Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egreat 34’e nmt yazılımını yükleyip 1TB hdd’mi de ext3 formatı attıktan sonra e-sata ile bağladığımda plazma ekranında

01 HARD_DRIVE

02 Network Browser

yazısı beliriyordu. Hdd’yi birde usb den bağlayım bakalım nolcak dedim. Egreat ile hdd yi usb den bağladığımda plazma ekranında

01 USB_DRIVE_A-1

02 USB_DRIVE_A-3

03 Network Browser

yazısı belirdi. Sanki iki usb bağlı gibi. Oysa sadece usb üzerinden hdd bağlı idi. 02 USB_DRIVE_A-3 yazısına tıkladığımda benim 1 tb lık hdd olduğunu gördüm. Fakat 01 USB_DRIVE_A-1 yazısına tıkladığımda bir dosya göründü ve dosya ismi “syb8634”. Bu duruma anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan varmı ve nedeni nedir acaba??
  • konumu kitlendi nedir :)
  • Arkadaşlar 320 gb diski 2 bölüm yapsam mesela ilk bölüm 32 gb Fat32 diğer bölüm 290 gb ntfs yapsam yada her ikisini ntfs yapsamher 2 bölümü görüyormu yoksa sadece ilk bölümmü görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 24 Aralık 2009; 14:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

Egreat 34�e nmt yazılımını yükleyip 1TB hdd�mi de ext3 formatı attıktan sonra e-sata ile bağladığımda plazma ekranında

01 HARD_DRIVE

02 Network Browser

yazısı beliriyordu. Hdd�yi birde usb den bağlayım bakalım nolcak dedim. Egreat ile hdd yi usb den bağladığımda plazma ekranında

01 USB_DRIVE_A-1

02 USB_DRIVE_A-3

03 Network Browser

yazısı belirdi. Sanki iki usb bağlı gibi. Oysa sadece usb üzerinden hdd bağlı idi. 02 USB_DRIVE_A-3 yazısına tıkladığımda benim 1 tb lık hdd olduğunu gördüm. Fakat 01 USB_DRIVE_A-1 yazısına tıkladığımda bir dosya göründü ve dosya ismi �syb8634�. Bu duruma anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan varmı ve nedeni nedir acaba??

söküp tekrar tak kapatıp tekrar tak düzelir düzelmezse de kafana takma ext partitionların swap bölümü o o bölümde nmt yazılımlarının çalıştığı dosya var onu görüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: eztech

Egreat 34�e nmt yazılımını yükleyip 1TB hdd�mi de ext3 formatı attıktan sonra e-sata ile bağladığımda plazma ekranında

01 HARD_DRIVE

02 Network Browser

yazısı beliriyordu. Hdd�yi birde usb den bağlayım bakalım nolcak dedim. Egreat ile hdd yi usb den bağladığımda plazma ekranında

01 USB_DRIVE_A-1

02 USB_DRIVE_A-3

03 Network Browser

yazısı belirdi. Sanki iki usb bağlı gibi. Oysa sadece usb üzerinden hdd bağlı idi. 02 USB_DRIVE_A-3 yazısına tıkladığımda benim 1 tb lık hdd olduğunu gördüm. Fakat 01 USB_DRIVE_A-1 yazısına tıkladığımda bir dosya göründü ve dosya ismi �syb8634�. Bu duruma anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan varmı ve nedeni nedir acaba??

söküp tekrar tak kapatıp tekrar tak düzelir düzelmezse de kafana takma ext partitionların swap bölümü o o bölümde nmt yazılımlarının çalıştığı dosya var onu görüyorsun

teşekkür ederim sayın sadays.

• Merhabalar.Arkadaşlar bugün itibari ile Egreatm34 ve verbatim 1tb esata destekli ürünlerin siparişini vermiş bulunmaktayım.2güne elimde olur inşallah.Özellikle sayın sadays bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Elimde 40" full hd özellikli lcd tv im bulunmakta.Aşağıdaki sistemi almayı düşünmekteyim.Acaba bu sisteme egreatm34 ü bağlayıp gerçek 5.1 ses alabilirmiyim?
    Uyumlu çalışırlarmı?Şimdiden teşekkürler.

Sinema Sistemi:http://www.consumer.philips.com/c/ev-sinema-sistemleri/hts8141_12/prd/tr/
  • internetten almıyorsan deneyerek al subwoofer üzerinden optik ve koaksiyel giriş görünüyor ancak dts çözer mi çözmez mi bu girişlerden belli olmaz

diyelim dts çözdü yine de bu düzlemsel ses veren aletlere biraz soğuk bakıyorum çevresel sesi doğrusal veriyorlar ne kadar başarılı tartışılır ama yer tasarrufu sağladığı kesin
  • Çok teşekkür ederim.Cihazın ses kalitesi yüksek.Daha önce denemiştim.Dts çözme özelliği var diye biliyorum.Zaten m34 dts yi çözerek gönderecek.Ondan sonrası nasıl olur onu merak ediyorum.Dediğiniz gibi yerden acayip tasarruf sağlamaktalar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • kardeş m34 çözmeden gönderecek sen optik kablo ile m34ü philipse bağlayacaksın
  • Arkadaşlar cihazı bugün WD 1TB SATA2 disk ile beraber aldım. Diski taktım usb belleğe nmt uygulamalarını kopyaladım fakat herhangi bir yerde NMT Uygulamalarını yükle seçeneği yok. Kurulum ve medya seçeneklerinde yok. Nasıl kurucam ben şimdi bu uygulamaları????
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Arkadaşlar cihazı bugün WD 1TB SATA2 disk ile beraber aldım. Diski taktım usb belleğe nmt uygulamalarını kopyaladım fakat herhangi bir yerde NMT Uygulamalarını yükle seçeneği yok. Kurulum ve medya seçeneklerinde yok. Nasıl kurucam ben şimdi bu uygulamaları????

kurulum dosyalarını flash belleğe attıysanız ayarlar menüsünde sanırım destekti oradan kurulum yapabiliyorsunuz kurulumda nereden kuracağım diye soracak zaten sizde usb flash belleği seçiyorsunuz.

eğer doğru dosyaları bulamadıysanız linkte şu :http://www.egreatworld.com/download/EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022.rar

• Merhaba arkadaşlar;
    Doğru yeremi yazıyoum bilmiyorum.
    İki gün önce Egreat m34a hediye geldi bununla ilgili bir kaç sorum olacak.
    1- ilk kullanmaya başladığımda network e bağlayıp güncelleme yaptım burası tamam.
    fakat şimdi güncelleme yapmaya kalktığımda internete bağlı değilsiniz diyor. Ama youtubeye ve diyer yerlerden m34a ile internete giriyorum sizce neden güncelleme yapmıyor.
    2- Ben buna hdd yi takıp hiç formatlamadım direk filmleri atıp izlemeye başladım ve şimdi formatlayıp samba server torrent server upnp server myihome serveri kurmasını istiyorum yine internete bağlı değilsiniz uyarısı veriyor.
    Bu konu ile ilgili bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
  • arkadaşlar sonunda bende aldım bu cihazı ufak şirin birşey :D
    cihaza ilk 09 haziran frimware si yükledim ardında nmt uygulamaları
    ama harddsik ext3 olarak biçimlenmiş xp de harddiske giremiyorum ne yaptıysam
    ext2 die bir program indirdim onun lada uğraştım ama hatalar veriyor .
    sürücü bilgisayarım da gözüküyor ama tıklayınca formatlanmamış diyiyor

resimde ekliyim daha iyi anlarsınız..

F3 YAPINCA ALDIĞIM HATTA ..
    http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/3718.jpg

F3 İÇİNE girip gereken ayarları yapınca ok diyince verdiği
    http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/3746.jpg

bunları yapınca sürücü gözüküyor bilgisayarım da ama içine giremiyorum biçimlendirmek istiyor resimdeki gibi

http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/3759.jpg

• Bende siparişini verdim..

Uzun zamandır yaşadığım ikilemde Egreat M34A için herşey bir yana NMT olması ve cihaza takla attırabilme isteği çok daha ağır bastı bende. Verdim gitti siparişi. Umarım memnun kalırım.
  • Egreat m34 kullanıcısıyım. Bugüne kadar ufak tefek problemler yaşadım ama genel anlamda memnunum cihazdan. Fakat dün gece dvd *.iso dosyalarını acamadı NMT. Bufferringden sonra ekren siyah kalıyor ve kitleniyor, görüntü gelmiyor. Fakat cihaza PC den ulaşabiliyorum bu haldeyken, yani tam anlamıyla kitlenmiyor.

Benzer sorun yaşayanlar var mı? Paylaşımlarınız için sağolun.
  • arkadaşlar sorunu çözdüm reset attıktan sonra düzeldi . ilk filmimi izledim bugun ama başta bi takılma yapıyor bazı flimlerde ama formatları avi bendekilerin . mkv hd indirecem bundan . ama öyle takılması normalı bir tane de avi flimi oynatıyor ama ses çıkmıyor . ..samsung sata t tb diskle kulanıyorum bu arada yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun ..
  • Arkadaşlar merhaba bende bugun m34a modelini aldım geldim eve denedim tüplü televizyon oldugundan kompozitle bagladım mkv filmlerde pek problem yok ancak divx filmlerde filmi küçültüp ortalıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Ekrana sıgdır seçeneğini aktif hale getirin
  • Sanırım ayarlardan "Actual size" seçili, divx'lerinde çözünürlüğü küçük olduğu için öyle oluyordur. Kumanda dan görüntüyü oynatırken zoom tuşuna basıp yön tuşlerı ile görüntüyü değiştirmeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdondo

Egreat m34 kullanıcısıyım. Bugüne kadar ufak tefek problemler yaşadım ama genel anlamda memnunum cihazdan. Fakat dün gece dvd *.iso dosyalarını acamadı NMT. Bufferringden sonra ekren siyah kalıyor ve kitleniyor, görüntü gelmiyor. Fakat cihaza PC den ulaşabiliyorum bu haldeyken, yani tam anlamıyla kitlenmiyor.

Benzer sorun yaşayanlar var mı? Paylaşımlarınız için sağolun.

Elimdeki bazı orj. dvd'lerin de iso'larını alıp izleme fırsatım oldu ve hiçbirinde böyle bir problem yaşamadım. Ekran siyaha döndüğü zaman tv mode tuşuna basıp sonra 0'a basınca auto moda geçiyor ekran görüntüsü birde böyle deneyebilir misin? Çünkü cihaza da erişebildiğine göre farklı bir problem olmuş olabilir. Eğer mümkün ise orjinal bir dvd'den iso yaratarak denemekte faydalı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.