aynı ismi demişti fakat nasıl kaydedicem cihaza aynı şekilde onu halledemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

egreatin internet sitesi çok yavaş muhtemelen güncellerken alet çöker

www.egreattr.com sitesinde şu dosyayı çek içinden çıkan syb8634 isimli dosyayı usb belleğe at güncelleme için usb belleği seç hdd'ini formatlayıp nmt uygulamalarını kuracaktır

ext3fsd isimli programı kurman lazım pcne ondan sonra da paylaşım açman lazım pcinde

Tamam HDD'yi formatladım saol üstad. Şimdi geriye kaldı PC'deki filmlerimi NMT'ye bağlı SATA HDD'me aktarmak. Cihazla gelen yazılım cd'sinin içinde ext2fsd diye bir program var, siz ext3fsd yazmışsınız. Bunu kursam işime yaramıyor heralde 3 olanını bulmam lazım. Peki buldum kurdum diyelim kullanımı nasıl acaba?

• ben en son güncelleme denen dosyayı yükledimwww.egreatworld.com daki siteden indirdim yükledim ve donma yokkken donmalar başladı bu yazılımı kaldırmak istedim indirdiğim yazılım kurtarma dosyalarını (bin) usb flash belleğe yükleyerek cihaza taktım ama dosyaları görmedi lütfen yardımcı olurmusunuz . Bu arada cihazım EGREAT M34A cevaplarınızı bekliyorum lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 13 Aralık 2009; 19:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Tamam HDD'yi formatladım saol üstad. Şimdi geriye kaldı PC'deki filmlerimi NMT'ye bağlı SATA HDD'me aktarmak. Cihazla gelen yazılım cd'sinin içinde ext2fsd diye bir program var, siz ext3fsd yazmışsınız. Bunu kursam işime yaramıyor heralde 3 olanını bulmam lazım. Peki buldum kurdum diyelim kullanımı nasıl acaba?

ext2fsd dalgınlığıma gelmiş herhalde

kullanımı resimli olarak turkeyforumda var

• Herkese merhabalar.
    Bende dün Egreat M34a sahibi oldum.
    Evimde şimdilik kompozit kablo girişi olan tüplü bir televizyonum olduğu için cihazı kompozit kablo ile TV.ye bağladım.Cihazı açtığımda siyah fon üzerinde cihazın logosu ve "loading" yazısı belirdi .Ancak ardından görüntü kayboldu.Belli belirsiz sürekli kayan gri bir ekran gözüktü.Sorunun kablodan olabileceğini düşünüp kaliteli bir kompozit kablo alarak yeniden denedim, ancak sonuçta yine görüntü alamadım.
    Cihazın kullanma kılavuzuna göz attım ama pek anlamadım.TV tuşu ile 0'a bastım yine bir şey değişmedi.
    Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Not:Belkide bu sorun daha önce forumda yer almıştır ama aramama rağmen bulamadım.Ayrıca çok yoğun çalışma temposunda ancak bu kadar zamanım oldu.Lütfen üstadlar bu konuda kızmasınlar.Kısaca cevap yazsanız bile çok memnun olurum.
    Herkese saygılar sunuyorum.

• 1 TB esata hdd mi aldıktan sonra ilk işim nmt yazılımını yüklemek ve ext3 formatlamak oldu.
    inanaın yapabileceğimden şüpheliydim.
    kararttım gözümü egreattr nin sitesindeki talimatlara uyarak bitirdim.
    eee sonra filmleri aldığım arkadaşı aradım ext3 formatlı hdd yi windows tanımaz demezmi
    sonra bana bir program yolladı. forumda çok sık bahsedilen bir programmış sonradan farkettim.
    oturdum pc başına programı kurdum ne yaptıysam tanımadı hdd yi.
    sonra can sıkıntısından pc nin ve programın orasını burasını kurcukladım durdum.
    sonra o da nesi pc tanımış hdd yi.
    ama inanın nasıl yaptığımı anlamdım. bir daha yapabileceğimi sanmıyorum :)
    sonra taktım M34' e ve hiç oynatmadığı ve resimin donup kaldığı 22 GB lık transformes filmini tıkladım.
    "vışşşş" ben aynen şok!!! sanki aynı cihaz değil. film gayet akıcı izleniyor. ne takılma ne donma.
    demekki milletin bir bildiği varki
    ***gücünü şebekeden alan hdd
    ***ext3 formatlı hdd
    ***nmt yüklü hdd
    kombinasyonunu kullanıyor. Bir kez daha "BİLGİ" nin önünde saygı ile eğiliyorum....

• quote:

quote:

quote:

Üstad bütün problemlerim çözüldü saolasın.

• herkese merhaba bugun egreat m34 umu sattım ve aksam bakırkoy capacıty dekı electroworlden wd medıa player almaya karar verdım aslında genel olarak egreat m34 ten memnundum

fakat benı egreatı satıp wd ye ıten 3 sebep oldu: 1-cıhazın cok hızlı acılıp cok hızlı tepkı vermesı 2-bılgısayara gerek kalmadan 2usb gırısınden hdd ler arasında dosya transferı sılmek aktarmak vb ıslemlerını yapması 3-on ızleme modunda sectıgınız fılmın uzerıne geldıgınızde yanında ufak bır ekran acıp seyrettırmesı veee bana gore 4.en onemlı ozellıgıde bende yaklasık 12tb a yakın fılm var ve klasorlerın ıcınde fılmle aynı adı tasıyan afıs resımlerı var wd tv nmt uygulamasına gerek kalmadan tv ekranında klasor yerıne afıs resımlerınıde gosterebılıyor

eger cıhazını degıstırmeyı dusunen varsa bu ozellıklerını dıkkate alsın:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Üstad bütün problemlerim çözüldü saolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eros33

herkese merhaba bugun egreat m34 umu sattım ve aksam bakırkoy capacıty dekı electroworlden wd medıa player almaya karar verdım aslında genel olarak egreat m34 ten memnundum

fakat benı egreatı satıp wd ye ıten 3 sebep oldu: 1-cıhazın cok hızlı acılıp cok hızlı tepkı vermesı 2-bılgısayara gerek kalmadan 2usb gırısınden hdd ler arasında dosya transferı sılmek aktarmak vb ıslemlerını yapması 3-on ızleme modunda sectıgınız fılmın uzerıne geldıgınızde yanında ufak bır ekran acıp seyrettırmesı veee bana gore 4.en onemlı ozellıgıde bende yaklasık 12tb a yakın fılm var ve klasorlerın ıcınde fılmle aynı adı tasıyan afıs resımlerı var wd tv nmt uygulamasına gerek kalmadan tv ekranında klasor yerıne afıs resımlerınıde gosterebılıyor

Sadece 1.ci maddenizin belli bir kesimine katılabilirim. ( Cihazın hızlı açılması )
    M34'ün tepkimesi , USB'ler arasında dosya transferi , o bahsettiğiniz afis resimleri vb.. şeyleri M34 ile oldukça sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
    Sanırım siz daha cihazın gerçek gücünü yansıtan NMT uygulamaları ve extra fonksiyonlarından çok fazla yararlanmamışsınız.
    O bahsettiğiniz şeyleri zaten M34 ile şakır şakır yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: eros33

herkese merhaba bugun egreat m34 umu sattım ve aksam bakırkoy capacıty dekı electroworlden wd medıa player almaya karar verdım aslında genel olarak egreat m34 ten memnundum

Sadece 1.ci maddenizin belli bir kesimine katılabilirim. ( Cihazın hızlı açılması )
    M34'ün tepkimesi , USB'ler arasında dosya transferi , o bahsettiğiniz afis resimleri vb.. şeyleri M34 ile oldukça sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
    Sanırım siz daha cihazın gerçek gücünü yansıtan NMT uygulamaları ve extra fonksiyonlarından çok fazla yararlanmamışsınız.
    O bahsettiğiniz şeyleri zaten M34 ile şakır şakır yapabilirsiniz.

çok şaşırdım. sayın ocen76 nmt yazılımı yükledim fakat bahsettiğiniz işlemleri nasıl yapıldığını bilmiyorum. Anlatabilirmisiniz.

• ilk açılış çok geç güncelleme yapmama rağmen ve lütfen anlayan ve kulalan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz daha öncedende bir şey sormuştum ama ilgi yok:((
  • 8635 chipler bu sürede açılır sıkıntı yapma
  • Egreat M34'ler için E-Sata kablolarımız gelmiştir.
    Önceden bizden veya bayilerimizden Egreat M34 alanlar E-sata kablolarını önümüzdeki haftadan itibaren ücretsiz olarak bizden tedarik edebilirler.
    ( Aldıkları ürünün fatura fotokopilerini beyan ettikleri takdirde )

Ayrıca önümüzdeki haftadan itibaren satılacak ürünlerde E-sata kablosu ürün ile birlikte ücretsiz verilecektir

Bilginize

Sancak Bilgisayar
  • Faturanızın fotokopisini bize fakslayıp ( 0212 616 42 42) info@sancakbilgisayar.net mail adresine kargo bilgilerinizi bize mail ile gönderirseniz kabloyu sizin adınıza kargoya verebiliriz.
    Kablo bizden kargo sizden ( Kargo ücreti ortalama 3-5 TL )
  • benim merak ettiğim bu cihazlarda iptv olayı nasıl, yani ilerde iptv ye geçtiğimizde kullanabilecekmiyiz?
  • sadays Teşekkür ederim cevabın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 17 Aralık 2009; 10:30:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.