Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazda dvd doğru düzgün izlenmiyor-açılış çooooook bekliyor ileri geri alma sorunlu ileri alabilmeyi başarabilirsek bu defa 2-4-8 kademeleri yetersiz kablo bulamıyoruz evde bi oturup ağız tadıyla bişey izletmedi nalet makine du adam akıllı başına oturamadık her defasında sinir etti kapadık kapamasak daha ne sıkıntılarıyla karşılaşacaz. Ha bu arada fotoğraf makinemde çektiğim Hd videolarıda sorunlu oynatıyor. Mavi ekran bi türlü bitmek bilmiyor.ha birde ileri aldığında ses geriden geliyor:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 4 Şubat 2010; 12:38:03 >
  • Son mesajdakı arkadas gibi sorunlar ysayan varmı?Eksileri daha mı cok yoksa cok da onemlı eksiler degilmi?Aydınlatırsanız sevınırım.Almayı dusunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Son mesajdakı arkadas gibi sorunlar ysayan varmı?Eksileri daha mı cok yoksa cok da onemlı eksiler degilmi?Aydınlatırsanız sevınırım.Almayı dusunuyorum..

tavsiyem alma derim amacın rahatça filim izlemek ise almaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayee

quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Son mesajdakı arkadas gibi sorunlar ysayan varmı?Eksileri daha mı cok yoksa cok da onemlı eksiler degilmi?Aydınlatırsanız sevınırım.Almayı dusunuyorum..

tavsiyem alma derim amacın rahatça filim izlemek ise almaaa

Bence gönül rahatlıgıyla alabilirsin. bu güne kadar bir sürü elektronik alet aldım en maharetlisi m34a. Birsürü özelligi var. Tavsiye ederim. (6 aydır kullanıyorum tık yok maşallah)
  • Sorum şu. M34 ile fotoğrafları slayt show yapamadım, yada next tuşu ile ileri alamıyorum. Çözümü bilen varmı ?

Bunun dışında cihaz dan son derece memnunum. Hele network olayı çok güzel. Karşı apartmanda kardeşim laptopu ile benim kablosuz ağıma bağlanınca onun bilgisayarındaki paylaşıma açık dosyaları bile izleyebiliyorum müthiş bir alet tavsiye olunur. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi.

Haa bırde untmadan ben cihazı elektro world den aldım, ilk aldığımda cihazdan hiçbir şekilde görüntü alamıyordum, sonra elektro worlde götrüdüm test ettiler cihaz da sorun vardı ve sorgusuz sualsiz anında yeni ambalajlı bir cihazla değiştirdiler. Eğer elektro worlden alırsanız yok servise gönderelim, yok inceleyelim vs gibi sizi oyalamıyorlar arıza varsa anında değiştiriyorlar ve yeni verdikleri cihazıda her ihtimale karşı test ederek verdiler sorun yoktu. Reklam için söylemiyorum ama Elektro world den alışveriş yapmak çok güvenli.

• Fotoğrafları izlemeye OK tuşu yerine PLAY (>) tuşu ile başlayın.
  • Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu çok kolaymış...
  • Arkadaşımın WD live cihazına usb den benim harici diskimi takarak onun diskindeki yaklaşık 15 film dosyasını copy paste yaparak benim harici diske attım. daha sonra eve gelip hdd mi benim egreat m34a ya bağladığımda 15 dosyanın hiçbiri açılmadı. Hadi 1 2 tanesi açılmasa codec sorunu var diycem ama farklı formatlardaki dosyaların açılmaması bana ilginç geldi.. Bu sorunla daha önce karşılaşan varmı acaba ???
  • 500GB'lık sata diskimi buna bağlayıp NMT uygulamalarını yüklediğimde zımbırtı tam anlamını buldu. Amule (emule'nin linux versiyonu) yükledim, torrent zaten mevcut uygulamalar arasında vardı. Pc'yi açık bırakma devri kapandı. İşin güzel tarafı torrent'ten inenleri güzel güzel kendisi unrar yapıyormuş :)
  • benim için önemli olan konular..

1) mkv ve m2ts aynı zamanda iso bluray leri oynatıyor sanırım.
    2) yalnız dts ve dts hd leri de çözüyor sanırım
    3) fw güncellemeleri sıkıntı oluyor mu?
    4) hdd seçme gibi bi özellik var mı??
    5) altyazılarda sorun oluyor mu??
    6) özellikle mesela dual filmlerde felan türkçeye aldığımızda bi senkron kayması oluyor mu??

şimdiden teşekkürler... arada kaldım m34a mı wd live mi?? yardımların için teşekkürler şimdiden...
  • iso blu-rayleri oynatmaz

diğerleri sorunsuz
  • Egreat türkiye sitesinde ürün artık temin edilememektedir yazıyor. Egreat m34a demode bir ürünmü? Piyasadan kalktımı acaba ?
  • almayın diyoruz boşuna mı diyoruz .
  • sadays bu arada tavsiyelerini halen bekler durumdayım acelem yok :)
  • Yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım.Bende görüşlerimi paylaşmak isterim.
    Cihazı mutlak ve mutlak hdd bağlayarak nmt olarak kullanın.Performansı yüzde yüz değişecektir.
    Şu ana kadar oynatamadığım medya yok.
    1080p ve 720p ler dehil takılma yaşadığım film yok.
    Ses olayı süper.Dts sesleri kendisi çözüp tv ye gönderiyor.
    İnternet üzerinden kendisi film indiriyor.Pc min açık kalmasına artık gerek yok.
    Ev sinema sistemime bağladım ve süper bir sistemim oldu.

ŞAHSİ FİKRİM: Pişman değilim, yine olsa alırım :D
  • Egreat Eg-M34A ile Popcorn Hour A-110 yazılımsal ve donanımsal olarak neredeyse aynı üründür.

Arasındaki farklar :

1- Popcorn A-110'un içine Sata disk takılıyorken , Egreat M34'ün içine değil de yandaki Sata çıkışından bağlanabiliniyor.
    Ancak Egreat M34A ile ayrıca E-Sata HDD' de kullanılabiliniyor.

2- Egreat M34A , Popcorn A-110'a göre son kullanıcı bazında yaklaşık %35 ( 100$ ) fiyat avantajı sunan bir ürün.

3- Fiyat avantajı + E-Sata disk desteği neticesinde biz Sancak Bilgisayar olarak yaklaşık 5-6 aydır Popcorn Hour A-110 ithalatı yapmıyoruz.
    Popcorn'un diğer modelleri ( C-200 & A-200 ) ile yola devam edeceğiz.

Cihaz Bluray iso haricindeki tüm popüler formatları oynatabiliyor.
    Ürünle birlikte Sata ve E-Sata diskleri kullanmanızı tavisye ediyoruz.
    Gerçek performanslarını Sata ve E-sata diskler ile veriyorlar.

Cihaz hakkında olumsuz görüş bildirenler sanırım bu cihazı hiç görmemişler.
    Buyrun gelsinler mağzamıza cihazı kendilerine iyice bir tanıtalım , bakalım aynı olumsuz yorumları tekrarlayacaklar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayee

Bu cihazda dvd doğru düzgün izlenmiyor-açılış çooooook bekliyor ileri geri alma sorunlu ileri alabilmeyi başarabilirsek bu defa 2-4-8 kademeleri yetersiz kablo bulamıyoruz evde bi oturup ağız tadıyla bişey izletmedi nalet makine du adam akıllı başına oturamadık her defasında sinir etti kapadık kapamasak daha ne sıkıntılarıyla karşılaşacaz. Ha bu arada fotoğraf makinemde çektiğim Hd videolarıda sorunlu oynatıyor. Mavi ekran bi türlü bitmek bilmiyor.ha birde ileri aldığında ses geriden geliyor:)))

Evet cihazın açılış süresi biraz uzun ama onun haricindeki yorumlarınıza hiç ama hiç katılmıyorum.
    Biz elimizde LG ve Philips slimd dvd'ler var ve gerek Popcorn A-110 ile gerekse Egreat M34A ile bir çok deneme yaptık ve şakır şakır çalışıyor.
    Sizin kullandığınız harici DVD'nin okumasında bir sorun olmasın ?

2-4-8 ileri almaları yetersiz demişiniz ama , cihazın zaman bazlı ( Time Seek ) , 30'ar saniye ileri geri alma ve yüzdesel bazlı ileri geri alma hangi medya oynatıcıda bu kadar çok fonksiyonlu ileri geri alma var ? Eğer makinizle çektiğiniz Hd videolarınızın formatı veya profil yapısı cihazın desteklediği yapıdaysa zaten sorunsuz oynatır , değilse de kesin olmamakla birlikte ileride çıkabilecek muhtemel güncellemeler ile oynatma ihtimali yüksektir.
    Son olarak sanırım siz ürünle birlikte kullandığınız diskle alakalı bir sorunuz var. Neredeyse bütün Relase grupların riplerini sorunsuz oynatabilen cihaz için bu kadar olumsuz yorum yapmışınız ama gerek bu ürün gerekse muadili olan Popcorn Hour A-110 dünyada bu konuda çığır açmış ve yüzlerce saygın test editörü tarafından ödül üzerine ödül kazanmış ürünlerdir.

Ancak bu editörlerin gözünden kaçırdığı bu hataları sanırım sizin gözünüzden kaçmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 25 Şubat 2010; 13:36:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbiroly

Egreat türkiye sitesinde ürün artık temin edilememektedir yazıyor. Egreat m34a demode bir ürünmü? Piyasadan kalktımı acaba ?

Demode olduğu ve piyasadan kalktığı yok ve sizi temin ederim en az bu sene sonuna kadar da kalkacağı yok.
    Bahsettiğiniz site'de olmamasının sebebi , ilgili ürünün ülkemizde yetkili tek distribitörü Sancak Bilgisayar olmasındandır.
    http://www.popcornhour.com.tr/?page=products&p_id=74&mode=detail

1080P'leri dahil bütün popüler formattaki videoları sorunsuzca oynatabilen bu cihaz 1440P mkv
    veya rip'ler gelene kadar bu cihazların piyasadan kalkması için bir sebep yok. Bakın hala divx player'lar satılıyor :)
    Bir oynatmadığı şey Blu-Ray iso'lar .
    Zaten 7-8 Gb civarında 1080P mkv varken 70-80 Gb'lik Blu-Ray iso'yu çalıştırma ve arşivlemenin bir mantığı yok.

Bimeks , Darty , ElectroWorld ve Vatan Mağzalarından temin edebilir.
    hepsiburada.com , deveyuku.com ve ülke çapındaki yüzlerce Arena bayisinden ürün temin edilebiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

benim için önemli olan konular..

1) mkv ve m2ts aynı zamanda iso bluray leri oynatıyor sanırım.
    2) yalnız dts ve dts hd leri de çözüyor sanırım
    3) fw güncellemeleri sıkıntı oluyor mu?
    4) hdd seçme gibi bi özellik var mı??
    5) altyazılarda sorun oluyor mu??
    6) özellikle mesela dual filmlerde felan türkçeye aldığımızda bi senkron kayması oluyor mu??

şimdiden teşekkürler... arada kaldım m34a mı wd live mi?? yardımların için teşekkürler şimdiden...

1) Bluray iso'lar hariç mkv , m2ts ve popüler formatlarının neredeyse hepsini sorunsuza yakın oynatabiliyor.
    2) Dts lisansı olduğu için DTS sesleri harici bir ses sistemi olmadan TV'nizden alabilirsiniz.
    3) Bu cihazın zaten rakiplerinden en büyük farkı Popcorn Hour'un yazılımını kullandığı için yazılım olarak rakiplerinden açık ara önde olması
    4) Sata HDD uyumluluk listesi var. E-SATa ve USB disklerde seçim yapmıyor.http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatibility_A-100/A-110
    5) Alt yazı konusunda hiç bir sıkıntı yok hatta ve hatta rakiplerinden fazlasını veriyor. (Renk , font , boyut , konum vb... )
    6) 19 Gb lık 1080P Transformers2 IMAX ve onlarca dual filmde hiç bir senkron kaymasına rastlamadık.

WD Live blu-ray iso desteği haricinde bu cihazlara ( NMT ) her hangibir üstünlüğü yoktur hatta bütün branşlarda NMT'ler WD Live ve Realtek işlemcili oynatıcılara göre daha stabil çalışan daha sorunsuz ve uygun fiyatlı , çok fonksiyonlu cihazlardır , sadece birer player değillerdir. Seçiminizi yaparken bunlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbiroly

Arkadaşımın WD live cihazına usb den benim harici diskimi takarak onun diskindeki yaklaşık 15 film dosyasını copy paste yaparak benim harici diske attım. daha sonra eve gelip hdd mi benim egreat m34a ya bağladığımda 15 dosyanın hiçbiri açılmadı. Hadi 1 2 tanesi açılmasa codec sorunu var diycem ama farklı formatlardaki dosyaların açılmaması bana ilginç geldi.. Bu sorunla daha önce karşılaşan varmı acaba ???

Bu dosyaların formatı ne ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.